Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Intro Мабуть, після 270 днів ще одна пролонгація на 90 днів. Бо пише, що 3 автопролонгації. За логікою, перша - на 91 день, друга - на 181, третя - на 271. Правда, це лише мої припущення.
Востаннє редагувалось DIV в П'ят 15 чер, 2012 16:07, всього редагувалось 1 раз.
Так я про це й написав: не забрав в день закінчення періоду вкладу, маєш вибір - або забрати лише тіло, або чекати ще 90 днів. Навіть Приват до такого ще не додумався. Варіантів, за яких можна прогавити цей день"Х" массса: забув, захворів, відрядження, відпустка, не відпустили з роботи тощо. Тому й написав - Спортлото. Відмовився від такої пропозиції, вибрав іншу, з меншою відсотковою ставкою, правда дещо збільшив суму вкладу. Кожен вибирає те, що йому більше пасує.
DIV написав:Intro Мабуть, після 270 днів ще одна пролонгація на 90 днів. Бо пише, що 3 автопролонгації. За логікою, перша - на 91 день, друга - на 181, третя - на 271. Правда, це лише мої припущення.
Внесу ясність Перші 90 днів відсоткова ставка - 19%, перша пролонгація з 91 дня оп 180 день - 20%, друга пролонгація з 181 дня по 270 день - 21% та третя пролонгація з 271 дня по 360 день - 22%
Перші 90 днів не рахуються як пролонгація, тому що Ви оформлюєте вклад на 90 днів з правом автоматичної пролонгації, ще на 90 днів і так три пролонгації
Востаннє редагувалось White Horse в П'ят 15 чер, 2012 16:17, всього редагувалось 1 раз.
Lviv21, всё не так. Явно от пролонгации можно будет отказаться за пару дней до неё. А если нельзя и она начнёт действовать, а вы придёте через пару дней, то просто расторгните договор по такой ставке: "Перерахунок процентів за ставкою 0,01%, якщо договір розторгається протягом 90 днів після укладення, і за ставкою 19,00% після спливу зазначеного терміну".
DIV написав:Intro Мабуть, після 270 днів ще одна пролонгація на 90 днів. Бо пише, що 3 автопролонгації. За логікою, перша - на 91 день, друга - на 181, третя - на 271. Правда, це лише мої припущення.
Так і є - макс. строк депозиту - 360 днів Упс... вже написали
Intro написав:Lviv21, всё не так. Явно от пролонгации можно будет отказаться за пару дней до неё. А если нельзя и она начнёт действовать, а вы придёте через пару дней, то просто расторгните договор по такой ставке: "Перерахунок процентів за ставкою 0,01%, якщо договір розторгається протягом 90 днів після укладення, і за ставкою 19,00% після спливу зазначеного терміну".
Я спеціально перепитував в дівчат, читав примітку, що написана дрібним шрифтом нижче реклами тарифного плану - вийшло саме так, як я написав. Можливо в інших містах інакше.
Цитата з сайту:"Важливою перевагою нових депозитів є можливість дострокового розірвання вкладу без втрати нарахованих процентів у останній день дії кожного періоду пролонгації договору. " Нормальну перевагу придумали.