круто....
|
|
![]() oksana--61
Да, действительно, т.к. счет уже закрыт деньги с позитивного остатка можно получить только после написания заявления. Данную сумму выплатят в любом случае (не имеют права отказать) - это лишь вопрос времени.
![]() Nickmess
А я не так давно був свідком того, як у відділення прийшов рагулюватий дядько-алкаш років так під 50 із ще одним чуваком (як виявилося, поручителем) і виразив готовність тут же погасити свій кредит (думаю, пару тисяч гривень). Перше враження-ну все, приїхали, і ТАКИМ людям роздають кредити? Дівчата-операціоністки мене "втішили"-"ой, ви що, цей чувак брав кредит на точці продажу в супермаркеті, а не в нас", на що я відповів-але ж суті діла це не міняє, кредит-то все одно взятий в Дельті, а не у іншому банку. Але тут я все-таки повернувся до факту, що чувак прийшов з повинною, і мене трохи попустило ![]() ![]() Однак нарід палиться по-чорній, факт. Щось я думаю, що 90% кредитчиків використовують кредитку саме як джерело кешу, і не більше. Бо зняти гроші в банЬкоматі ![]() ![]() Да, прошу, подождите Вы с благодарностями... Еще сглазите! ![]() Уже не раз представители банка объявляли о вот-вот "завтрашнем" революционном улучшении ИБ, с коим по функциональности и прочему не сравнится никакой другой. Давайте сначала пощупаем, а потом будем радостно дифирамбить (или горестно клеймить).
![]() хороший- удобный банкправилный подход со стороны руководства банка...по привлечению потенциальных клиентов...
банком в целом доволен...только очередей в отелении прибавилось (появились новые клиенты это здорово)...нужно расширить сеть отделений чтобы не создавались очереди ![]() ![]() купони
Востаннє редагувалось mtaxi7 в Сер 01 чер, 2011 02:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Повноцінний інтернет-банкВ інтернет-банку вже доступні валютні операції між власними рахунками. Супер
![]() ![]() «Самый электронный банк»З чистою совістю голосуємо за Дельту!
investgazeta.net/finansy/vyberi-samyj-elektronnyj-bank-161294
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|