Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
З 27 квітня 2009 року відповідно до Змін до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003 № 492, поповнити готівковими грошовими коштами поточний /картковий/ депозитний рахунок фізичної особи – резидента, відкритий в іноземній валюті, може лише власник рахунку !
З цієї причини? Можливо є якісь інші варіанти? Наприклад: Чи може третя особа поповнити ЗГ грн без комісій? в подальшому я знімаю грн і міняю на $ і на ЗГ.
З 27 квітня 2009 року відповідно до Змін до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003 № 492, поповнити готівковими грошовими коштами поточний /картковий/ депозитний рахунок фізичної особи – резидента, відкритий в іноземній валюті, може лише власник рахунку !
З цієї причини? Можливо є якісь інші варіанти? Наприклад: Чи може третя особа поповнити ЗГ грн без комісій? в подальшому я знімаю грн і міняю на $ і на ЗГ.
Гривневый - вообще без проблем! По всей Украине, в любом отделении Дельты любой человек может по реквизитам вашего ЗГ "пополнить карточный счет (ваше ФИО)". По валюте вариант следующий: ваш "контрагент" бесплатно открывает себе валютный ЧГ в ближайшем к нему отделении, тут же пополняет его и переводит с него на ваш ЗГ нужную вам сумму, при этом никаких комиссий не взымается.
Гривневый - вообще без проблем! По всей Украине, в любом отделении Дельты любой человек может по реквизитам вашего ЗГ "пополнить карточный счет (ваше ФИО)". По валюте вариант следующий: ваш "контрагент" бесплатно открывает себе валютный ЧГ в ближайшем к нему отделении, тут же пополняет его и переводит с него на ваш ЗГ нужную вам сумму, при этом никаких комиссий не взымается.
Правильно я розумію що в такому випадку вказується при поповненні ЗГ моє прізвище та ініціали? Якщо стать власника рахунку відрізняється? Невже можна перевести у валюті на рахунок іншої особи ? скиньте посилання якшо не затруднить.
minus15k$ написав:andriyl ну не хочет банк бесплатно заниматься переводами... что тут поделаешь.. паспорт и пластик в кассу.
Ну якшо я поповняю свій ЗГ грн по реквізитах (без картки) - паспорт запитують дуже рідко - один раз з десяти. Цікаво як повинно бути по процедурі - немає інфо на сайті. Може Delta official зможе підтвердити?
andriyl написав:Правильно я розумію що в такому випадку вказується при поповненні ЗГ моє прізвище та ініціали? Якщо стать власника рахунку відрізняється? Невже можна перевести у валюті на рахунок іншої особи ? скиньте посилання якшо не затруднить.
Если "пополнение" гривневого ЗГ, то естественно ВАШЕ ФИО! Насчет "статі" я думаю никто заморачиваться не будет. ВнутриДельтовские валютные переводы НЕ проблема, естественно если это "пополнение карточного счета"! Источник: http://www.deltabank.com.ua/f/1/persona ... _05_11.pdf смотрите п.2.1. И мой личный опыт тому подтверждение. Пробуйте, не бойтесь, проверено.
Добрый день! Вопрос по поводу текста договора в Дельте, а именно, связанный с тем, что от лица Дельты выступает операционист банка, который действует на основании доверенности, но без номера от такой-то даты\дата указана\. Припоминаю, что такой вопрос поднимался на форуме, но не знаю, чем все закончилось, правомочен ли такой договор? Если кто-то из форумчан владеет такой инфой, поделитесь плиз. Была бы рада услышать также ответ от представителей банка. Спасибо.
как помнится, узреть данную доверенность в оригинале удалось нескольким избранным. но копию получить онной им не вышло. основная масса закрыла глаза на это и смерилась. некоторые прекратили сотрудничество из-за этого факта. PS всё по памяти и из материалов этой ветки (форума)