В середині вересня перший ойро депо отримаю. Може мені їх продати на ринку та у Михалича фугу купити по курсу НБУ? )) Шибко думать нуна однако...Ромасику дякую за інфо і приділений час! ))
На днях дєд-пенсіонер при мені оформлював у відділенні цей Каптіал+ на 136 тис. грн. Я так зрозумів, що це не тільки не депозит, а й узагалі банк залучає гроші не як банківська установа на підставі ліцензії НБУ, а як фінансова установа (типу кредитної спілки), яка здійснюється на підстві ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Тому даний вклад не буде відображатися в ІБ. І НБУ ніяк не контродює діяльність банку по залученню коштів фізичних осіб на дані програми.
Sanio написав:На днях дєд-пенсіонер при мені оформлював у відділенні цей Каптіал+ на 136 тис. грн. Я так зрозумів, що це не тільки не депозит, а й узагалі банк залучає гроші не як банківська установа на підставі ліцензії НБУ, а як фінансова установа (типу кредитної спілки), яка здійснюється на підстві ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Тому даний вклад не буде відображатися в ІБ. І НБУ ніяк не контродює діяльність банку по залученню коштів фізичних осіб на дані програми.
с 1 января Нацкомфинуслуг упразняют и его функции поделят между НБУ и НКЦБФР)