clientage написав:А у меня такая Пятница. Чем-то она таки отличается от Вашей.
Ничем не отличается, разве что освещением при её съёмке.
Ку. Да Вы зануда Кроме того, шо на вашей намалёван левый БИН и левый нейм, на ней нема очень важных буХовок у левом нижнем ряду. Именно эти буХовки отличают рыжую Пятницу от ОР (Хай икается пани Поповой )
clientage написав:А у меня такая Пятница. Чем-то она таки отличается от Вашей.
Ничем не отличается, разве что освещением при её съёмке.
Ку. Да Вы зануда Кроме того, шо на вашей намалёван левый БИН и левый нейм, на ней нема очень важных буХовок у левом нижнем ряду. Именно эти буХовки отличают рыжую Пятницу от ОР (Хай икается пани Поповой )
Ну почему же, я вам сразу сказал в принципе, а вы свет не тот, шашечки не таковы, буковки, рюшечки. Главное то что - «Ощадний рахунок», всё остальное мишура.
IMPRINTER написав:на Доходной пятнице написано "Депозит" и никакого слова Ощадный рахунок там нет - и она зеленого, а не рыжего цвета http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... 888286.png
Вчора ходив до банку оформляти ДН. Менеджер з самого початку сказала, що також треба оформити страховку. На моє зауваження, що це добровільна послуга, сказала, що в неі такі вказівки. Я запропонував подзвонити на гарячу лінію та з'ясувати це питання. Тоді вона комусь передзвонила, запитала в мене, чи готовий я прям зараз покласти гроші на карту. Я відповів, що так. Після цього ДН був оформлений без страховки .
VLADPn написав:Учитывая что карта рыжая на 5 лет-даже если она пролежала год ниче страшного. Ну будет на 4 года пользования. Все равно сотрется. Особенно у потрошителей банкоматов. А новые зеленые на какой срок выбит на карте?
Міха харить. Вже 2 рази дзвонив на кал-центр, щоб мені підключили ІБ. Кажуть *ок, до кінця дня вишлем логін і пароль*, проходить 3 дні, згадую, дзвоню повторно, кажуть те саме. І нічого не приходить. Набридло.
За даними сайту АУБа криза яка гуляє в Україні в серпні троха доторкнулася і до Михалича який недавно відсвяткував своє дворіччя (в червні 2015). Можливо в цьому є вина і дій топменеджменту банку (різке зменшення ставок по депо що діяли і пролонгувались та дуже запутані умови деподоговорів, які переносять виплату основного процентного доходу клієнта на кінець терміну вкладу). В чому признаки стагнації в Михалича? Пасиви юриків мінус 21 млн грн. Пасиви фізиків мінус 6 млн грн. Активи мінус 48 млн грн. Кредити юрикам мінус 41 млн грн. Правда є один плюс, кредитний портфель фізиків виріс на 40 млн грн і досяг 374 млн випередивши банк Траст з портфелем в 334 млн грн. Чекаєм звітності за 3 квартал, тоді можна буде зрозуміти, які процеси течуть в Михалича. Але незначний портфель фізиків невідомо коли виведе банчик з групи кептивних.