clientage написав:Судя по моим наблюдениям Диджеи таки договорились(за мзду малую), шо Кагор выдаст им отдельные оригиналы договоров, которыми те будут стращать заемщиковв Вайбере
Це привід запідозрити Діджеївв шахрайстві. Можна навіть стукнути за це на них. В додатку до договору про продаж кредитного портфеля чітко зазначено що договорів немає.
Ethereum написав:А мені Дж Фінанас прислав борг до оплати 60000. Реальний 20 в них на прозоро знайшов)) Шулери. Платити не буду,але готуватися до суду треба.
Ethereum написав:А мені Дж Фінанас прислав борг до оплати 60000. Реальний 20 в них на прозоро знайшов)) Шулери. Платити не буду,але готуватися до суду треба.
Суда наверняка небудет. Будут давить на совесть и родственников.
В СМС чи по пошті листом прислали?
Поштою. Поки що нічого конкретного бла-бла -бла ...до сплати 60К. (має бути 20) Оригіналу в них немає,по телефону послав і блокую все що можна. Приват банк мій номер фінансовий новий сплавив їм в той же день- всі геть з Привату!!