Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Lucke написав:насколько я понял, смысл комисси, что бы разгрузить кассу и заставить клиентов работать с банкоматами и терминалами (ну вовсяком случае с маленькими суммами), все пополнения карт (про кредитные не знаю) через кассу (в том числе и третьими лицами) будут с комиссией
Это касается только кредитных карт (с 10 октября), дебетные будут пополняться по-прежнему бесплатно.
incass написав:octopus В понедельник закрывал депозит в центральном отделении на Печерске. Приятно поражен уровнем сервиса. Вот факты: 1. Из банка позвонили за 2 дня в пятницу и предупредили, что я могу свободно получить свои деньги в течение всего рабочего дня. Если есть желание забрать в вечернее время, то просто нужно предупредить. 2. Заехал в 13.20, работали 5 менеджеров + всех входящих встречала очень приветливая девушка в униформе банка и просила посидеть 5-10 минут, пока освободится первый же менеджер. В зале установлена хорошая кофеварка и ожидающий может бесплатно выпить кофе, чтобы не скучать. Мне было предложено и я с удовольствием выпил чашечку кофе, качество очень хорошее. 3. Пока ждал, наблюдал как работают менеджеры - молодые, вежливые, клиент-ориентированные, любо дорого посмотреть. 4. Депозит и проценты выдали за 5 минут, при этом все от менеджера до кассира старались сделать все в лучшем виде. Вывод: ДЕЛЬТА прогрессирует на глазах, чувствуется что руководят профессионалы, лучшего банка и сервиса в Киеве я не видел.
Lucke написав:насколько я понял, смысл комисси, что бы разгрузить кассу и заставить клиентов работать с банкоматами и терминалами (ну вовсяком случае с маленькими суммами), все пополнения карт (про кредитные не знаю) через кассу (в том числе и третьими лицами) будут с комиссией
Это касается только кредитных карт (с 10 октября), дебетные будут пополняться по-прежнему бесплатно.
andriyl Комісія за кожне зняття в Атмосфері+Укрсоц+Евронет(Укрсиб) буде 9 гр. Краще шукати банкомат з купюрами 200-500 гр. та робити 1 раз. Додаткової комісії в Атмосфері+... не буде. При кожному знятті (крім Дельти) додатково блокується 15 гр. Місячний ліміт в банкоматах 80 тис. Цю суму можна зняти і за добу.
andriyl написав: Якщо знімати кошти в мережі "Атмосфера": 1. комісія по ЧГ грн стандартна (в розмірі 9 грн) незалежно від суми коштів, які знімаються? 2. Якщо за один сеанс роботи з банкоматом кошти знімаються частково по 500 грн наприклад декілька разів, комісія також становить 9 грн? 3. Чи є за замовчуванням встановлені ліміти для зняття готівки по ЧГ в банкоматах Дельти або в банкоматах інших банків (на сайті не знайшов)? 4. Чи є комісії від банку - власника банкомата, інші витрати (так розумію що повністю суму не можу зняти 9+7 грн потрібно залишити)? Буду вдячний за відповідь - завтра планую потрусити банкомат Дельти і відчуваю що одного буде мало :) (в касі не пропонувати, трусити буду не я :)).
