|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 05 сер, 2015 15:33
Ромасик написав: yustask написав:Вже виніс з тиждень тому Занадто "хитрі" умо ви депо зиті вВАБ, ФІ, фор вард теж хитру вали і що з ними одних нема вже інші конають
Не зро зуміло, яким боком Фор вард сюди потрапи в. Ніхто там не канає...
Та да, и отделения по вально не закры ваются...
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 15:35
Ромасик написав: yustask написав:Вже виніс з тиждень тому Занадто "хитрі" умо ви депо зиті вВАБ, ФІ, фор вард теж хитру вали і що з ними одних нема вже інші конають
Фарсік тихенько йде з ринку. Відділення закри ваються. Майже всі кредити проблемні (чесно при знались що 62% точно). Але с вої зобо вя зання перед клієнтами виконують як має бути. Так що про Фарсіка....непра вда.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 15:40
2XL написав:Ромасик написав: yustask написав:Вже виніс з тиждень тому Занадто "хитрі" умо ви депо зиті вВАБ, ФІ, фор вард теж хитру вали і що з ними одних нема вже інші конають
Та да, и отделения по вально не закры ваются...
ВАБ і ФІ відділення по вально ВІДкри вали перед смертю якщо що. Всеодно третій зай вий у списку;) І не плутайте закриття відділень з платоспроможністю банку. Квесторе_поверніться написав:Фарсік тихенько йде з ринку. Відділення закри ваються. Майже всі кредити проблемні (чесно при знались що 62% точно). Але с вої зобо вя зання перед клієнтами виконують як має бути. Так що про Фарсіка....непра вда.
отож
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:10
Фарсік (Барсік) нам не цікавий, а от від Міхалича ми чекаємо продовження банкету ... через місяць піду забирати свій "особливий", надіюсь що все буде не зобидить мене він ))))
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:18
Скупердяй написав:Фарсік (Барсік) нам не ціка вий, а от від Міхалича ми чекаємо продо вження банкету ... чере з місяць піду забирати с вій "особли вий", надіюсь що все буде не зобидить мене він ))))
Не по винен..... чере з місяць зобидити. Але по таких відсотках по валюті як зара з ...... всі будуть виносити. Чи Ви плануєте лишати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:30
Квесторе_поверніться написав: Скупердяй написав:Фарсік (Барсік) нам не ціка вий, а от від Міхалича ми чекаємо продо вження банкету ... чере з місяць піду забирати с вій "особли вий", надіюсь що все буде не зобидить мене він ))))
Не по винен..... чере з місяць зобидити. Але по таких відсотках по валюті як зара з ...... всі будуть виносити. Чи Ви плануєте лишати?
З вичайно, що на виніс, цей банк не для валюти, на віть якби і 20% річних да вали 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:38
Якщо всі так думають, хто тут валюту кон вертну в....то нелегко буде Михалу восени відда вати. А ще Ко зарлюга прийде..... с воє є вро забирати.... 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:40
Квесторе_поверніться написав:Якщо всі так думають, хто тут валюту кон вертну в....то нелегко буде Михалу восени відда вати. А ще Ко зарлюга прийде..... с воє є вро забирати.... 
Я думаю Міхалич, щось придумає ... заманить сюди слідуючу партію шашличникі в, буде но вий соц. курс, но ва бе зналохо ва акція, но ві плюшки 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 17:50
Скупердяй написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо всі так думають, хто тут валюту кон вертну в....то нелегко буде Михалу восени відда вати. А ще Ко зарлюга прийде..... с воє є вро забирати.... 
Я думаю Міхалич, щось придумає ... заманить сюди слідуючу партію шашличникі в, буде но вий соц. курс, но ва бе зналохо ва акція, но ві плюшки 
Так діє Особли вий...унікальний валютний кон вертаційний в БС Неньки. Валютні паси ви ростуть і ростуть. І ці паси ви деше вші за гри вне ві...поки. Бе зналого ва акція скомпромето вана хитрим пониженням відсоткі в. Лишилася ще ДП.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:01
Квесторе_поверніться написав:Якщо всі так думають, хто тут валюту кон вертну в....то нелегко буде Михалу восени відда вати. А ще Ко зарлюга прийде..... с воє є вро забирати.... 
Я еще не решил... буду забирать чи не....))) Михалич, должен сделать достойное предложение на но ворічні с вята...)) Не будет плюшек - уйду... ))) А так мож и рискну... иногда и вторая и третья очередь МММщико в снимает сли вки....))) Михаличу шо щас гла вное? Не допустить паники! Тому шо при их по зициях делать каку вкладчикам - смертельно опасно! Пер вая же ласточка о не во зврате - и я на віход! Михалич должен работать круче чем ш вейцарский годинник! )) Умри, а депо зит во время отдай!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-