Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 6364656667 ... 2381>
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 13:03

sesk написав:
  budivelnik написав:
  sesk написав:budivelnik
Твоя жена из советского Новосибирска. И не живёт в сегодняшнем Киеве. Как она может два города сравнивать сейчас?

Це тільки для сеска проблема спілкуватись з рідними , а для моєї дружини відстань для спілкування з мамою та подругами - великого значення не мають , благо літаки що тоді , що тепер літають .
Правда в останні 4 роки все більш звідти сюди прилітають.

ПС
На сьогодні реально розглядається питання , щоб мама змінила місце проживання Новосибірск на Львів.
Проблеми дві
а - клімат
б - її подруги/знайомі/сусіди - там.

В век интернета можно не слушать субъективное мнение родственников.
Тем более,зная твоё балабольство, твоими рассказами можно пренебречь. :mrgreen:
Пенсионеры могут сюда ехать, если им будут тут выплачивать российскую пенсию, которая выше, а жить здесь дешевле(во Львове, не в Киеве).
Трудоспособные же китайцы поедут не во Львов, а в Новосибирск, чтоб больше денег заработать. Об этом и начался спор: о демографическом взрыве в Китае. :mrgreen:
Какого ты сюда тещу приплёл-понятно только твоему воспалённому от отсутствия продаж бетона мозгу. :mrgreen:

1 В кого і що загострилось - це не для твого рівня розуміння. Сірої речовини - не вистарчає
2 Приведу просту для навколишніх і крайнє складну для тебе річ
а - на кордоні Росії і Китаю( Владивосток чи Хабарівськ) ,співвідношення китайців(корейців, вєтнамців) до росіян приблизно 50 на 50%
б - в Новосибірську ( приблизно 1000 км від кордону ) 20 на 80%
в - в Москві( 3000 від кордону) - 10 на 90%
г - в Києві (4000 від кордону) - 0,5 на 99,5%
3 При цьому , якщо на кордоні китайці працюють по розцінкам Китаю , в Новосибірську вони працюють вже по 0,7 від розцінок Росії - і чим далі від кородону тим ближче розцінки до внутрішньодержавних ( мається на увазі держава в якій вони працюють )

Тому той китаєць ( кореєць , вєтнамець ) який заробив певний капітал в тому ж Владивостоці чи Новосибірську , стає перед вибором куди переміщатись .
Вибір же в нього простий як двері
або в кредит купити квартиру в Москві , або без кредиту на наявну суму купити житло в Києві + якийсь магазинчик ( чи будь який інший бізнес)
Кожен вибирає по різному ,але мене цікавлять тільки ті хто можуть заплатити живі гроші за те що я виготовляю , тому з 1-10 млн китайців які знаходяться на теренах Росії-України , мене цікавить тільки тих 20000-30000 які в стані купити результати моєї( або таких як я )праці

ПС
Істерика і соплі - це як видно стандартний твій стан, тому тобі в тому житті нічого не світить , ні в Україні . ні навіть в росії . Плакси не потрібні .

ППС
Оповідання що інтернет в стані замінити реальну картину - може позволити собі тільки фізично/розумовий каліка, який далі ніж 0,5 м від монітора - не відходив.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 13:34

sesk написав:
  budivelnik написав:
ПС
Істерика і соплі - це як видно стандартний твій стан, тому тобі в тому житті нічого не світить , ні в Україні . ні навіть в росії . Плакси не потрібні .

ППС
Оповідання що інтернет в стані замінити реальну картину - може позволити собі тільки фізично/розумовий каліка, який далі ніж 0,5 м від монітора - не відходив.

