|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:24
rufius написав:Смоделируйте такую ситуацию: вы платите Фагору как законному кредитору, но потом выясняется, что он - не законный на основании решения суда. Как в этом случае, вы должны будете заплатить то же самое ещё ра з, но уже новому легитимному?
Я ж вже відповів і з посиланням на статті законів...)) Не буде переможець вимагати повторної сплати! )) Бодатися Фонд буде з Піфагором! Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? )) То вважаю, що тим хто вже Фонду платив, треба й надалі туди платити...)) Бо вже ви знали свого кредитора....)) А хто не платив нікому є сенс ви значитися з кредитодавцем....))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:36
Все ІМХО...)) Бо пан ВіктОр мене знов у агітатори запише...)))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:39
Козак-характерник написав:Бодатися Фонд буде з Піфагором!
Хорошо, если эти дети лейтенанта Шмидта там будут между собой канаться, скока кому вы заплатили. Если действительно так. Тут нужны реальные прецеденты. Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Ну как, они же купили дебиторскую задолженность, как же бе з ба зы, или что вы имеете ввиду?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:47
rufius написав: Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Ну как, они же купили дебиторскую задолженность, как же бе з ба зы, или что вы имеете ввиду?
Маю на ува зі, що в ра зі якщо я платив Піфагору, а він програв і Фонд вирішить бодатися з ко заком-сумлінним по зичальником, а не Піфагором, то я запитаю: хто злив мої персональні данні Піфагору? )) П.С. То все ж купили? )) Чи хтось заперечує? )) Сумлінному по зичальнику все одно хто переможе! Тобто треба зосередитися на тому, щоб довести свою сумлінність, а не те, кому платити...))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 04 чер, 2016 20:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:47
Скупердяй написав: Yuri_T написав: -VICTOR- написав:..а в случае если к вашим при зывам кто то еще и прислушается и попадет отнеся деньги аферистам - то и заплюют или вам одинаково ?
я вас прошу... первый ра з, что ли? тролль пойдёт дальше, а люди останутся с проблемами.
Кожен хай думає своєю головою, Ко зак це ж не остання інстанція. його ділу гутарити громаді совї думки, а кожен хай вирішує за себе 
принцип на форуме прост, имхо: не навреди. но если долго полоскать людям голову абсурдными идеями "нікому не плати" или "нехай мені хтось доведе, що я винен саме йому", то это уже элементы прямого зомбирования на чувствительную денежную тему. типа "все в Дельту". не помните?
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:49
Козак-характерник написав: rufius написав: Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Маю на ува зі, що в ра зі якщо я платив Піфагору, а він програв і Фонд вирішить бодатися з ко заком-сумлінним по зичальником, а не Піфагором, то я запитаю: хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Тот, кто продал вашу задолженность, очевидно менеджмент банка. Крайних не ищите, не найдёте. Ба зы, как Вы знаете, сливают и бе з всяких переуступок.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:53
В історії з МИхаличем погано то що банчик повністю в підпілля пішов. Ніякої інфо по рахунках клієнтів. Фідотич вже 27 травня виписки давав і приймав готівочку в касах. Все це наштовхує на думку що Фонд (в особі Ірклієнка), Плеяда (Береза), Фагот (Журавель) грають в одній команді проти клієнта. І щоб їх обіграти завдання нетривіальне.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:59
Yuri_T написав: Скупердяй написав: Yuri_T написав:принцип на форуме прост, имхо: не навреди. но если долго полоскать людям голову абсурдными идеями "нікому не плати" или "нехай мені хтось доведе, що я винен саме йому", то это уже элементы прямого зомбирования на чувствительную денежную тему. типа "все в Дельту". не помните?
Принцип простий...))) Довіряй, але провіряй! Слухай, але вирішуй сам! )) ЛюдЯм з тонкою душевною органі зацією тут не місце... Юрок, ти сам чого тут тусуєшся? У команді підтримки? Чи вирішуєш насущні життєві потреби? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 21:03
Щось вже вирішили? Чи в очікуванні? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 21:08
Козак-характерник Вова, у меня к тебе один вопрос. если ты думаешь на русском, нафиг пишешь на украинском? побереги же, блин, чужие глаза от поломки. эти бесконечные "провіряй"...
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-