Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 516517518519520 ... 2534>
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:35

flyman написав:із постів Макса я зробив висновок, що в нього оренда приносить стільки, скільки 2ФГФВО+, тобто десь 9..10КГрн. і знімає за таку ж суму, і розказує, що йому аренда приносить 3% чи 4% річних.
В мене шаблона, так як не бачу "де профіт"?

Флайман, вы просто недоучились на своем МА по экономикс. Мухи - отдельно, котлеты - отдельно. Я могу снимать этаж на Владимирской и платить за него 20К бакинских в месяц. И при этом получать от аренды своей квартиры 400 баксов. И что? Инвестиция приносит убыток в 19600 баксов?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:36

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

flyman написав:із постів Макса я зробив висновок, що в нього оренда приносить стільки, скільки 2ФГФВО+, тобто десь 9..10КГрн. і знімає за таку ж суму, і розказує, що йому аренда приносить 3% чи 4% річних.

Если я не ошибусь Макс как раз и правильно рассуждает что его "вложенные денежки" в Голосеево это 3-4 % годовых (по моему он поднял оплату до 12кгрн) и как бы квартирко, что позволяет спать более спокойно имея 2к в активе, чем такую же сумму куе тулить на депо..В этом и есть профит, плюс при росте цен, продажа в Голосеево принесет ему еще приятный бонус в уеках, а пока он примерно прикидывает продавать или нет чтобы фиксить убытки...Или все таки рост будет

Пы.сы. Мы рассматриваем конкретную инвестицию, а не общую сумму доходов и расходов, это так, для справки
Kapitoshka_2

Подякував: 17 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:42

Kapitoshka_2 написав:
  flyman написав:Рік тому знімав
Ключевое в Вашей фразе ГОД НАЗАД! Да и комнату Вы снимаете, я так понял, в частном доме, у хозяйки, которая не спешит поднимать, только потому,что особо не следит за рынком аренды, и ей кажется что сумма в 1200 грн. и так большая, так как живет еще прошлыми реалиями, а сказали бы ей что у вас в фгвл столько денежкав+на депо в бегемоте+10 ойро/час, то цена бы поменялась

Слідкує, ще й як, так як здає ще "літній будинок", який перероблено в двоповерховий жилий, бо її син "вліз копитами в бетон в новобудові".
Щодо приватного сектора Ірпеня, то
1) літом комфортно - не чути жари
2) так як хозяйка поїхала на море, то я "один дома", вважай що орендую місяць будинок по ціні кімнати
3) ця ж хозяйка мені вже два рази прала постільну білизно за дякую, з власної ініціативи
4) можу збирати її городину (салат/щавель/ягоди) нахаляву
Єдине що тре, так виносити самому своє сміття.
Котів/собак і поливають огороди інші квартиранти, так коли були у відпустці, то хозяйа годували їхню живність (або її син час від часу).
п.с.
Які з/пл в програмістів вона знає, так як в неї дочка програмістка.
п.п.с.
А яких попало квартиратів їй не тре:
-ментів/прокурорів/сбушників
-лугандонів
-підозрілих типів, які не зрозуміло чим займаються, і яких потім шукають урки/мєнти
-ніщебродів, які заробляють копійки, і морочать голову із вчасною оплатою
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:44

Kapitoshka_2 написав:

Если я не ошибусь Макс как раз и правильно рассуждает что его "вложенные денежки" в Голосеево это 3-4 % годовых (по моему он поднял оплату до 12кгрн) и как бы квартирко, что позволяет спать более спокойно имея 2к в активе, чем такую же сумму куе тулить на депо..В этом и есть профит, плюс при росте цен, продажа в Голосеево принесет ему еще приятный бонус в уеках, а пока он примерно прикидывает продавать или нет чтобы фиксить убытки...Или все таки рост будет

Пы.сы. Мы рассматриваем конкретную инвестицию, а не общую сумму доходов и расходов, это так, для справки

тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:47

airmax78 написав:
  flyman написав:
  airmax78 написав:При сегодняшней доходности арендного бизнеса и падении цен на недвигу, платить с налоги с аренды - есть грех великий. Ибо нельзя платить налоги с убытков.

ще більший гріх - обкладати податком деполюдей, які влетіли на курсовій різниці і ФГВФО

Да, нехорошо. Но вам выбора не оставили. А у нас выбор есть.

думаю, що це тимчасовий недогляд кулівлобі
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:56

flyman написав:
  airmax78 написав:
  flyman написав:ще більший гріх - обкладати податком деполюдей, які влетіли на курсовій різниці і ФГВФО

Да, нехорошо. Но вам выбора не оставили. А у нас выбор есть.

думаю, що це тимчасовий недогляд кулівлобі

Нет. Это сложности администрирования. Нет ничего проще, чем постричь проценты на депо. И ничего сложнее, чем собрать налоги с аренды между физлицами.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:57

flyman написав:тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
Почему меценат? Дешево сдает? ВОт и я считаю что дешево 2к всего лишь за 12кгрн...А чем не инвестиция в "тихую гавань", тем более ежемесячно приносящая довольно таки неплохой доход и гораздо спокойнее чем такая же сумма в одной банке..Даже в бегемоте, Вы представляете себе если Макс хотел бы на эту сумму закрыть депо в Бегемоте, сколько дней к ряду он ходил бы за крохами забирая его+% по депо?!
Kapitoshka_2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 16:58

flyman написав:тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних

Не, Макс просто не может позволить себе и своей семье жить в каких-то мрачных условиях. Жизнь слишком короткая, чтобы проводить ее у хозяйки на огороде.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 17:06

Kapitoshka_2 написав:
Почему меценат? Дешево сдает? ВОт и я считаю что дешево 2к всего лишь за 12кгрн...А чем не инвестиция в "тихую гавань", тем более ежемесячно приносящая довольно таки неплохой доход и гораздо спокойнее чем такая же сумма в одной банке..Даже в бегемоте, Вы представляете себе если Макс хотел бы на эту сумму закрыть депо в Бегемоте, сколько дней к ряду он ходил бы за крохами забирая его+% по депо?!

меценат тому що, подарив шаромигам уже десь 40% своєї інвестиції (60куе) а "інвестиція" приносить на дельті оренд 0%,
тут на підході ще податок на володіння нерухомістю
тай дохід фізособи від оренди якось не іде в казну, так як є надія на "авось пранісьот"
тут і МА/МВА не потрібен для вивлення бетоно-алєнізма
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2015 17:10

flyman написав:тут на підході ще податок на володіння нерухомістю

Это еще вилами по воде, а вот налог на депо доход + военный сбор ежемесячно кушает процики по деподоходу, и не факт что ФГВЛ не коснется бегемота ;) Хотя Вы рисковый малый и зависшие деньги Вас походу не особо смущают
Kapitoshka_2

Профіль

#<1 ... 516517518519520 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор