|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:35
flyman написав:із постів Макса я зробив висновок, що в нього оренда приносить стільки, скільки 2ФГФВО+, тобто десь 9..10КГрн. і знімає за таку ж суму, і розказує, що йому аренда приносить 3% чи 4% річних. В мене шаблона, так як не бачу "де профіт"?
Флайман, вы просто недоучились на своем МА по экономикс. Мухи - отдельно, котлеты - отдельно. Я могу снимать этаж на Владимирской и платить за него 20К бакинских в месяц. И при этом получать от аренды своей квартиры 400 баксов. И что? Инвестиция приносит убыток в 19600 баксов?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:36
flyman написав:із постів Макса я зробив висновок, що в нього оренда приносить стільки, скільки 2ФГФВО+, тобто десь 9..10КГрн. і знімає за таку ж суму, і розказує, що йому аренда приносить 3% чи 4% річних. В мене шаблона, так як не бачу "де профіт"?
Если я не ошибусь Макс как раз и правильно рассуждает что его "вложенные денежки" в Голосеево это 3-4 % годовых (по моему он поднял оплату до 12кгрн) и как бы квартирко, что позволяет спать более спокойно имея 2к в активе, чем такую же сумму куе тулить на депо..В этом и есть профит, плюс при росте цен, продажа в Голосеево принесет ему еще приятный бонус в уеках, а пока он примерно прикидывает продавать или нет чтобы фиксить убытки...Или все таки рост будет Пы.сы. Мы рассматриваем конкретную инвестицию, а не общую сумму доходов и расходов, это так, для справки
-
Kapitoshka_2
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:42
Kapitoshka_2 написав: flyman написав:Рік тому знімав
Ключевое в Вашей фразе ГОД НАЗАД! Да и комнату Вы снимаете, я так понял, в частном доме, у хозяйки, которая не спешит поднимать, только потому,что особо не следит за рынком аренды, и ей кажется что сумма в 1200 грн. и так большая, так как живет еще прошлыми реалиями, а сказали бы ей что у вас в фгвл столько денежкав+на депо в бегемоте+10 ойро/час, то цена бы поменялась
Слідкує, ще й як, так як здає ще "літній будинок", який перероблено в двоповерховий жилий, бо її син "вліз копитами в бетон в новобудові". Щодо приватного сектора Ірпеня, то 1) літом комфортно - не чути жари 2) так як хозяйка поїхала на море, то я "один дома", вважай що орендую місяць будинок по ціні кімнати 3) ця ж хозяйка мені вже два рази прала постільну білизно за дякую, з власної ініціативи 4) можу збирати її городину (салат/щавель/ягоди) нахаляву Єдине що тре, так виносити самому своє сміття. Котів/собак і поливають огороди інші квартиранти, так коли були у відпустці, то хозяйа годували їхню живність (або її син час від часу). п.с. Які з/пл в програмістів вона знає, так як в неї дочка програмістка. п.п.с. А яких попало квартиратів їй не тре: -ментів/прокурорів/сбушників -лугандонів -підозрілих типів, які не зрозуміло чим займаються, і яких потім шукають урки/мєнти -ніщебродів, які заробляють копійки, і морочать голову із вчасною оплатою
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:44
Kapitoshka_2 написав: flyman написав:із постів Макса я зробив висновок, що в нього оренда приносить стільки, скільки 2ФГФВО+, тобто десь 9..10КГрн. і знімає за таку ж суму, і розказує, що йому аренда приносить 3% чи 4% річних. В мене шаблона, так як не бачу "де профіт"?
Если я не ошибусь Макс как раз и правильно рассуждает что его "вложенные денежки" в Голосеево это 3-4 % годовых (по моему он поднял оплату до 12кгрн) и как бы квартирко, что позволяет спать более спокойно имея 2к в активе, чем такую же сумму куе тулить на депо..В этом и есть профит, плюс при росте цен, продажа в Голосеево принесет ему еще приятный бонус в уеках, а пока он примерно прикидывает продавать или нет чтобы фиксить убытки...Или все таки рост будет Пы.сы. Мы рассматриваем конкретную инвестицию, а не общую сумму доходов и расходов, это так, для справки
тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:47
airmax78 написав: flyman написав: airmax78 написав:При сегодняшней доходности арендного бизнеса и падении цен на недвигу, платить с налоги с аренды - есть грех великий. Ибо нельзя платить налоги с убытков.
ще більший гріх - обкладати податком деполюдей, які влетіли на курсовій різниці і ФГВФО
Да, нехорошо. Но вам выбора не оставили. А у нас выбор есть.
думаю, що це тимчасовий недогляд кулівлобі
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:56
flyman написав: airmax78 написав: flyman написав:ще більший гріх - обкладати податком деполюдей, які влетіли на курсовій різниці і ФГВФО
Да, нехорошо. Но вам выбора не оставили. А у нас выбор есть.
думаю, що це тимчасовий недогляд кулівлобі
Нет. Это сложности администрирования. Нет ничего проще, чем постричь проценты на депо. И ничего сложнее, чем собрать налоги с аренды между физлицами.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:57
flyman написав:тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
Почему меценат? Дешево сдает? ВОт и я считаю что дешево 2к всего лишь за 12кгрн...А чем не инвестиция в "тихую гавань", тем более ежемесячно приносящая довольно таки неплохой доход и гораздо спокойнее чем такая же сумма в одной банке..Даже в бегемоте, Вы представляете себе если Макс хотел бы на эту сумму закрыть депо в Бегемоте, сколько дней к ряду он ходил бы за крохами забирая его+% по депо?!
-
Kapitoshka_2
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2015 16:58
flyman написав:тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
Не, Макс просто не может позволить себе и своей семье жить в каких-то мрачных условиях. Жизнь слишком короткая, чтобы проводить ее у хозяйки на огороде.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лип, 2015 17:06
Kapitoshka_2 написав: flyman написав:тоді Макс меценат і розмови про "інвестиційний бізнес в тиху гавань" немають змісту, як і його уявних 3%..4% річних
Почему меценат? Дешево сдает? ВОт и я считаю что дешево 2к всего лишь за 12кгрн...А чем не инвестиция в "тихую гавань", тем более ежемесячно приносящая довольно таки неплохой доход и гораздо спокойнее чем такая же сумма в одной банке..Даже в бегемоте, Вы представляете себе если Макс хотел бы на эту сумму закрыть депо в Бегемоте, сколько дней к ряду он ходил бы за крохами забирая его+% по депо?!
меценат тому що, подарив шаромигам уже десь 40% своєї інвестиції (60куе) а "інвестиція" приносить на дельті оренд 0%, тут на підході ще податок на володіння нерухомістю тай дохід фізособи від оренди якось не іде в казну, так як є надія на "авось пранісьот" тут і МА/МВА не потрібен для вивлення бетоно-алєнізма
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 лип, 2015 17:10
flyman написав:тут на підході ще податок на володіння нерухомістю
Это еще вилами по воде, а вот налог на депо доход + военный сбор ежемесячно кушает процики по деподоходу, и не факт что ФГВЛ не коснется бегемота  Хотя Вы рисковый малый и зависшие деньги Вас походу не особо смущают
-
Kapitoshka_2
-
-
-
-
Профіль
-
-
|