|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 28 лип, 2015 22:21
WachtAmRhein
ну Юрий (если не ошибаюсь) поклялся что будет ОК .. после полуночи куплю билеты - проверю )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 28 лип, 2015 23:08
Brc написав:Інформуємо Вас, що з 29.07.2015 р. змінюються ставки при пролонгації вкладів за діючими депозитними договорами, а також відміняється дія програми лояльності «Постійний клієнт» для вкладів в національній валюті по наступних продуктах для фізичних осіб: Строковий депозит «Оптимальний» (з виплатою процентів в кінці строку); строковий депозит «Оптимальний» (з щомісячною виплатою процентів); строковий депозит «Оптимальний» (з щомісячною капіталізацією процентів); строковий депозит «Дохідний тиждень»; строковий депозит «Дохідний тиждень + Бонус»; строковий депозит «Дохідний тиждень XL»; строковий депозит «Дохідний тиждень Новий»; строковий депозит «Супердохідний тиждень»; строковий депозит «Супероптимальний»; строковий депозит «Щаслива дитина». Для всіх вищезазначених продуктів в національній валюті, з будь-яким строком розміщення, при пролонгації вкладу на новий строк, починаючи з 29.07.2013 р., ставка буде встановлена на рівні 21% річних.
Зауважили, що ставка рухнула лише по гривні. Гривня Михалу не потрібна? Хочуть щоб валюту заносили? І конвертили на Особливий. Й так вже в пасивах фізиків валюти 25%. А валютних активів кіт наплакав. А чи не йде МИхал .....дорогою....по стопах Платини? Валюти назбирають.....а віддати не зможуть....чи не захочуть. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 лип, 2015 23:28
Квесторе_поверніться написав:А чи не йде МИхал .....дорогою....по стопах Платини? Валюти назбирають.....а віддати не зможуть....чи не захочуть. 
Схоже на те....)) Тому кранчик перекривають з гнучкими умовами дострокового розірвання...)) Але перші клієнти піраміди повинні отримати прибуток... щоб заманити нову клієнтуру та забезпечити виплати піонЕрам...)) Сьел - тот хто смел... А кто дул на горячие пирожки и не откусил - опиздал... )) Тримаємо руку на пульсі... і тільки Михалич промахнеться... виношу фсе... навіть не дочекавшись компенсації налоху. Я слідкую прискіпливо за рухами Михалича! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 лип, 2015 23:47
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, а я всё так же жду уже почти месяц карту Премиум МТС для "избранных". Неужели за МЕСЯЦ невозможно сделать карту???  Буду отговаривать Казаков от "пикничков" у Вас! 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 29 лип, 2015 00:16
IMPRINTER написав:BigMan ток что поднял звонком на постоянку на интернет
Так мне снизить треба 
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лип, 2015 00:19
Вкладчик1234 написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, а я всё так же жду уже почти месяц карту Премиум МТС для "избранных". Неужели за МЕСЯЦ невозможно сделать карту???  Буду отговаривать Казаков от "пикничков" у Вас!
Аналогично! Ответы 0800: Карта новая, нужно время. Подождите. Утомило.
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лип, 2015 08:25
Скупердяй написав: rufius написав: Скупердяй написав:це наприклад вивести гроші з рахунку на ІЗЮ
Ой .. мильони на цьому на заробити. Так, плюшки.
А на карті Київстара, якби така існувала, Ви б мільйони заробили?  Радійте цим крихтам, а то завтра їх не може бути 
Я про те i кажу, що воно цього все одне не варто. Нема в мене МТС та i нi треба. Просто я нi та людина яка радiє крiхтам. Квесторе_поверніться написав:Зауважили, що ставка рухнула лише по гривні. Гривня Михалу не потрібна?
Гривню треба з чогось зробити, щоб нам віддати. Попит на кредитування зменшився, на валюті багато зараз теж не заробити, от і задумалися як жити далі. По валюті вони теж напевно знизять.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лип, 2015 09:47
Очень напоминает Платинум.И ниша кредитования платинумско-дельтовская.И экспортеров в банке около нуля и откуда валюта появится в банке пока не понятно. А валютку берут охотно,потому что там мЕньший процент отдавать.Как бы при выдаче доллара не пошли по той же стезе - долларiв нема ,берите гривной по "рыночному курсу".
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Сер 29 лип, 2015 10:56
Тихон написав:Очень напоминает Платинум.И ниша кредитования платинумско-дельтовская.И экспортеров в банке около нуля и откуда валюта появится в банке пока не понятно. А валютку берут охотно,потому что там мЕньший процент отдавать.Как бы при выдаче доллара не пошли по той же стезе - долларiв нема ,берите гривной по "рыночному курсу".
Не наганяємо поніку, побачимо, що далі буде робити Міхалич, кеди готуємо ... але надіємось на краще 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|