-------------------------------------------------------------

Тому китайцу, который заработал в Благовещенске, совсем неинтересна перспектива ехать в Киев, чтоб учить для делопроизводства дополнительный язык-мову.
Поэтому он будет выбирать города-миллионнники по России, где денег заработать проще и больше.
... :mrgreen:

1 Зверни сам увагу на свою поведінку .
З суттю питання не розібрався , а хамити з зеленими чоловічками - вже поліз
2 Ні мене конкретно , ні ринок нерухомості загалом - не цікавить ні сеск ні 10 млн китайців.
3 І мене особисто і ринок нерухомості загалом цікавить поведінка тільки тих сесків чи китайців які:
а - мають необхідні для придбання житла кошти ( обовязкова умова)
б - мають бажання/потребу придбати житло ( обовязкова умова)
4 Так як для входу на:
ринок нерухомості Києва , потрібно від 50000 доларів ( мінімальна ціна на окреме житло в Києві),
а для входу на ринок нерухомості Москви потрібно від 200 0000 доларів ( мінімальна ціна на окреме житло в Москві)

То будь який китаєць ( іноземець/сндешник/українець) маючи менше 200 000 - не буде розглядати Москву , маючи 50 000 - 200 000 - може розглядати Київ ( а може й не розглядати - це його справа/гроші /рішення).

При цьому , сеск , в якого істерику викликає будь яке заперечення того що обвалу не буде - не в стані зрозуміти/спрогнозувати поведінку особи яка не відноситься до його кола.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 13:45

sesk написав:2 Ні мене конкретно , ні ринок нерухомості загалом - не цікавить ні сеск ні 10 млн китайців.
Ну так иди с ветки про Киев обсуждать свой г*** в мухосрнанске-не засоряй х.етой эфир!
Твои прогнозы мы уже слышали. Ни один не сбылся. Смысл тебя слушать?
Иди йоду попей-авось попустит в истериках. :mrgreen:

1 Аргументи скінчились - почалась істерична агонія ?
2 Не тобі судити що відбулось , а що ні з моїх прогнозів
3 Не тобі вирішувати де і що я повинен писати

Вистарчить , чи ти тільки для того й знаходишся на цих гілках щоб спробою зіпсувати комусь настрій - покращити своє безрадісне і безперспективне становище.
Можу тебе засмутити
Викрики і лайка на будь яких сторінках - не зроблять тебе ні багатшим ні розумнішим , а не вміння прислухатись до чужих думок - підштовхує тебе до товариства люмпенізованих бомжів з однією радістю в житті - 0,25 оковитої і день удался....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:00

Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. :mrgreen:
Побрэхэнькы о чём угодно, но не по теме ветки. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:10

sesk написав:Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. :mrgreen:

Ти вже якось визначся в чому мене звинувачувати , а то за 5 хвилин дві протилежні думки
Перша:
Ну так иди с ветки про Киев обсуждать свой г*** в мухосрнанске-не засоряй х.етой эфир!

Тобто тут звинувачення в рекламі того що я будую , при чому в не коректних виразах.
Друга:
Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме

Звинувачення в тому , що я не будівельник , а найнятий журналіст .

А якщо розібратись - то все дуже просто
На хамство я не повівся , а більше крикуну сказати нічого - от він і заметушився - пятий кут шукаючи.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:20

budivelnik написав:
  sesk написав:Точно, шо Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме. :mrgreen:

Ти вже якось визначся в чому мене звинувачувати , а то за 5 хвилин дві протилежні думки
Перша:

Тобто тут звинувачення в рекламі того що я будую , при чому в не коректних виразах.
Друга:
Будивэльныку платят не за строительство, а за количество слов на форуме

Звинувачення в тому , що я не будівельник , а найнятий журналіст .

А якщо розібратись - то все дуже просто
На хамство я не повівся , а більше крикуну сказати нічого - от він і заметушився - пятий кут шукаючи.

Если ты настоящий строитель, то рекламировать должен свои построения на профильной ветке для своего круга покупателей. Хотя официально реклама запрещена правилами.
Наибольшая активность замечена в ветке про Киев. И очень много слов обо всём без конкретного содержания.
+ администрация сайта даёт возможность видео-конференций.
Отсюда, складывается впечатление, что забив на стройку(ничего ведь давно не продаётся)-основной заработок у тебя на форуме. :mrgreen:
Ну а в субботний скучный день попинать тебя в твоей тупости-почему бы нет? :mrgreen:
Вообще-то , ты у меня большее время в игноре. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:28

sesk написав:Если ты настоящий строитель, то рекламировать должен свои построения на профильной ветке для своего круга покупателей. Хотя официально реклама запрещена правилами.

