Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sashazander написав:Большое спасибо Kievlяnke за информацию о работе банка с КК. Не всегда есть время искать информацию. Эта ветка и существует для содержательного общения и обмена информацией, а не для бестолковой болтовни людей "не дружещих" с своей головой!! А если кого-то кто-то или что-то "бесит" для это есть два способа: не читать информацию или пить успокоительные препараты!!!
Вот если бы вы успокоительными не злоупотребляли, то внимание у вас было бы не как у марсианина - ссылку на новость дали перед данной госпожой.
Так цього Дельта і не заперечує вже на протязі 6 років. Дані розміщені на сайті мійбанк.юей не спростовує. Тільки там все розпочинається з 60% і аж до 83%. Дельта лідер. А ОТП там взагалі не фігурує.
olmss написав:M-Audio Что-то я не понял: если под ноль погашаешь к 25-му, то разве со следующего первого числа не начинается новый льготный период 55 дней?
olmss написав:M-Audio Что-то я не понял: если под ноль погашаешь к 25-му, то разве со следующего первого числа не начинается новый льготный период 55 дней?
В даному випадку починається нових 55днів
Хочеш грай по короткому (25 днів). А не вистачає грошенят грай по довгому (50 днів), при цьому лишню десятку винь да полож. Вірно я розумію політику кредитного еволюціонера?
В даному випадку починається нових 55днів
Хочеш грай по короткому (25 днів). А не вистачає грошенят грай по довгому (50 днів), при цьому лишню десятку винь да полож. Вірно я розумію політику кредитного еволюціонера?
по математиці вигідніше 55. Десятки не шкода, бо при витратах більше 1000гр вона перекривається зберіганням грошей на депо. Більше тратиш - чистий плюс. Ну і кеш-бек в бонусі Пішла еволюція - десятки не шкода!
Навчились нарешті Технічні роботи з поточними рахунками Дельта Банку
22 травня 2012
Шановні клієнти!
Дельта Банк постійно веде роботу над покращенням обслуговування по багатьох напрямках: у відділеннях, у банкоматах, в системі «Інтернет-банк Дельта». Отже, 22.05.2012 (з 21:50 до 22:20) ми проводимо технічні роботи з поточними рахунками з картою клієнтів-фізосіб. Внаслідок цього, тимчасово не будуть доступні всі операції (зняття коштів, поповнення карти, запит балансу) по всіх каналах (кіоски, АТМ, «Інтернет- банк Дельта»).
tatop написав:Друг полностью исчерпал свой лимит. Вот теперь и думает. Погасить все до 25 числа? Либо погасить частично после первого числа (чтобы и дальше пользоваться) и полностью на 50-52 день (чтобы в ноль выйти)? Как считаете?
че тут думать!!! траты будут больше 500 гривен -не погашать. 2% кэш от 500 гривен- это и есть десятка (9.90 грн.)