|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 07 сер, 2012 18:40
roman tr. написав: budivelnik написав:Тому , коли з глухого села , з голим задом . без підтримки і родини хтось пробує зачепитись в Києві Шансів стати нормальним середньостатистичним члемом суспільства - в нього практично 0 ( нехай 5%) Шансів стати бомжем/двірником/алканавто - 95%
повна маячня. це я вам, як понаїхавший із голим задом кажу 
А може Ви забули прочитати уточнення кому можна ? budivelnik написав:пертись з голим задом ( при відсутності якихось козирів , як то освіта, розум, унікальні знання/професія) То як ? 1 Приїхали без козирів і з голим задом , чи все таки якісь козирні карти в рукаві чекають свого часу ? 2 Всі хто приїхав разом з Вами , також без козирів ? 3 Чи всі хто приїхав - зачепились , а якщо не всі , то поїхали назад з більшими козирами чи з меншими ? Таким чином . будь-який вислів , при бажанні - можна зрозуміти , а можна й перекрутити і вивернути до брєдового.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 сер, 2012 18:43
budivelnik написав: roman tr. написав: budivelnik написав:Тому , коли з глухого села , з голим задом . без підтримки і родини хтось пробує зачепитись в Києві Шансів стати нормальним середньостатистичним члемом суспільства - в нього практично 0 ( нехай 5%) Шансів стати бомжем/двірником/алканавто - 95%
повна маячня. це я вам, як понаїхавший із голим задом кажу 
А може Ви забули прочитати уточнення кому можна ? budivelnik написав:пертись з голим задом ( при відсутності якихось козирів , як то освіта, розум, унікальні знання/професія) То як ? 1 Приїхали без козирів і з голим задом , чи все таки якісь козирні карти в рукаві чекають свого часу ? 2 Всі хто приїхав разом з Вами , також без козирів ? 3 Чи всі хто приїхав - зачепились , а якщо не всі , то поїхали назад з більшими козирами чи з меншими ? Таким чином . будь-який вислів , при бажанні - можна зрозуміти , а можна й перекрутити і вивернути до брєдового.
я нічого не перекручував, а процитував, як було. козирів особливих в мене не було, кімната в гуртожитку на трьох, торба з картоплею и 20 грн на харчування на тиждень  із тих, з ким я жив у гуртожитку, більше половини вже маюсь своє житло в києві чи пригороді..
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 сер, 2012 18:44
Tyler написав: budivelnik написав:Таким чином , пертись з голим задом ( при відсутності якихось козирів , як то освіта, ролзум. унікальні знання/професія) в будь яке місце . а тим паче в найдорожче місце держави , це автоматично отримати такий рівень конкурентної боротьби за блага - що можна не те що без благ , а й без зубів залишитись .
С такой формулировкой согласен. Другое дело, что вроде как конкурентная борьба и прочие сложности, а квалифицированных кадров мало. При этом люди со светлой головой даже без высококонкурентного образования имеют шанс зацепиться в Киеве за любую работу и постепенно стать высококвалифицированным спецом -в провинции такого шанса может и не быть. Таким образом, я бы не стал судить тех, кто советует переезжать в Киев. Даже без престижного образования - лишь бы голова была.
1 Я не збираюсь нікого хто прийняв рішення їхати/не їхати - осуджувати ( ще в писанні- Не суди і судим не будеш) 2 Якщо в них світла голова - то це також козир , друге питання де і коли ним варто користуватись . Не факт що в Києві світла голова пересвітить інші такі ж світлі . а от на перефирії - вона не просто світла голова - а єдине сонечко яке світить навколишнім в окрузі. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 сер, 2012 18:49
roman tr. написав: budivelnik написав: roman tr. написав:повна маячня. це я вам, як понаїхавший із голим задом кажу 
я нічого не перекручував, а процитував, як було. козирів особливих в мене не було, кімната в гуртожитку на трьох, торба з картоплею и 20 грн на харчування на тиждень  із тих, з ким я жив у гуртожитку, більше половини вже маюсь своє житло в києві чи пригороді..