1 Типова позиція особи з обмеженними розумово/інтелектуальними здібностями.
2 Я нікому , нічого на цих сторінках не винен , а тому сам вибираю коли , чим і де займатись
3 Мої повідомлення заскладні для 70% тут присутніх ( і для 100% з здібностями аналогічними здібностям сеска), але це не говорить про те що вони не потрібні
Наибольшая активность замечена в ветке про Киев. И очень много слов обо всём без конкретного содержания.

Я ж не винуватий , що дехто розуміє тільки те що написане одним реченням на сторінці - а все інше в картинках
+ администрация сайта даёт возможность видео-конференций.

це її сайт , і якщо в адміністрації складеться враження що сеску є що сказати - його також запросять
ПС
з того що я бачу , відеоконференція не дала того результату на яку надіялась адміністрація - тому в сесків є шанс довести що вони потрібні більше.
Отсюда, складывается впечатление, что забив на стройку(ничего ведь давно не продаётся)-основной заработок у тебя на форуме. :mrgreen:
Ну а в субботний скучный день попинать тебя в твоей тупости-почему бы нет? :mrgreen:
Вообще-то , ты у меня большее время в игноре. :mrgreen:

1 На рахунок не будується - так ти ж сам розповідав що це не основне моє місце праці
2 На рахунок попинати - так тут дуже велике питання хто-кого
3 На рахунок ігнору - це добре видно , наприклад зараз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:33

budivelnik
Ну. пусть последнее слово за тобой будет! У вуек это наверное признак верховенства. Порадуй своё самолюбие, ведь радости от продаж давно нет. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:40

Азиаты с деньгами ни в какой Киев жить не поедут. Особенно китайцы. Не знаю насчет Новосибирска, но в Китае с десяток городов рядом с которыми Киев деревня не первой свежести как по инфраструктуре так и по уровню комфорта и условиям для жизни. Сам работаю в Юго-Восточной Азии, в беднейшей из стран, и вижу что богатые отсюда никуда даже не планируют сваливать, незачем им. Они тут "белые" люди, у них тут максимальный уровень комфорта, на кой им сдался ваш Киев с другими традициями, культурой, языком?
К нам едут учится, и едет работать дешевая рабочая сила, у нас на стройке он будет получать в 10 раз больше чем на родине, и ему есть ради чего, но есно ни о какой квартире в Киеве речь не идет. Наша страна удобна тем, что сюда попасть проще чем в цивилизованные страны, потому они к нам и едут, время от времени пытаясь прокрасться через границу в цивилизованную Европу. О жилье в Киеве могут задуматься лишь те, кто по работе вынужден часто жить в Украине, но таких единицы, на РН они никак не повлияют. Гастарбайтеры могут лишь на аренду жилья повлиять, но тот уровень зарплат на которые они сюда едут, врядли позволит слишком подогреть рынок.
Geka

Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 14:43

sesk написав:budivelnik
Ну. пусть последнее слово за тобой будет! У вуек это наверное признак верховенства. Порадуй своё самолюбие, ведь радости от продаж давно нет. :mrgreen:

1 Дякую за великодушність , прада слово вуйко - це в перекладі - дядько, ти напевно цього не знав . а тому думав що матюкаєшся
2 На паралельній гілочці навіщось розмістив рекламу вже третьої черги ( перших дві , по твої словам не продані - дали мені можливість почати будівництво третьої) от я й вивчаю попит.
3 Думаю що й тобі було б не зле туди заглянути , а так як гординя тобі не позволяє переходити по ссилках в моєму підписі , то я для тебе їх тут продублюю:
http://forum.finance.ua/topic33197.html?start=130
а тут відгуки про сараєбудування:
http://forum.finance.ua/topic106452.html?start=90
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 6364656667 ... 2381>
Форум:
+ Додати