Шановний andriyl, інформуємо Вас по суті Ваших запитань. 1. Комісія за видачу готівки у банкоматах мережі "Атмосфера"становить: 9 грн./1 USD/1 EUR та нараховується незалежно від суми операції. 2.Якщо Клієнт здійснює кілька операцій зняття готівки, то комісія буде нараховуватися за кожну операцію окремо. Наприклад, якщо Клієнт зніматиме в банкоматі мережі "Атмосфера" за допомогою картки "ЧГ" дві суми по 500 грн., то загальна сума списання з карткового рахунку Клієнта складе 1018 грн.: • 500 грн. * 2 = 1000 грн. • 9 грн. * 2 = 18 грн. 3. Ліміт на зняття готівки в банкоматах по карткам "ЧГ" становить 80 000 грн. на місяць. Більш детально з лімітами на операції з платіжними картками можна ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ua/personal/deb ... urse/#full
4. При знятті готівки в банкоматі необхідно враховувати, щоб на картковому рахунку залишалася сума для подальшого списання комісії за видачу готівки. Наприклад, при вилученні готівки з банкоматів мережі "Атмосфера" або "Євронет", слід пам’ятати, що з карткового рахунку Держателя буде списано суму комісії із розрахунку 9 грн. за кожну операцію зняття коштів, у банкоматах інших банків на території України - 15 грн. за кожну операцію. Більш детально з цього приводу можна ознайомитисьна сайті Банку: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... _05_11.pdf
Також дозвольте повідомити Вам про те, що в разі виникнення у Вас необхідності в оперативному порядку отримати відповідь на будь-яке питання, що стосується надання послуг Дельта Банком, Ви завжди маєте можливість з цього приводу звернутися до Банку через наші офіційні канали комунікацій: 1/ Контакт-центр: 044 4289595, 0800500600, 2/ факс: 044 4963687, 3/ електронні адреси Банку: Consultant&deltabank.com.ua, Info&deltabank.com.ua, http://www.deltabank.com.ua, що безперервно обслуговуються відповідальними фахівцями Банку, які гарантовано нададуть Вам вичерпну відповідь у найкоротший термін.
incass написав:В понедельник закрывал депозит в центральном отделении на Печерске. Приятно поражен уровнем сервиса. Вот факты: 1. Из банка позвонили за 2 дня в пятницу и предупредили, что я могу свободно получить свои деньги в течение всего рабочего дня. Если есть желание забрать в вечернее время, то просто нужно предупредить. 2. Заехал в 13.20, работали 5 менеджеров + всех входящих встречала очень приветливая девушка в униформе банка и просила посидеть 5-10 минут, пока освободится первый же менеджер. В зале установлена хорошая кофеварка и ожидающий может бесплатно выпить кофе, чтобы не скучать. Мне было предложено и я с удовольствием выпил чашечку кофе, качество очень хорошее. 3. Пока ждал, наблюдал как работают менеджеры - молодые, вежливые, клиент-ориентированные, любо дорого посмотреть. 4. Депозит и проценты выдали за 5 минут, при этом все от менеджера до кассира старались сделать все в лучшем виде. Вывод: ДЕЛЬТА прогрессирует на глазах, чувствуется что руководят профессионалы, лучшего банка и сервиса в Киеве я не видел.
Ну Вы бы более дозированно что ли вываливали такой откровенный "ПиАр", а то вызывает довольно противоречивые впечатления... 8-)
[b]Sergo[/b] И я 12.09.11 закрывала три депозита в разных валютах. За 3 дня до закрытия пришли СМС-напоминания. Обслужили быстро.Часть денег забрала, а часть - ушла на пополнение столбов.
Sergo написав:Ну Вы бы более дозированно что ли вываливали такой откровенный "ПиАр", а то вызывает довольно противоречивые впечатления... 8-)
Ну почему же. Когда обращался в отделение в р-не Контрактовой - все очень вежливо и аккуратно, хотя и довелось посидеть минут 20. На Героев Сталинграда - тоже, кроме свободы персонала, особо замечаний не было. Возле жд вокзала так и не посчастливилось застать их рабочими... Так что скорее - хорошо, чем плохо.
Небритый написав:Ну почему же. Когда обращался в отделение в р-не Контрактовой - все очень вежливо и аккуратно, хотя и довелось посидеть минут 20. На Героев Сталинграда - тоже, кроме свободы персонала, особо замечаний не было. Возле жд вокзала так и не посчастливилось застать их рабочими... Так что скорее - хорошо, чем плохо.
Ну я ж не говорю, что "все плохо", много есть положительных моментов и в этом банку респект. Просто форма подачи "диферамбов" в данном конкретном случае скорее воспринимается как "каждый кулик свое болото хвалит"...