Flicker написав:Банком дуже задоволений. Підвищили кредитний ліміт вже в другий раз. Після всіх пригод з дельтопланом, цей банк на висоті. МТС карта теж вигідна. Буду відкривати дохідні депо-)
Шановний Клієнт, щиро дякуємо за зацікавленість у нашому Банку та сподіваємось на подальше взаємовигідне співробітництво.
Flicker написав:Банком дуже задоволений. Підвищили кредитний ліміт вже в другий раз. Після всіх пригод з дельтопланом, цей банк на висоті. МТС карта теж вигідна. Буду відкривати дохідні депо-)
Банк Михайловский, на мое сообщение будет реакция?
Stringer написав:Ув. Банк Михайловский, вы не офонарели такие курсы по картам выставлять? Карточный курс евро - 27 грн + процент за конвертацию? Сегодня реальный наличный евро можно на черном рынке купить по 26,2 грн. Опускайтесь с небес на землю и верните адекватный курс, иначе закину вашу карту подальше...
Stringer написав:Банк Михайловский, на мое сообщение будет реакция?
Stringer написав:Ув. Банк Михайловский, вы не офонарели такие курсы по картам выставлять? Карточный курс евро - 27 грн + процент за конвертацию? Сегодня реальный наличный евро можно на черном рынке купить по 26,2 грн. Опускайтесь с небес на землю и верните адекватный курс, иначе закину вашу карту подальше...
Stringer написав:Банк Михайловский, на мое сообщение будет реакция?
А що там такого цікавого в цій МТС-карті?
В мене старий тариф 30 гр. в місяць і якийсь бонус за вхідні . Коли платиш карткою падають бонуси,потім звониш в колл центр і міняєш на ,наприклад 150 хв. вихідних на всі оператори. Тобто в мене немає вже видатку за контракт з початку року,останній раз платив коли дельта висла і тільки мтс поповнення працювало...
Второй и третий депозиты. Т.е. «Супердохідний тиждень+»*(класичний) и «Супердохідний тиждень+»* (гнучкий) Но дьявол кроется в деталях, поэтому внимательно читайте текст под таблицами.