Продовження історії про обманщика Міху: І так, от що вияснилось: 1) З тих 175 грн що невідомо як зникли з рахунку: 25 грн міха зняв комісії за поповнення мобільного на 200 грн 2) 150 грн сникли без сліду і їх ніде не видно. Моє вивчення виписок за останні 4 місяці показали, що це обман з боку банку - банк ніби підняв ліміт з 9100 до 9250, при цьому залишок на карті не збільшив на 150 грн 3) сьогодні з рахунку зникло ще 392 грн. Як вже вияснилось - комісія Міхи за покупку в інтернеті на сумму 8000. Імхо, банк обманює, причому особисто я вже побачив 3 обмани з боку банку лише цього тижня. До цього були ще 2 історії з обманом з боку банку, а саме зняття плати за безкоштовні смс по карті ДП та підключення платних послуг через кілька місяців користування карткою ВП. Прошу софорумців підказати як грамотно вивести кошти з банку без комісії. З обманщиками більше справ мати не хочу.
Sain_повернувся,вроде обещали исправить такую проблему, по крайней мере с пополнениями и оплатами на Изе. Но наверняка не только один Изя не парится с правильным присвоением MCC-кодов А Миха "рад стараться" - и лупит за всё подряд как с манисенда Нужно в FAQ по Михе прописать: банк не для интернет-оплат
Sain_повернувся написав:Продовження історії про обманщика Міху: І так, от що вияснилось: 1) З тих 175 грн що невідомо як зникли з рахунку: 25 грн міха зняв комісії за поповнення мобільного на 200 грн 2) 150 грн сникли без сліду і їх ніде не видно. Моє вивчення виписок за останні 4 місяці показали, що це обман з боку банку - банк ніби підняв ліміт з 9100 до 9250, при цьому залишок на карті не збільшив на 150 грн 3) сьогодні з рахунку зникло ще 392 грн. Як вже вияснилось - комісія Міхи за покупку в інтернеті на сумму 8000. Імхо, банк обманює, причому особисто я вже побачив 3 обмани з боку банку лише цього тижня. До цього були ще 2 історії з обманом з боку банку, а саме зняття плати за безкоштовні смс по карті ДП та підключення платних послуг через кілька місяців користування карткою ВП. Прошу софорумців підказати як грамотно вивести кошти з банку без комісії. З обманщиками більше справ мати не хочу.
Вот кто оплачивает козацький бенкет у Михалича....)))