|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 02 чер, 2012 13:03
sesk написав: budivelnik написав: sesk написав:budivelnik Твоя жена из советского Новосибирска. И не живёт в сегодняшнем Киеве. Как она может два города сравнивать сейчас?
Це тільки для сеска проблема спілкуватись з рідними , а для моєї дружини відстань для спілкування з мамою та подругами - великого значення не мають , благо літаки що тоді , що тепер літають . Правда в останні 4 роки все більш звідти сюди прилітають. ПС На сьогодні реально розглядається питання , щоб мама змінила місце проживання Новосибірск на Львів. Проблеми дві а - клімат б - її подруги/знайомі/сусіди - там. В век интернета можно не слушать субъективное мнение родственников. Тем более,зная твоё балабольство, твоими рассказами можно пренебречь. Пенсионеры могут сюда ехать, если им будут тут выплачивать российскую пенсию, которая выше, а жить здесь дешевле(во Львове, не в Киеве). Трудоспособные же китайцы поедут не во Львов, а в Новосибирск, чтоб больше денег заработать. Об этом и начался спор: о демографическом взрыве в Китае. Какого ты сюда тещу приплёл-понятно только твоему воспалённому от отсутствия продаж бетона мозгу. 
1 В кого і що загострилось - це не для твого рівня розуміння. Сірої речовини - не вистарчає 2 Приведу просту для навколишніх і крайнє складну для тебе річ а - на кордоні Росії і Китаю( Владивосток чи Хабарівськ) ,співвідношення китайців(корейців, вєтнамців) до росіян приблизно 50 на 50% б - в Новосибірську ( приблизно 1000 км від кордону ) 20 на 80% в - в Москві( 3000 від кордону) - 10 на 90% г - в Києві (4000 від кордону) - 0,5 на 99,5% 3 При цьому , якщо на кордоні китайці працюють по розцінкам Китаю , в Новосибірську вони працюють вже по 0,7 від розцінок Росії - і чим далі від кородону тим ближче розцінки до внутрішньодержавних ( мається на увазі держава в якій вони працюють ) Тому той китаєць ( кореєць , вєтнамець ) який заробив певний капітал в тому ж Владивостоці чи Новосибірську , стає перед вибором куди переміщатись . Вибір же в нього простий як двері або в кредит купити квартиру в Москві , або без кредиту на наявну суму купити житло в Києві + якийсь магазинчик ( чи будь який інший бізнес) Кожен вибирає по різному ,але мене цікавлять тільки ті хто можуть заплатити живі гроші за те що я виготовляю , тому з 1-10 млн китайців які знаходяться на теренах Росії-України , мене цікавить тільки тих 20000-30000 які в стані купити результати моєї( або таких як я )праці ПС Істерика і соплі - це як видно стандартний твій стан, тому тобі в тому житті нічого не світить , ні в Україні . ні навіть в росії . Плакси не потрібні . ППС Оповідання що інтернет в стані замінити реальну картину - може позволити собі тільки фізично/розумовий каліка, який далі ніж 0,5 м від монітора - не відходив.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 чер, 2012 13:34
sesk написав: budivelnik написав:ПС Істерика і соплі - це як видно стандартний твій стан, тому тобі в тому житті нічого не світить , ні в Україні . ні навіть в росії . Плакси не потрібні . ППС Оповідання що інтернет в стані замінити реальну картину - може позволити собі тільки фізично/розумовий каліка, який далі ніж 0,5 м від монітора - не відходив.
------------------------------------------------------------- Тому китайцу, который заработал в Благовещенске, совсем неинтересна перспектива ехать в Киев, чтоб учить для делопроизводства дополнительный язык-мову. Поэтому он будет выбирать города-миллионнники по России, где денег заработать проще и больше. ... 
