Дельта 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 160161162163164 ... 1475>
Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 18:13

Re: Найкращий 2012

На днях будет 90 дней депозита Найкращий 2012, хочу снять деньги. Подскажите процедуру досрочного расторжения депо-договора: необходимо ли личное присутствие в отделении для заказа денег на определённую дату, или достаточно будет звонка? Деньги смогу получить в день подачи заявления, или же заявление будет как бы заказом денег и мне придётся ещё ждать до трёх банковских дней?
dzandr

Подякував: 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:12

Re: Дельта

Сашун написав:Это я к тому написал, что больше пара лет рассчитываюсь картой VISA Дельта банка ("Чарiвний гаманець USD") в этом же магазине и не получаю при этом никаких SMS ...

А SMS-информирование у Вас на ЧГ подключено ? Платите ежемесячно по 65 центов ? 8)
Sergo

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:14

wolt450 написав:
  darmet написав:Сегодня был в своем отделении на проспекте Героев Сталинграда, 8/5. Хотел заменить карточку, срок действия которой истек в январе, и снять с карточки деньги. Мне сказали, что "пластика" в отделении нет и неизвестно когда будет, следовательно, получить деньги не представляется возможным. На вопрос, "Что делать?", я получил ответ: "Ищите отделение, где "пластик" еще есть, переоформляйте карточку и тогда сможете снять деньги.
Я так понял, что это новая игра "Найди пластик!". :shock: Выигравший получает приз - доступ к своим деньгам. Банк в любом случае в выиграше, поскольку пользуется во время игры деньгами клиента как практически бесплатным кредитным ресурсом. Хотелось, чтобы сотудник Дельты, который иногда появляется на ветке, дал свои комментарии.
До сегодняшнего дня считал банк вменяемым... Сейчас уже нет... Большего издевательства над здравым смыслом трудно придумать...

Думаю, просто нефарт. Два дні тому замінили без проблем пластик, ще й СМС зразу з підтвердженням. :wink:

Аналогично. Правда карту по USD чуть не впарили со сроком действия 0612.
Хорошо, что вовремя запротестовал - так поменяли на апрель 13 года. А
процедура переоформления карты озадачила необходимостью ксерить
паспорт и код и это в 2-х экземплярах, по одному на карту. Спрашиваю - зачем?
Ответ поразил своей простотой и неподкупностью - Мы должны вас
индентифицировать как клиента... :shock: Я говорю: то есть?
Ответ: у нас процедура такая, типа требование НБУ. Немая сцена. Занавес...
Хорошо хоть опросник по-новой писать не заставили. :D
Я конечно перевёл всё в шутку, но всё-таки хотел бы задать ВОПРОС
Представителю банка - зачем разводить бумаготворчество при замене карты?
Не сочтите за дерзость, конечно... :oops:
Молчунъ

Подякував: 8 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:28

Молчунъ написав:А процедура переоформления карты озадачила необходимостью ксерить
паспорт и код и это в 2-х экземплярах, по одному на карту. Спрашиваю - зачем?
Ответ поразил своей простотой и неподкупностью - Мы должны вас
индентифицировать как клиента... :shock: Я говорю: то есть?
Ответ: у нас процедура такая, типа требование НБУ. Немая сцена. Занавес...
Хорошо хоть опросник по-новой писать не заставили. :D
Я конечно перевёл всё в шутку, но всё-таки хотел бы задать ВОПРОС
Представителю банка - зачем разводить бумаготворчество при замене карты?
Не сочтите за дерзость, конечно... :oops:

Как-то раз я зашел в банк для того, чтобы оформить два гаманця и стандартный доступ к ИБ с двумя текущими счетами. Итого, получается, 4 карточки. Для КАЖДОЙ карточки ОТДЕЛЬНО делалась ксерокопии паспорта и кода, которые я потом еще подписывал, плюс еще распечатка и подписание всех отдельных договоров на каждую карточку. Лепота :mrgreen:
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:31

kuynka написав:
  vimex написав:
  VLADPn написав:Я имел ввиду срочные депозиты начиная от полгода и дольше

А кто знает прецеденты в Украине, когда банк по депозитам ставки поднял?

