Бюджетные сиськи никуда не денутся.
Это тоже нужно понимать и учитывать.
Как говорится, know your enemy

|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ну, скачай еще кривое зеркало - вообще не уснешь от смеха. Я сказал "деньги на жилье", а не просто "деньги". Те, у кого есть большие и свободные деньги, и кто при этом в жилье не нуждается, т.к. уже имеет, обладает не "деньгами на жилье", а просто "деньгами", которые волен тратить по своему усмотрению и переживать по поводу дорожать/дешеветь не станет.
![]() .............................. ............................. Як бачите у нас завязалась високоінтелектуальна бесіда. Я звернув увагу модераторів , подивимось чим це все закінчиться....[quote] Не у нас, а у Вас. Только очередная Ваша попытка манипулировать методом "провокация собеседника на опальные действия" и увести разговор в сторону от тему падения цен продаж на КРЖН вряд ли пройдёт. Востаннє редагувалось zahar_ в Чет 05 лип, 2012 23:07, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Бачите, як тільки Вас тим самим кінцем і по тому ж місцю - так відразу і звернення помінялось і страх роботу рила в КГС втратити - зявився. Хочете залишитись при рекламній діяльності - контролюйте дві речі а - свої вислови б - звертайте увагу до кого звертаєтесь .
![]() а тепер щодо ринку і цін на ньому1 В гривнях ціна не впала навіть по графікам які Ви сьогодні в стані привести
2 На цих самих графіках середня ціна знаходиться а - 1600-1700 - і в таких графіках на сьогодні показаний ріст б - 1850-2050 - і в таких графіках на сьогодні показане падіння 3 Все частіше і частіше зявляються статті про 500-600 собівартості ( на відміну від 2009 року , коли цифри були 200-300 ) , на що можна сказати слідуюче: для того щоб збудувати 1 м2 квартири , приходиться будувати 1,5 м2( як мінімум) багатоповерхівки , тому 500-600 собівартості багатоповерхівки еквівалентно 750-900 собівартості м2 квартири
![]() 1 А продаванами всіх можна вважати , чи викрислемо з списку тих хто живе в квартирі яку збирається продати ? Як на мене - по логіці треба викреслити , адже покупців мало , не продадуть -будутьсамі жити , продадуть - зменшать кількість продаванів і збільшать кількість покупанів. 2 Тепер коли вияснили , що продавани це тільки ті, які продають зайві квартири ( які ніхто не орендує і в яких ніхто не проживає ) - то виявиться що в Києві всього 5000-10000 чистих продаванів . Якщо вважаєте що в Києві всього 100-250 покупанів - то тоді Ваша пропорція 1 до 50 - справедлива. ![]()
![]() Якийсь дико продуктивний день сьогодні 1 Обвалісти привели величину собівартості еконмжитла - 500-600 ( замість 200-300 ) 2 Захар з форумчанина який займався некоректними порівняннями - перетворився в верх порядносі 3 Андрій опустив кількість продаванів з 20 000 ( цифра яка в нього постійно збільшувалась з 2009 по 20011 рік ) до 5000 - це дуже добре . Правда кількість покупців на Київ він занизив до 100 осіб , якщо тільки на цих сторінках успішних і з грошима але не куплю бо буітдешеветь - пару сотень . я вже мовчу про весь остальний Київ. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|