1 Зверни сам увагу на свою поведінку . З суттю питання не розібрався , а хамити з зеленими чоловічками - вже поліз 2 Ні мене конкретно , ні ринок нерухомості загалом - не цікавить ні сеск ні 10 млн китайців. 3 І мене особисто і ринок нерухомості загалом цікавить поведінка тільки тих сесків чи китайців які: а - мають необхідні для придбання житла кошти ( обовязкова умова) б - мають бажання/потребу придбати житло ( обовязкова умова) 4 Так як для входу на: ринок нерухомості Києва , потрібно від 50000 доларів ( мінімальна ціна на окреме житло в Києві), а для входу на ринок нерухомості Москви потрібно від 200 0000 доларів ( мінімальна ціна на окреме житло в Москві) То будь який китаєць ( іноземець/сндешник/українець) маючи менше 200 000 - не буде розглядати Москву , маючи 50 000 - 200 000 - може розглядати Київ ( а може й не розглядати - це його справа/гроші /рішення). При цьому , сеск , в якого істерику викликає будь яке заперечення того що обвалу не буде - не в стані зрозуміти/спрогнозувати поведінку особи яка не відноситься до його кола.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 чер, 2012 13:45
sesk написав:2 Ні мене конкретно , ні ринок нерухомості загалом - не цікавить ні сеск ні 10 млн китайців. Ну так иди с ветки про Киев обсуждать свой г*** в мухосрнанске-не засоряй х.етой эфир! Твои прогнозы мы уже слышали. Ни один не сбылся. Смысл тебя слушать? Иди йоду попей-авось попустит в истериках. 
1 Аргументи скінчились - почалась істерична агонія ? 2 Не тобі судити що відбулось , а що ні з моїх прогнозів 3 Не тобі вирішувати де і що я повинен писати Вистарчить , чи ти тільки для того й знаходишся на цих гілках щоб спробою зіпсувати комусь настрій - покращити своє безрадісне і безперспективне становище. Можу тебе засмутити Викрики і лайка на будь яких сторінках - не зроблять тебе ні багатшим ні розумнішим , а не вміння прислухатись до чужих думок - підштовхує тебе до товариства люмпенізованих бомжів з однією радістю в житті - 0,25 оковитої і день удался....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:00
Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. Побрэхэнькы о чём угодно, но не по теме ветки. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:10
sesk написав:Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. Побрэхэнькы о чём угодно, но не по теме ветки. 
Ти вже якось визначся в чому мене звинувачувати , а то за 5 хвилин дві протилежні думки Перша: Ну так иди с ветки про Киев обсуждать свой г*** в мухосрнанске-не засоряй х.етой эфир!Тобто тут звинувачення в рекламі того що я будую , при чому в не коректних виразах. Друга: Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форумеЗвинувачення в тому , що я не будівельник , а найнятий журналіст . А якщо розібратись - то все дуже просто На хамство я не повівся , а більше крикуну сказати нічого - от він і заметушився - пятий кут шукаючи.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:20
budivelnik написав: sesk написав:Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. Побрэхэнькы о чём угодно, но не по теме ветки. 
Ти вже якось визначся в чому мене звинувачувати , а то за 5 хвилин дві протилежні думки Перша: Ну так иди с ветки про Киев обсуждать свой г*** в мухосрнанске-не засоряй х.етой эфир!Тобто тут звинувачення в рекламі того що я будую , при чому в не коректних виразах. Друга: Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форумеЗвинувачення в тому , що я не будівельник , а найнятий журналіст . А якщо розібратись - то все дуже просто На хамство я не повівся , а більше крикуну сказати нічого - от він і заметушився - пятий кут шукаючи.
Если ты настоящий строитель, то рекламировать должен свои построения на профильной ветке для своего круга покупателей. Хотя официально реклама запрещена правилами. Наибольшая активность замечена в ветке про Киев. И очень много слов обо всём без конкретного содержания. + администрация сайта даёт возможность видео-конференций. Отсюда, складывается впечатление, что забив на стройку(ничего ведь давно не продаётся)-основной заработок у тебя на форуме.  Ну а в субботний скучный день попинать тебя в твоей тупости-почему бы нет? Вообще-то , ты у меня большее время в игноре. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:28
sesk написав:Если ты настоящий строитель, то рекламировать должен свои построения на профильной ветке для своего круга покупателей. Хотя официально реклама запрещена правилами.
