|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 26 лют, 2021 18:48
Квесторе_поверніться написав:Тут основне запитання як бути з кредитом? В даному випадку кредит погашений. Клієнтом визнано Фагор належним кредитором. Отже погашати Діджі нічого не потрібно.
То что признал клиент - это его личное дело. Вопрос сможет ли клиент доказать в суде, что его уведомили надлежащим образом и что он погасил надлежащему кредитору, а не дяде с улицы. Если можете доказать, то подавайте на диджея в суд (или на нотариальное предписание, когда оно будет), а там как пойдет... Думаю, доказать, что кагор с михой вас не уведомили надлежащим образом будет намного проще, если бы кагор подал на вас в суд, точнее - это они должны доказывать, что 1. миха правомерно передал кагору ваш кредит. 2 они вас надлежащим образом уведомили. Но за столько лет кагор так и не смог это сделать.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:00
ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору.
Допустим знаю, если назову - заплатите?
Це тільки необхідна умова...але не достатня. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:11
ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Тут основне запитання як бути з кредитом? В даному випадку кредит погашений. Клієнтом визнано Фагор належним кредитором. Отже погашати Діджі нічого не потрібно.
То что признал клиент - это его личное дело. Вопрос сможет ли клиент доказать в суде, что его уведомили надлежащим образом и что он погасил надлежащему кредитору, а не дяде с улицы. Если можете доказать, то подавайте на диджея в суд (или на нотариальное предписание, когда оно будет), а там как пойдет... Думаю, доказать, что кагор с михой вас не уведомили надлежащим образом будет намного проще, если бы кагор подал на вас в суд, точнее - это они должны доказывать, что 1. миха правомерно передал кагору ваш кредит. 2 они вас надлежащим образом уведомили. Но за столько лет кагор так и не смог это сделать.
Здається є таке провадження що клієнт погасив Фагору і судиться з Діджеями що його зобовязання по кредитному договору виконані належним чином. Але Анрущак радить в таких суперечках використовувати захисну стратегію. Ініціатива судовго позову має виходити від Діджеїв. І такі приклади вже є. Але як на мене з нормальним захистом там перспектив немає. Але якщо випадково щось виграють то це буде страшилка для інших щоб платили. Кредити на 570000000 млн які можна стягнути не продають за 71000.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:16
ol_zy написав:А вообще должен был Миха уведомить о передаче кагору - он такого не сделал в свое время
Ви забули про повідомлення від Матроса про переуступку від МИхалича до Плеяди? І одночасно повідомлення від Журавель що передано кредит Фагору.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:24
Квесторе_поверніться написав: ol_zy написав:А вообще должен был Миха уведомить о передаче кагору - он такого не сделал в свое время
Ви забули про повідомлення від Матроса про переуступку від МИхалича до Плеяди? І одночасно повідомлення від Журавель що передано кредит Фагору.
С мокрой печатью и письмом с уведомлением? Нет, не забыл - не было такого. Была какая-то ксерокопия от х.з. кого. На запрос у михи что за х. - ответа так и не было. А Матрос это кто? У него были полномочия подписывать такие письма? Была приложена нотариально заверенная копия его доверенности на подписание соответствующих писем?
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:24
Квесторе_поверніться написав:[ Кредити на 570000000 млн які можна стягнути не продають за 71000.
Там с %%-ми кажись 1.6 млрд.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:35
Квесторе_поверніться написав: ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору.
Допустим знаю, если назову - заплатите?
Це тільки необхідна умова...але не достатня. 
На данный момент уведомлять от имени Михи согласно реестру имеют право только: Відомості про керівника юридичної особи, про інших осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дані про наявність обмежень щодо представництва юридичної особи РЕКРУТ СВІТЛАНА ВАЛЕРІЇВНА (директор-розпорядник ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ) - керівник БІЛАЙ ОЛЬГА СЕРГІЇВНА (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник НОВІКОВ ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник ПЛОТНІЧЕНКО ОЛЕГ ПЕТРОВИЧ (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник
И по идее печать Михи должна быть мокрая. А все остальные только по доверенности. Сомневаюсь, что у Матроса было право подписи и он был внесен в реестр в тот момент, когда было написано письмо.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:36
Aps написав:Квесторе_поверніться написав:[ Кредити на 570000000 млн які можна стягнути не продають за 71000.
Там с %%-ми кажись 1.6 млрд.
Тим більше...такі кредити в виконанні Діджеїв безнадійні. Відсутність кредитних справ і пропущення терміну позивної давності...мабуть тому Михалич і не подавав до суду. Це ж 100000 судових справ вести в усіх куточках Неньки України....
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:41
ol_zy написав:С мокрой печатью и письмом с уведомлением? Нет, не забыл - не было такого. Была какая-то ксерокопия от х.з. кого. На запрос у михи что за х. - ответа так и не было. А Матрос это кто? У него были полномочия подписывать такие письма? Была приложена нотариально заверенная копия его доверенности на подписание соответствующих писем?
Це Ви хочете всього цього...а для мене було достатньо що прислали. Ті що платили Фагору теж так вважали. До речі в той час Платина перекредитовувала ці кредити від Фагора зразу ж йому сплачуючи всю заборгованість. Вже потім очі на Плеяду і Фагор розкрились по іншому.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:49
Ol_zy, якщо звернутись з запитом до Фонда то вони підтвердять що переуступка на Діджеїв справді відбулася 20.07.20 року. Це ніхто не заперечить. Але до цього часу також суди не заперечили переуступку на Плеяду і Фагор. Один і той самий портфель проданий два рази. Як на мене то Фонд грабування ховаває кінці в воду... Ні щоб якось по державницьки вирішити цю проблему.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|