Горячие новости по драгоценным металлам 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви форуму банківські метали.
  #<1 ... 315316317318319 ... 828>
Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 08:57

Re: Горячие новости по драгоценным металлам

Frant написав:В августе 2011 цена доходила до 1900 за унцию. Сейчас - 1590. Считать умеете? Где прежняя цена. Умники, в школу не ходили...

Лінію тренду, як це роблять аналітики на Нью-Йоркській біржі ставте за 5 років.
І тоді зрозумієте, що Ви в школі даремно тратили час... :lol:

Вочевидь діагноз "Оленя" Frantу не так легко приховати.
Стільки сидить, а...
Востаннє редагувалось shushlova76 в П'ят 08 чер, 2012 09:34, всього редагувалось 3 разів.
shushlova76

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:19

shushlova76 написав:
  Frant написав:В августе 2011 цена доходила до 1900 за унцию. Сейчас - 1590. Считать умеете? Где прежняя цена. Умники, в школу не ходили...

Лінію тренду, як це роблять аналітики на Нью-Йоркській біржі ставте за 5 років.

Линия тренда (я уверен вы даже не представляете истинного смысла этого слова) уверенно пробита и на неделях и на месяцах.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:26

jabba написав:Линия тренда (я уверен вы даже не представляете истинного смысла этого слова) уверенно пробита и на неделях и на месяцах.

Та ні, шановний, це Ви судячи з останього Вашого повідомлення, не вдумливо читаєте дописи інших учасників. З такими впевненнями, без реальних підстав, який з Вас аналітик?
shushlova76

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:36

shushlova76 написав:Лінію тренду, як це роблять аналітики на Нью-Йоркській біржі ставте за 5 років.

Олені, Олені....

Да, не с кем общаться здесь.
Та бригада (Пойпио, Наблюдательный, Кузер) была постарше, толерантнее и поумнее.

З приводу мого навчання. Школу я в свій час я закінчив з золотою медаллю, університет ім. Шевченка - з червоним дипломом. Кандидатську дисертацію зробив і захистив за 4 роки, докторську - за 10 років. Так що з головою у мене все в порядку. І реальних активів (в тому числі - нерухомості) - на кілька сімей вистачить, хоч колись приїхав у столицю з провінційного містечка.

Всім привіт.
Буду інколи заглядати.
Frant

Подякував: 1773 раз.
Подякували: 2584 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:38

shushlova76 написав:
  jabba написав:Линия тренда (я уверен вы даже не представляете истинного смысла этого слова) уверенно пробита и на неделях и на месяцах.

Та ні, шановний, це Ви судячи з останього Вашого повідомлення, не вдумливо читаєте дописи інших учасників. З такими впевненнями, без реальних підстав, який з Вас аналітик?

Оленям то невдомек, что на месяцах в монитор влазит кусок графика не за жалкие 5 лет, а больше. А туда же - биржа, Ландон и Париж.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:43

Frant написав:Да, не с кем общаться здесь.Та бригада (Пойпио, Наблюдательный, Кузер) была постарше, толерантнее и поумнее.З приводу мого навчання. Школу я в свій час я закінчив з золотою медаллю, університет ім. Шевченка - з червоним дипломом. Кандидатську дисертацію зробив і захистив за 4 роки, докторську - за 10 років. Так що з головою у мене все в порядку. І реальних активів (в тому числі - нерухомості) - на кілька сімей вистачить, хоч колись приїхав у столицю з провінційного містечка. Всім привіт. Буду інколи заглядати.

Та я розумію, що всього знаннями не охопиш, не переживайте...
shushlova76

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:45

shushlova76 написав:підвищення ціни на золото, має безпосередній звязок, з інфляційними процесами

Это не совсем так.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:46

jabba написав:Оленям то невдомек, что на месяцах в монитор влазит кусок графика не за жалкие 5 лет, а больше. А туда же - биржа, Ландон и Париж.

Да Вам поки, що не зрозуміло, але кореляційно-регресивний аналіз, який можна побачити на сайті NY біржі, показує, що монітор все влазить, головне, щоб,так сказать, деяким в голову влізло.
shushlova76

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 09:55

foma_us написав:Ждем тренда стабильного... как в 2009 ... Иначе смысла нет...
У Китая говорят золота больше всех ,это правда?

Может быть устойчивый рост начнётся осенью и продлится 2 года. А может и наоборот.
Под Китаем подразумеваются ЗВР Китая? Не больше. А даже если бы и были больше, то что? Вас сильно греют 7 тыс. т Форт-Нокса?
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 10:12

Вовк написав:першого єврея на полі побачив на І курсі університету, прийшлось ПОЯСНЮВАТИ чим буряк від свєкли відрізняється. Наразі Жєня Вайсман в Лос-Анжелесі розказує неграм про український антисемітизм в полях під Києвом.

Вовк, я понял... Обычный малолетский конфликт в студенческом возрасте с евреем свихнул тебе башку и оставил след в сердце на долгие годы.. Если бы в поле ты повздорил с негром, ты бы стал расистом... Лихо... Могу подсказать - к какому профильному спецу обратиться за лечением... :wink:
Артур

Подякував: 34 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

#<1 ... 315316317318319 ... 828>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Схожі теми