austrannik написав:[quote="3201693:austrannik"] Я обычно обращаюсь на форум только тогда, когда саппорт помочь не смог. Пароль присылали вчера три раза - ничего не изменилось.
Проблема решилась. Они зачем-то изменили одну-единственную цифру в логине, а я не заметила...
Логин тоже мона поменять на красивый после регистрации
Самый красивый логин в Дельте был, я его даже сделал логином и в остальных ИБ.[/quote] Разве Дельта не навязывала логин- это номер первого договора, первого продукта в банке?
а ви менше тарифи читайте, більше форумчан питайте. По тарифам Візи Платинум: "4. Операції з оплати придбаних товарів/робіт/послуг в торговельній мережі та мережі Інтернет" - не тарифікуються, але з мене чомусь 834 гривні комісії взяло. Банк тлумаче тарифи як вигідно йому!
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Уважаемые форумчане. Хотим внести ясность в пункт 4.6 тарифов по продукту "Депозитная пятница" http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... 927297.pdf: переводы средств не входят в лимит 50 тыс. грн. в мес., это касается только снятия наличных. Обратите внимание, что также плата 1,5% + 5 грн. спишется только с суммы превышающею 50 тыс.грн.
Уважаемый Sain_повернувся, мы будем благодарны за информацию с адресом отделения, где Вы обслуживаетесь, чтобы провести дополнительное обучение сотрудников отделения.
Чернівецьке відділення №1 Адреса: ул. Головна, 7 В кол центрі теж розкажіть про це операторам, бо мені неоднократно підтверджували інформацію що суперечить тому, що кажете Ви. Причому сьогодні теж казали це саме. З ким я спілкувався з співробітників банку можете глянути по логам дзвінків. Мій номер телефону у вас є.
Sain_повернувся написав:не тарифікуються, але з мене чомусь 834 гривні комісії взяло
А Вы пишите бамагу у тарифный камитет, там разберуться шо Вы с деньгами то делали
Я й сам знаю що робив - на 200 грн поповнення мобільного (зняло комісію 25 грн + ще 25 зніме в кінці місяця по словам менеджера) і на 8000 покупку (зняло 392 + 392)
Sain_повернувся написав:Я й сам знаю що робив - на 200 грн поповнення мобільного (зняло комісію 25 грн + ще 25 зніме в кінці місяця по словам менеджера) і на 8000 покупку (зняло 392 + 392)
Через какие сайты делали эти операции? Кто обрабатывал эти операции: ЛикПей, Портмоне, ИзиПей?
Sain_повернувся написав:Я й сам знаю що робив - на 200 грн поповнення мобільного (зняло комісію 25 грн + ще 25 зніме в кінці місяця по словам менеджера) і на 8000 покупку (зняло 392 + 392)
Какая хорошая сумма покупки. Что-то нужное покупали.
clientage написав:А Вы пишите бамагу у тарифный камитет, там разберуться шо Вы с деньгами то делали
Я й сам знаю що робив - на 200 грн поповнення мобільного (зняло комісію 25 грн + ще 25 зніме в кінці місяця по словам менеджера) і на 8000 покупку (зняло 392 + 392)
Колега, у притаманній йому барвистій грайливо-алегоричній манері, на скільки я розумію, пропонує вам написати офіційні письмові звернення до банку по усіх необґрунтованих списаннях із посиланням на чинну редакцію тарифів. Слова менеджера з відділення до справи не пришиєш, а от офіційну відповідь - можна.