Лінію тренду, як це роблять аналітики на Нью-Йоркській біржі ставте за 5 років.
І тоді зрозумієте, що Ви в школі даремно тратили час...

Вочевидь діагноз "Оленя" Frantу не так легко приховати.
Стільки сидить, а...
|
|
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламЛінію тренду, як це роблять аналітики на Нью-Йоркській біржі ставте за 5 років. І тоді зрозумієте, що Ви в школі даремно тратили час... ![]() Вочевидь діагноз "Оленя" Frantу не так легко приховати. Стільки сидить, а... Востаннє редагувалось shushlova76 в П'ят 08 чер, 2012 09:34, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламТа ні, шановний, це Ви судячи з останього Вашого повідомлення, не вдумливо читаєте дописи інших учасників. З такими впевненнями, без реальних підстав, який з Вас аналітик?
![]() Да, не с кем общаться здесь. Та бригада (Пойпио, Наблюдательный, Кузер) была постарше, толерантнее и поумнее. З приводу мого навчання. Школу я в свій час я закінчив з золотою медаллю, університет ім. Шевченка - з червоним дипломом. Кандидатську дисертацію зробив і захистив за 4 роки, докторську - за 10 років. Так що з головою у мене все в порядку. І реальних активів (в тому числі - нерухомості) - на кілька сімей вистачить, хоч колись приїхав у столицю з провінційного містечка. Всім привіт. Буду інколи заглядати. ![]() Оленям то невдомек, что на месяцах в монитор влазит кусок графика не за жалкие 5 лет, а больше. А туда же - биржа, Ландон и Париж. ![]() Re: Горячие новости по драгоценным металлам
Та я розумію, що всього знаннями не охопиш, не переживайте...
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламДа Вам поки, що не зрозуміло, але кореляційно-регресивний аналіз, який можна побачити на сайті NY біржі, показує, що монітор все влазить, головне, щоб,так сказать, деяким в голову влізло.
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламМожет быть устойчивый рост начнётся осенью и продлится 2 года. А может и наоборот. Под Китаем подразумеваются ЗВР Китая? Не больше. А даже если бы и были больше, то что? Вас сильно греют 7 тыс. т Форт-Нокса? ![]() Вовк, я понял... Обычный малолетский конфликт в студенческом возрасте с евреем свихнул тебе башку и оставил след в сердце на долгие годы.. Если бы в поле ты повздорил с негром, ты бы стал расистом... Лихо... Могу подсказать - к какому профильному спецу обратиться за лечением... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
|
|