Из интереса...сами ограничили до 80 тыс...чтобы Золотой гаманец не выдавать...

|
|
![]()
![]() Предельная сумма депо в 80 млн. не устраивает - во народ какими "бабками" ворочает!.. ![]() Востаннє редагувалось AlexJ в Чет 20 вер, 2012 21:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() gontar
Тобто критикувати ПРихвостнів від влади, за вашою логікою, не варто, бо ліпших нема. Чомусь в США, в Європі, у тій же Грузії не дзвонили на Марс й не запрошували марсіян. ![]() ![]()
Ну, началось!... Мало ветки у Дяди Саши?
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Re: MalkyТо общее количество посетителей. По ветке, конкретно, не видно читателей.
![]() ДЕЛЬТА ОБДУРЮЄ ВКЛАДНИКІВ!!!20.06.12 я оформила депозит онлайн квартальний на 90 днів з МОЖЛИВІСТЮ пролонгації... 18.09.12 він мав завершитись, але автоматично продовжився до 17.12.12.
Умови дострокового розторгнення були такі: перерахунок процентів за ставкою 0,01%, якщо договір розторгається протягом 90 днів після укладання, і за ставкою 19% після спливу 90 днів. Сьогодні я пішла в банк для розторгнення депозиту, про що одразу же повідомила дівчину-менеджера. Не вдаючись у подробиці, вона з гордістю відрапортувала: "А у нас вже 26 !!!" "До дупи мені ваші 26, - подумала я, - я хочу отримати свої гроші і піти." Швидко віднайшовши мене в базі, дівчинина повідомила: "Якщо ви розторгните той депозит, то втратите раніше нараховані проценти... Та й сьогодні ви вже все одно його не розторгните, бо закінчився операційний день". Звістка про втрату процентів мене засмутила і здивувала, тому що я на інших умовах укладала депозит, а банк вже щось придумав, аби обдурити мене. На що дівчина відповіла, що вони нікого не дурять і роздрукувала мені той клятий договір, де зовсім інші умови дострокового розторгнення депозиту: 3.6 У випадку, якщо вкладник письмово заявлає про бажання достроково припинити дію цього Договору до закінчення строку (в моєму випадку до 18.09.12) або продовженого (в моєму випадку він автоматично продовжився до 17.12.12), то дія цього Договору вважається припиненою достроково, а банк виплачує вклад та проценти за ставкою 0,01%. Крім того депозит цей строком на 360 днів... А можливість пролонгації - це ПРИМУСОВА АВТОПРОЛОНГАЦІЯ, якщо вкладник не звернеться з письмовою заявою в останній день дії договору з вимогою не пролонгувати його. Ага! Це ще треба зробити до закінчення операційного дня... Коли він там в них закінчується - в п"ять, в шісь, а може в чотири? Круто! Чи не так? Де таке написано на сайті? Чому я, укладаючи депозит онлайн, маю пертися в банк, щоб його закрити? Якщо я укладаю угоду на 90 днів, то по завершенню цього періоду, сума вкладу з нарахованими процентами має автоматично повернутися на мій рахунок, без походів у відділення банку і без дурноватої автопролонгації! Це ж депозит онлайн і закриватись він також має онлайн! На що мені дівчина-менеджер відповіла: "Він там один такий!" Всі інші нормальні, а один - не такий, як всі, при цьму, знову ж ,на сайті ніде не вказано про його "особливість", чи то хитродупість... Я запропонувала дівчині відкрити сторінку сайту з описом умов депозиту квартальний онлайн і порівняти з умовами договору, що вона роздрукувала. Але вона сказала, що не може цього зробити, бо в неї нема інтернету. Бідолаха. Що, правда нема? А як вони базу оновлюють? Ще в цьому Договорі є один цікавий пункт (думаю вони його тулять в усі договора по депозитах)... "3.8. У випадку зміни кон"юктури ринку, зміни облікової ставки НБУ, банк має право ініціювати зміну розміру процентної ставки за цим Договором... Банк зобов"язаний повідомити про це вкладника не пізніше, ніж за 10 календарних днів до дати впровадження нового розміру процентної ставки, шляхом відправлення відповідного листа засобами поштового зв"язку на адресу вкладника..." Тож ті, хто зараз летить на 26%, можуть після виборів отримати 18%. Тишком-нишком. А листа, скажуть, то вам поштарка не принесла. ![]() Дельта Офишл
Просьба рассмотреть возможность добавления в Интернет-банкинг опции оплаты через корзину, чтоб можно было создавать несколько платежей, оправлять их в корзину, а потом с помощью ОДНОГО otp-пароля подтвердить все платежи ... мне надо было создать 15 платежей и каждый подтверждать отдельным паролем было просто ПИСЕЦ как напряжно ))) в Приват24 делается именно так ... создаются несколько платежей и через корзину платежей они подтверждаются одним паролем ... ну и что-то заждался приложения под Андроид ))) ![]() а меня эта фраза позабавила: Призы удивят даже искушенного участника розыгрышей и акций. ![]() что за радость выиграть цяцьку которая через полгода максимум не будет актуальна..... вот приз - квартира в Киеве или Крыму меня бы точно искусила....да и не факт, что можно выиграть из-за большого количества участников ![]() а так одно баловство.... ![]()
![]()
Такие акции заставляют чувствовать себя попрошайкой....то варенье раздают...то ручки... ![]()
|
|