Ще раз і по порядку 1 В інституті скільки разом з Вами вчилось не Киян ? 2 Скільки з тих хто вчився - залишилось ? 4 Скільки з тих хто залишився - вже мають своє житло ? 5 Скільки з тих хто має своє житло в Києві не одружились з киянами/киянками? 6 Скільки з часу закінчення ВУЗу пройшло часу. А то Вашу фразу можна розшифрувати слідуючим чином Вчилось - 1000 осіб Залишилось 50 осіб Мають своє житло -5 осіб З них 4 особи одружились/вийшли заміж за місцевих Залишився один Рома_тр  правда не знаю з яким задом 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 сер, 2012 18:53
budivelnik написав:Ще раз і по порядку 1 В інституті скільки разом з Вами вчилось не Киян ? 2 Скільки з тих хто вчився - залишилось ? 4 Скільки з тих хто залишився - вже мають своє житло ? 5 Скільки з тих хто має своє житло в Києві не одружились з киянами/киянками? 6 Скільки з часу закінчення ВУЗу пройшло часу. А то Вашу фразу можна розшифрувати слідуючим чином Вчилось - 1000 осіб Залишилось 50 осіб Мають своє житло -5 осіб З них 4 особи одружились/вийшли заміж за місцевих Залишився один Рома_тр  правда не знаю з яким задом 
1. киян було відсотків 30. 2. із понаїхавших залишилось в києві відсотків 80, не менше 3. житло є приблизно в половини тих, хто залишився 4. є і такі, хоча більшості просто допомагали батьки 5. 7 років за мій зад не переживайте, в мене він прикритий краще, ніж у більшості присутніх тут 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 сер, 2012 19:01
roman tr. написав: budivelnik написав:Ще раз і по порядку 1 В інституті скільки разом з Вами вчилось не Киян ? 2 Скільки з тих хто вчився - залишилось ? 4 Скільки з тих хто залишився - вже мають своє житло ? 5 Скільки з тих хто має своє житло в Києві не одружились з киянами/киянками? 6 Скільки з часу закінчення ВУЗу пройшло часу. А то Вашу фразу можна розшифрувати слідуючим чином Вчилось - 1000 осіб Залишилось 50 осіб Мають своє житло -5 осіб З них 4 особи одружились/вийшли заміж за місцевих Залишився один Рома_тр  правда не знаю з яким задом 
1. киян було відсотків 30. 2. із понаїхавших залишилось в києві відсотків 80, не менше 3. житло є приблизно в половини тих, хто залишився 4. є і такі, хоча більшості просто допомагали батьки 5. 7 років за мій зад не переживайте, в мене він прикритий краще, ніж у більшості присутніх тут 
1 Ви мене напевно переплутали з кимось - я по задам не виступаю 2 Ви забули вказати скільки з отримавших житло - отримали його разом з свідоцтвом про одруження 3 В Україні приблизно 400 000 осіб щороку випускаються зі шкіл 4 В Україні приблизно 200 000 осіб щороку закінчують ВУЗ 5 Київ щороку ( на протязі останніх 35 років ) в середньому збільшувався на 20 000 осі. Висновок Тільки 10 % з тих хто закінчив ВУЗ - теоретично зміг зачепитись в Києві. Тому Ваше оповідання , про те що 80% від 70%=56% - залишились в Києві - якось слабо відповідають статистиці. Правда , в це можна повірити , якщо Ви вчились на якомусь блатному курсі серед синків/дочок і було Вас всього 20-40 осіб. Тому осіб 10-20 - спокійно могли залишитись . а якщо їм ще й батьки допомагали .... , але тоді вони не відносяться до категорії з голим задом.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 сер, 2012 19:09
budivelnik написав:Висновок Тільки 10 % з тих хто закінчив ВУЗ - теоретично зміг зачепитись в Києві. Тому Ваше оповідання , про те що 80% від 70%=56% - залишились в Києві - якось слабо відповідають статистиці.
можливо, просто серед моїх знайомих просто вибірка нерепрезентативна. не розумію, навіщо їхати вчитись до києва, щоб потім повертатись в рідні задрипанці? 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 сер, 2012 19:21
roman tr. написав: budivelnik написав:Висновок Тільки 10 % з тих хто закінчив ВУЗ - теоретично зміг зачепитись в Києві. Тому Ваше оповідання , про те що 80% від 70%=56% - залишились в Києві - якось слабо відповідають статистиці.
можливо, просто серед моїх знайомих просто вибірка нерепрезентативна. не розумію, навіщо їхати вчитись до києва, щоб потім повертатись в рідні задрипанці? 
Тут справа в іншому 1 Рівень освіти найвища , але й важкість поступлення - в Київських ВУЗах - одна з найсладніших . Таким чином перший барєр 2 Вартість проживання в Києві + вартість навчання - другий барєр 3 Грає роль сам ВУЗ - четвертий барєр От і виходить , що випускники вже пройшли серьозне фільтрування на вході + навіть по Вашому - 56% залишилось , але тоді 44% ( вже відфільтрованих на вході) - не витримали і поїхали . От і вийде в кінці кінців. 10% з козирями - залишились і таких на всю Україну всього 20 000 ( з 400 000 ) - 5% від загалу Тому в Києві всього 5-7% населення України ( і ціна на житло це ще один фільтр) а не 70% населення України.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 сер, 2012 19:41
продажи стоят, первичка вообще не продаётся.
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 сер, 2012 19:47
Унуноктий написав:продажи стоят, первичка вообще не продаётся.
ну да, ну да 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-