будьте первыми :mrgreen:
люблю прецеденты в праве, часто помогает :oops:

Отже, Дельта перша?:
У зв’язку зі зміною кон’юнктури ринку та запровадженням в АТ «Дельта Банк» підвищених розмірів процентних ставок за строковими вкладами фізичних осіб у національній валюті для нових угод, починаючи з 1 лютого 2012 року, збільшується і розмір базової процентної ставки для вкладів «Найкращий Багаторічний» у гривні, угоди за якими були оформлені по 31.01.2012р. (включно) та є діючими за станом на 07.02.2012р. При цьому:

—для угод із варіантом виплати процентів «щомісячно» — розмір діючої процентної ставки за вкладом збільшується до рівня «18,50% річних»;
—для угод із варіантом виплати процентів «у кінці строку зі щомісячною капіталізацією» — розмір діючої процентної ставки збільшується до рівня «19,00% річних».
Збільшений розмір процентної ставки застосовується до вкладів «Найкращий Багаторічний», починаючи з 01.02.2012р.

http://www.deltabank.com.ua/press/news/2012/735/
Siozya

Подякував: 11 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:33

andriyl написав:Випадково з'ясовуючи перше питання згадав про вищенаведений пост і о чудо в ІБ бачу: першого лютого в мене по зростаючому (інший ніж вищенаведений) не збільшили відсоток. Супер. Це я повинен шукати промахи в роботі банку ? в колцентрі з'ясовують. ждем-с.
По інших депо договорах також ставки потрібно перевіряти? :o

Написав, щоб форумчани перевірили свої договори.
Довіряй, але провіряй :lol:

Дякую, я перевірю скільки капне теньге після нової пролонгації. В своїх глюкінг чебураторах хай пишуть що хочуть, мене вже нічим не здивуєш.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:40

Mirax написав:
  andriyl написав:Випадково з'ясовуючи перше питання згадав про вищенаведений пост і о чудо в ІБ бачу: першого лютого в мене по зростаючому (інший ніж вищенаведений) не збільшили відсоток. Супер. Це я повинен шукати промахи в роботі банку ? в колцентрі з'ясовують. ждем-с.
По інших депо договорах також ставки потрібно перевіряти? :o

Написав, щоб форумчани перевірили свої договори.
Довіряй, але провіряй :lol:

Дякую, я перевірю скільки капне теньге після нової пролонгації. В своїх глюкінг чебураторах хай пишуть що хочуть, мене вже нічим не здивуєш.

Відзвонили,
1.смс мають бути про нарахування відсотків на карточку (щеб пак це очевидно, бабки капають, знімаються - то пишіть).
2. А із збільшенням відсотка за пролонгацією все таки сталась помилочка. Обіцяли виправити.
Дякую форумчану akurt за програмку по депо, інакше цієї помилки не я б не знайшов. Ну хіба що в ручну за банком рахувати :lol:
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:42

Re: Дельта Найкращий Багаторічний»

Найкращий Багаторічний» у гривні, угоди за якими були оформлені по 31.01.2012р. (включно) та є діючими за станом на 07.02.2012р.
При цьому:
для угод із варіантом виплати процентів «щомісячно» — розмір діючої процентної ставки за вкладом збільшується до рівня «18,50% річних»;

Если я правильно понял, для старых договоров подняли ставки,если так то почему в ИБ до сих пор показывает старые 15.5%
_PlusMinus_

Подякував: 32 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:45

Siozya написав:
Отже, Дельта перша?:
У зв’язку зі зміною кон’юнктури ринку та запровадженням в АТ «Дельта Банк» підвищених розмірів процентних ставок за строковими вкладами фізичних осіб у національній валюті для нових угод, починаючи з 1 лютого 2012 року, збільшується і розмір базової процентної ставки для вкладів «Найкращий Багаторічний» у гривні, угоди за якими були оформлені по 31.01.2012р. (включно) та є діючими за станом на 07.02.2012р. При цьому:

—для угод із варіантом виплати процентів «щомісячно» — розмір діючої процентної ставки за вкладом збільшується до рівня «18,50% річних»;
—для угод із варіантом виплати процентів «у кінці строку зі щомісячною капіталізацією» — розмір діючої процентної ставки збільшується до рівня «19,00% річних».
Збільшений розмір процентної ставки застосовується до вкладів «Найкращий Багаторічний», починаючи з 01.02.2012р.

http://www.deltabank.com.ua/press/news/2012/735/

Я в шоці. :)
Як на мої скромні знання ринку депозитних продуктів - це справді вперше. Банку великий жирний + від мене.
P.S. Якось для себе не помітив як Дельта отримала перше місце в моїй депо структурі по об'єму. Банку на даний момент довіряємо, але потрібно диверсифікуватись :?
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лют, 2012 19:47

_PlusMinus_ написав:
Найкращий Багаторічний» у гривні, угоди за якими були оформлені по 31.01.2012р. (включно) та є діючими за станом на 07.02.2012р.
При цьому:
для угод із варіантом виплати процентів «щомісячно» — розмір діючої процентної ставки за вкладом збільшується до рівня «18,50% річних»;

Если я правильно понял, для старых договоров подняли ставки,если так то почему в ИБ до сих пор показывает старые 15.5%

Як мед, так ложкою. Майте терпіння трошки. Зайдіть в ІБ через день - два, думаю все поправлять. ІБ відображає інформацію по депо на початок дня
andriyl

Профіль

#<1 ... 160161162163164 ... 1475>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор