Якщо сума боргу велика...то можливо.
Але 23 травня року 2021 вже минуло 5 років як Михалич почив.
І термін позивної давності діє проти Діджі Фінанс.
|
|
![]() Ну думаю главное на что нужно опираться при защите это на то что долг продан 2 раза и не известно кто власник кредитного портфеля.(Мне понадобятся решения судов в пользу Фагора, Плеяды) Так же буду пытаться затребовать оригинал договора, ибо диджеи сначала должны доказать что я им должен. Ксерокопии это филькина грамота. Косвенным подтверждением ничтожности проданного долга будет являться цена пакета в сотни миллионов который был приобретен по цене одной евробляхи. А вообще надеюсь на помощь форума, если что. Сумма не велика 4700 по картці, але треба бути готовим. Хто його зна скільки вони нарахували. На скільки я бачу цей аргумент слабкий. Десь він спрацьовує частково, а десь зовсім ні. Але й його не треба ігнорувати. ![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТТак відповідач мусить клопотатися про застосування терміну позивної давності. І де таке клопотання було Суд враховував...при кваліфікованому обгрунтуванні. Звичайно, якщо хтось потрошки платив Фонду, термін загальної позивної давності не застосовний.
![]()
Шоу продовжиться 07.06.21.в 13-45...але вже в кімнаті 13. Хочемо кіно в Ютубі. Ні? ![]() Кияни, Ви ігнорите відвідування шоу? ![]()
![]()
Тормоза придумали трусы. Кого интерисует тяжолое материальное положение в этой стране? Особа с перепугу тупо слилась. ![]()
|
|