Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 514515516517518 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 21:53

budivelnik написав:
  vragina написав:Может хватит кормить троля ? Сытый голодного не понимает !!! А у строителей очередной виток продаж. Не я думаю что все всё поняли.

Сытый голодного не понимает
Виходить , що будівельники які нічого не вміють і працюють без використання хай-технологій і не продаючи нічого вже три роки - ситі , а найосвіченіші і супер-просунуті попісти - голодні ?

То може ну його на фіг очікувати по 300-500 і гайда на будову кельмою шурувати , може хоч тоді наїстеся і будете менш злими ?

Один уже предлагал лопату и копать картошку и вы ту даже. Похоже вы от него недалеко ушли . Может вы его ... . Хотя в нашей стране у кухарка может управлять государством. Поверьте я такой враг что дождусь по 300-500. :) Хотя это будут холупы а покупать буду что-то серьезней. Вообщем АФФТАР ЖЖООТТТ ПЫШЫ ИСЧО !!!!
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:04

zahar_ написав:ТСН продолжит ликбез для форумского постоянного лужесидельца и дулеполучателя из Львова (оператор учётки будивельнык) считающего что инвесторов пострадавших от афёр сараестроителей в Украине несколько тысяч http://ru.tsn.ua/ukrayina/obmanutye-inv ... ontov.html

.....
120 000 семей не имеют крыши над головой, хотя заплатили за жилье 120 000 семей не имеют крыши над головой, хотя заплатили за жилье
Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/ukrayina/obmanutye-inv ... v.html.....

P.S. Видео участников "Марш зонтиков" в котором обманутые инвесторы ( в частности с киевского долгостроя на Дегтеренко 22) тоже "показывают дулю" халупостроителю в зажопье Львова с его "нічого страшного" http://www.youtube.com/watch?v=htgKxPC4 ... ature=plcp

1 Чим більше дулясто-калюжний нервується - тим сильніше це підтверджує мою тезу . що наш звіздобольно/шаромижний - рил на підтанцьовці в КГС
2 Чим більша брехня - тим швидше в неї повірять .

120 000 проплативших і не отримавших - це кількість яку будівельники зможуть задовільнити на протязі як мінімум двох років.

Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ?
Чи три роки віддавали і отримував кожен третій
Чи 4 роки віддавали і отримував кожен 2
і так далі
І це тоді коли звіздобольно дулястий вже який місяць сидячи в калюжі квакає про наявність десятків тися збудованих будівельниками і непроданих квартир.

Що ж тоді виходить
Одні збудували тільки в Києві більше 10000 квартир які стоять вільні і готові до продажу , а якихось міфічних 1200000 платять кошти за повітря ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:09

budivelnik написав:Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ?

у тебя шо, телевизора в доме нет? новости не смотришь?
а инет тебе для того шоб тока этот форум смотреть? остальное родители отключили? :mrgreen:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:16

cosjak написав:
  slavek написав:
  Андрей_В написав:тю, простота,
да даже впервые столкнувшийся со стройкой прыщавый студент знает, шо с любого БРУ льют бетон всегда маркой (а то двумя) ниже

Вы идиот или прикидываетесь?
Про паспорта на бетон выдаваемые заводом и забиваемые на площадке кубики для контроля прочности никогда слышать не приходилось, знаток товарного бетона и ?
Кстати,на заводах уже лет 15 указывают не марку, а класс бетона

Вообще, как-то у вас все радужно получается... Вот, если я подхожу к зданию, построенному как раз во времена ипотечно-кредитного бума, тыкаю легонько ключом от квартиры между кирпичами... и раствор красиво опадает крошками мне под ноги. Это как - нормальная там марка (или класс, не важно)?

А якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля вартістю дві київських хрущовки ?

А по ділу
1 Цегла повинна бути утеплена , томі ні про які шви між цеглою мови бути не може
2 Якщо цегла лицювальна і утеплення в середині стіни , то розсипання розчину припроведенні більш твердим предметом - не є критичним . шви не розраховувались на те , щоб кожен в них колупався . а вода не має такої твердості як метал
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:17

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ?

у тебя шо, телевизора в доме нет? новости не смотришь?
а инет тебе для того шоб тока этот форум смотреть? остальное родители отключили? :mrgreen:

Це ти телевізором думаєш , а я головою , тому й не вірю в 120 000 ошуканих.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:34

budivelnik написав:Це ти телевізором думаєш

для умных людей новости по ТВ такая же пища для анализа, как и достоверная инфа по инету :mrgreen: :lol:
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:39

budivelnik написав:якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля

сразу видно чела не имевшего приличной тачки :mrgreen:
это твой драндулет ногтем можно поцарапать, а дорогое авто так просто ключиком не поцарапаешь :lol: там несколько слоев лака с сушкой под УФ )))
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:43

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Це ти телевізором думаєш

для умных людей новости по ТВ такая же пища для анализа, как и достоверная инфа по инету :mrgreen: :lol:

В мене є градація достовірності інформації
Найнижча сходинка - інтернет передруківка
далі - газета
далі - телебачення
далі - сайт виробника ( по конкретному продукту)
далі - держкомстат
далі - моя власна думка з запитанням
А чи можливе поєднання інформації отриманої з різних джерел в єдиний ланцюжок

Тому ця думка не поєднує
річний обєм в 60 000 квартир на продаж
наявність 5000-10000 вільних квартир в Києві
і 120 000 ошуканих.

Якщо ти можеш якимось логічним чином пояснити виділенне . я з радістю почитаю.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:45

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля

сразу видно чела не имевшего приличной тачки :mrgreen:
это твой драндулет ногтем можно поцарапать, а дорогое авто так просто ключиком не поцарапаешь :lol: там несколько слоев лака с сушкой под УФ )))

Всезнайка
Ауді А6 спокійно царапається молодими гілками дерев . а не те що ключем.

Так що фонтануй обізнанністю далі.

ПС
Коли закінчиш фонтанувати - збігай в вікіпедію і визнач яка твердість в лаку і яка в металічного ключа .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 22:53

budivelnik написав: газета
далі - телебачення
кщо ти можеш якимось логічним чином пояснити виділенне . я з радістю почитаю.

ну учись - зная шо парят и как народу через СМИ, можно предугадать и проанализировать будущие события в стране :mrgreen:
Андрей_В

Профіль

#<1 ... 514515516517518 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор