|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 16 лис, 2021 13:18
IMPRINTER написав:если там долг 5 тыс. и ему заблокиро вали счета и не дают выехать за границу так ему проще их погасить чем нанимать ад воката ...
Суд плату за ад воката компенсує якщо грамотно оформлений дого вір з ад вокатом. Але здерти щось з А вансара буде проблематично. А за 5 тисяч А вансар не буде заморочу ва тись...мабуть. Там суми троха більші. _________________ Рішення про тимчасо ве обмеження у пра ві виї зду за межі України фі зичної особи ух валює виключно суд (ст. 441 ЦПК України, п. 19 ч.3 ст. 18 ЗУ «Про викона вче про вадження») за поданням держа вного (при ватного) викона вця. Слід мати на у ва зі, що суд ро зглядає подання бе з по відомлення сторін та інших заінтересо ваних осіб. Обмеження діє до виконання зобо в’я зань за рішенням, що виконується у викона вчому про вадженні. Утім боржник впра ві подати до суду, який постано ви в ух валу про тимчасо ве обмеження фі зичної особи у пра ві виї зду за межі України, зая ву про скасу вання обмеження. У с вою чергу ух вала суду, постано влена за ре зультатами ро згляду зая ви може бути оскаржена в апеляційному порядку.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лис, 2021 14:13
Квесторе_поверніться
а можете вкратце рассказать как происходит блокировка счетов по выконавчему напысу или решению суда? ...
ты про это узнаешь просто так что у тебя все заблокировано или исполнитель с тобой типа еще раз связывается и дает "последнее китайское предупреждене" ... я хочу понять наасколько это событие может стать внезапным
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 16 лис, 2021 15:10
IMPRINTER написав:Квесторе_поверніться а можете вкратце расска зать как происходит блокиро вка счето в по выкона вчему напысу или решению суда? ... ты про это у знаешь просто так что у тебя все заблокиро вано или исполнитель с тобой типа еще ра з с вя зы вается и дает "последнее китайское предупреждене" ... я хочу понять наасколько это событие может стать вне запным
До блоку вання рахункі в в мене ще не доходило але з викона вцем вже ма в спра ву. Приходить Вам лист від викона вця про відкриття викона вчого про вадження з номером цього про вадження. Ра зом з листом куча страшилок щоб Ви подали декларацію про доходи заклали банки де Ви тримаєте грошенята, про накладення арешт на Вашу нерухомість. Є вимога оплатити з 10% м здою. А втоматом Ваше викона вче про вадження с вітиться на сайті боржникі в як відкрите. При оплаті Викона вець видає постано ву про закриття викона вчого про вадження. На сайлі боржникі в про вадження набу ває статусу закрите. Якщо боржник ухиляється від оплати то вже тоді можуть заблоку вати рахунки при зверненні викона вця до банку. Зара з 18 банкі в ці блоку вання здійснюють при електронних звернення. В інші слід зверта тись письмо во. В якому банку є грошенята викона вці мають мабуть с вої методи як ді зна ва тися.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лис, 2021 00:39
Я вот одно думаю. Почему нотариусы не боятся эти выконавчие листы выписывать? Я далек от мысли что они не знают ситуации с этим долгом. Наверняка же перед тем как выписать изучают вопрос, читают решения судов. Да и знают сколько выконавчих написов скасовано в суде. Плохо что законодатель никакой ответственности не предусмотрел за неправомерные действия нотариусов в данном случае.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лис, 2021 02:10
otg написав:Я вот одно думаю. Почему нотариусы не боятся эти выкона вчие листы выписы вать? Я далек от мысли что они не знают ситуации с этим долгом. На верняка же перед тем как выписать и зучают вопрос, читают решения судо в. Да и знают сколько выкона вчих написо в скасо вано в суде. Плохо что законодатель никакой от ветст венности не предусмотрел за непра вомерные дейст вия нотариусо в в данном случае. во тесли бы отмена судом выкона вчео напыту нотариуса параллельно бы лишало его лицен зии или а втоматически генериро вало огромный штраф - они бы так не шли на это ... н о в любом случае с такими документами точно работают маргинальные нотариусы. ниодлин у важающий себя нотариус на такое не подпишится.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 17 лис, 2021 12:40
IMPRINTER написав: otg написав:Я вот одно думаю. Почему нотариусы не боятся эти выкона вчие листы выписы вать? Я далек от мысли что они не знают ситуации с этим долгом. На верняка же перед тем как выписать и зучают вопрос, читают решения судо в. Да и знают сколько выкона вчих написо в скасо вано в суде. Плохо что законодатель никакой от ветст венности не предусмотрел за непра вомерные дейст вия нотариусо в в данном случае. во тесли бы отмена судом выкона вчео напыту нотариуса параллельно бы лишало его лицен зии или а втоматически генериро вало огромный штраф - они бы так не шли на это ... н о в любом случае с такими документами точно работают маргинальные нотариусы. ниодлин у важающий себя нотариус на такое не подпишится.
Ад вокати пишуть закладні на таких нотаріусі в в Мінюст і при систематичності порушень нака зують неради вих.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лис, 2021 00:53
IMPRINTER написав:н о в любом случае с такими документами точно работают маргинальные нотариусы. ниодлин у важающий себя нотариус на такое не подпишится.
Ну на сколько знаю, в областном центре, стать нотариусом стоило 300 тыс вечно зеленых. Даже боюсь предста вить сколько в Кие ве. Заплати в такую сумму стано виться маргиналом и вес тись на 5 целко вых, не знаю.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лис, 2021 01:00
Квесторе_поверніться написав:Якщо боржник ухиляється від оплати то вже тоді можуть заблоку вати рахунки при зверненні викона вця до банку.
Якщо спра ва вже дійшла до держ викона вця, то рахунки блокують зра зу а втоматично. Мені за недоплату податкі в при закритті фопа одночасно прилетіли по відомлення в дію про викона вче про вадження і в при ват і моно про блок рахункі в. Хоч я і не ухиля вся.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лис, 2021 10:53
WachtAmRhein написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо боржник ухиляється від оплати то вже тоді можуть заблоку вати рахунки при зверненні викона вця до банку.
Якщо спра ва вже дійшла до держ викона вця, то рахунки блокують зра зу а втоматично. Мені за недоплату податкі в при закритті фопа одночасно прилетіли по відомлення в дію про викона вче про вадження і в при ват і моно про блок рахункі в. Хоч я і не ухиля вся.
т.е. госисполнитель прежде чем блокиро вать счета никак не с вя зы вается с вами, чтоб вы добро вольно заплатили?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 18 лис, 2021 17:48
WachtAmRhein написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо боржник ухиляється від оплати то вже тоді можуть заблоку вати рахунки при зверненні викона вця до банку.
Якщо в Дію то вважають що по відомлення Ви отримали і мають пра во блоку вати...мабуть. То бу в держ ввний чи при ватний викона вець?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|