|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 01 лип, 2012 21:53
budivelnik написав: vragina написав:Может хватит кормить троля ? Сытый голодного не понимает !!! А у строителей очередной виток продаж. Не я думаю что все всё поняли. Сытый голодного не понимаетВиходить , що будівельники які нічого не вміють і працюють без використання хай-технологій і не продаючи нічого вже три роки - ситі , а найосвіченіші і супер-просунуті попісти - голодні ? То може ну його на фіг очікувати по 300-500 і гайда на будову кельмою шурувати , може хоч тоді наїстеся і будете менш злими ?
Один уже предлагал лопату и копать картошку и вы ту даже. Похоже вы от него недалеко ушли . Может вы его ... . Хотя в нашей стране у кухарка может управлять государством. Поверьте я такой враг что дождусь по 300-500.  Хотя это будут холупы а покупать буду что-то серьезней. Вообщем АФФТАР ЖЖООТТТ ПЫШЫ ИСЧО !!!!
-
vragina
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:04
1 Чим більше дулясто-калюжний нервується - тим сильніше це підтверджує мою тезу . що наш звіздобольно/шаромижний - рил на підтанцьовці в КГС 2 Чим більша брехня - тим швидше в неї повірять . 120 000 проплативших і не отримавших - це кількість яку будівельники зможуть задовільнити на протязі як мінімум двох років. Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ? Чи три роки віддавали і отримував кожен третій Чи 4 роки віддавали і отримував кожен 2 і так далі І це тоді коли звіздобольно дулястий вже який місяць сидячи в калюжі квакає про наявність десятків тися збудованих будівельниками і непроданих квартир. Що ж тоді виходить Одні збудували тільки в Києві більше 10000 квартир які стоять вільні і готові до продажу , а якихось міфічних 1200000 платять кошти за повітря ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:09
budivelnik написав:Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ?
у тебя шо, телевизора в доме нет? новости не смотришь? а инет тебе для того шоб тока этот форум смотреть? остальное родители отключили? 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:16
cosjak написав: slavek написав: Андрей_В написав:тю, простота, да даже впервые столкнувшийся со стройкой прыщавый студент знает, шо с любого БРУ льют бетон всегда маркой (а то двумя) ниже
Вы идиот или прикидываетесь? Про паспорта на бетон выдаваемые заводом и забиваемые на площадке кубики для контроля прочности никогда слышать не приходилось, знаток товарного бетона и ? Кстати,на заводах уже лет 15 указывают не марку, а класс бетона
Вообще, как-то у вас все радужно получается... Вот, если я подхожу к зданию, построенному как раз во времена ипотечно-кредитного бума, тыкаю легонько ключом от квартиры между кирпичами... и раствор красиво опадает крошками мне под ноги. Это как - нормальная там марка (или класс, не важно)?
А якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля вартістю дві київських хрущовки ? А по ділу 1 Цегла повинна бути утеплена , томі ні про які шви між цеглою мови бути не може 2 Якщо цегла лицювальна і утеплення в середині стіни , то розсипання розчину припроведенні більш твердим предметом - не є критичним . шви не розраховувались на те , щоб кожен в них колупався . а вода не має такої твердості як метал
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:17
Андрей_В написав: budivelnik написав:Хтось при тверезому розумі і здоровій памяті може повірити що 2 роки люди віддавали гроші і нічого не отримували ?
у тебя шо, телевизора в доме нет? новости не смотришь? а инет тебе для того шоб тока этот форум смотреть? остальное родители отключили? 
Це ти телевізором думаєш , а я головою , тому й не вірю в 120 000 ошуканих.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:39
budivelnik написав:якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля
сразу видно чела не имевшего приличной тачки это твой драндулет ногтем можно поцарапать, а дорогое авто так просто ключиком не поцарапаешь  там несколько слоев лака с сушкой под УФ )))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:43
В мене є градація достовірності інформації Найнижча сходинка - інтернет передруківка далі - газета далі - телебачення далі - сайт виробника ( по конкретному продукту) далі - держкомстат далі - моя власна думка з запитанням А чи можливе поєднання інформації отриманої з різних джерел в єдиний ланцюжок Тому ця думка не поєднує річний обєм в 60 000 квартир на продаж наявність 5000-10000 вільних квартир в Києві і 120 000 ошуканих.Якщо ти можеш якимось логічним чином пояснити виділенне . я з радістю почитаю.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:45
Андрей_В написав: budivelnik написав:якщо я легенько так ключем по боку мерса проведу і там рисочка зявиться - це нормальна якість лакового покриття в автомобіля
сразу видно чела не имевшего приличной тачки это твой драндулет ногтем можно поцарапать, а дорогое авто так просто ключиком не поцарапаешь  там несколько слоев лака с сушкой под УФ )))
Всезнайка Ауді А6 спокійно царапається молодими гілками дерев . а не те що ключем. Так що фонтануй обізнанністю далі. ПС Коли закінчиш фонтанувати - збігай в вікіпедію і визнач яка твердість в лаку і яка в металічного ключа .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 22:53
budivelnik написав: газета далі - телебачення кщо ти можеш якимось логічним чином пояснити виділенне . я з радістю почитаю.
ну учись - зная шо парят и как народу через СМИ, можно предугадать и проанализировать будущие события в стране 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
|