1 Типова позиція особи з обмеженними розумово/інтелектуальними здібностями. 2 Я нікому , нічого на цих сторінках не винен , а тому сам вибираю коли , чим і де займатись 3 Мої повідомлення заскладні для 70% тут присутніх ( і для 100% з здібностями аналогічними здібностям сеска), але це не говорить про те що вони не потрібні Наибольшая активность замечена в ветке про Киев. И очень много слов обо всём без конкретного содержания.
Я ж не винуватий , що дехто розуміє тільки те що написане одним реченням на сторінці - а все інше в картинках + администрация сайта даёт возможность видео-конференций.
це її сайт , і якщо в адміністрації складеться враження що сеску є що сказати - його також запросять ПС з того що я бачу , відеоконференція не дала того результату на яку надіялась адміністрація - тому в сесків є шанс довести що вони потрібні більше. Отсюда, складывается впечатление, что забив на стройку(ничего ведь давно не продаётся)-основной заработок у тебя на форуме.  Ну а в субботний скучный день попинать тебя в твоей тупости-почему бы нет? Вообще-то , ты у меня большее время в игноре. 
1 На рахунок не будується - так ти ж сам розповідав що це не основне моє місце праці 2 На рахунок попинати - так тут дуже велике питання хто-кого 3 На рахунок ігнору - це добре видно , наприклад зараз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:33
budivelnik Ну. пусть последнее слово за тобой будет! У вуек это наверное признак верховенства. Порадуй своё самолюбие, ведь радости от продаж давно нет. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:40
Азиаты с деньгами ни в какой Киев жить не поедут. Особенно китайцы. Не знаю насчет Новосибирска, но в Китае с десяток городов рядом с которыми Киев деревня не первой свежести как по инфраструктуре так и по уровню комфорта и условиям для жизни. Сам работаю в Юго-Восточной Азии, в беднейшей из стран, и вижу что богатые отсюда никуда даже не планируют сваливать, незачем им. Они тут "белые" люди, у них тут максимальный уровень комфорта, на кой им сдался ваш Киев с другими традициями, культурой, языком? К нам едут учится, и едет работать дешевая рабочая сила, у нас на стройке он будет получать в 10 раз больше чем на родине, и ему есть ради чего, но есно ни о какой квартире в Киеве речь не идет. Наша страна удобна тем, что сюда попасть проще чем в цивилизованные страны, потому они к нам и едут, время от времени пытаясь прокрасться через границу в цивилизованную Европу. О жилье в Киеве могут задуматься лишь те, кто по работе вынужден часто жить в Украине, но таких единицы, на РН они никак не повлияют. Гастарбайтеры могут лишь на аренду жилья повлиять, но тот уровень зарплат на которые они сюда едут, врядли позволит слишком подогреть рынок.
-
Geka
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 чер, 2012 14:43
sesk написав:budivelnik Ну. пусть последнее слово за тобой будет! У вуек это наверное признак верховенства. Порадуй своё самолюбие, ведь радости от продаж давно нет. 
1 Дякую за великодушність , прада слово вуйко - це в перекладі - дядько, ти напевно цього не знав . а тому думав що матюкаєшся 2 На паралельній гілочці навіщось розмістив рекламу вже третьої черги ( перших дві , по твої словам не продані - дали мені можливість почати будівництво третьої) от я й вивчаю попит. 3 Думаю що й тобі було б не зле туди заглянути , а так як гординя тобі не позволяє переходити по ссилках в моєму підписі , то я для тебе їх тут продублюю: http://forum.finance.ua/topic33197.html?start=130а тут відгуки про сараєбудування: http://forum.finance.ua/topic106452.html?start=90
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1