rufius написав:vikak ОТП видимо не поддерживает НСМЕП?
Поддерживает: 39 ПАТ "ОТП Банк" 91 від 24.06.2014 емітент/еквайр учасник НСМЕП на базі відкритих міжнародних стандартів
Может просто вредный...теперь понятно, что в их АТМ не сниму с ДН
это не означает что в его банкомате вы можете снять нал по НСМЭПу. список банков в банкоматах которых можно снять нал отдельный. вы е там смотрите. смотрите тут http://supr.com.ua/ua/
Спасибо. Получается только в банкоматах 7 банков, и то не во всех.
Lost написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ в связи с введением банком лимитов по сумме и количеству операций (их реально мало) в интернетбанке где можна будет видеть остатки лимита?!?
PS: да и вообще, с лимитами это вы дурню какую то придумали... очень неудобно для клиентов
+1 Также было бы кстати внедрить функцию просмотра остатка бесплатного снятия наличных в неатмосферном банкомате (по некоторым картам 5 снятий в месяц).
И еще,Банк Михайловский: 1. Когда запуск следующей очереди ИБ (открытие депозитов и пр.)? 2. Переводы с карты на карту через банкомат не регламентируются (пока что)?
Коли по «Дохідній п’ятниці» краще знімати гроші? Якщо я у п’ятницю отримаю зранку відсотки, а в години 2-3 дня обнулю карту, такий варіант нормальний? Боюся щоб виплачені зранку відсотки не забрали і карта не пішла у мінус!
A_ndrey написав:Отзовитсь, кому то уже разблокировали интернет-банкинг? Уже не работает более 10 дней.
Простіше було б запитати: «А ще комусь крім мене не вдається зайти в інтернет банк?» Відповідь: Я заходжу без проблем!
Простіше б було не випендрюватися і не писати дурню з мудрим виглядом. В мене також з понеділка заблокований ІБ і на гарячій лінії морозяться-мол, чекайте... З таким відношенням цього гівнобанку скоро помахаю йому ручкою...
Nighthawk "сытый голодному не товарищ" вы просто считаете что всем заблокировали, и кому-то разблокировали а другие даже не знают что кому-то блокировали проверил свой аккаунт - все ок (при том что денег пока в этом банке 0 и давно не заходил в ИБ)
DmitryZP написав:Nighthawk "сытый голодному не товарищ" вы просто считаете что всем заблокировали, и кому-то разблокировали а другие даже не знают что кому-то блокировали проверил свой аккаунт - все ок (при том что денег пока в этом банке 0 и давно не заходил в ИБ)
Для початку рекомендую а) хоч трохи читати форум б) якщо не читаєте форум-то нефіг чого писати тут свої глибокодумні коменти
А ситуація наступна-минулого тижня МихБанк заблокував частину аккаунтів ІБ клієнтів по підозрі, цитую "у шахрайських діях". Вже 8 днів триває розслідування банку (хоч максимум це мало тривати 5-7 днів,за словами представника банку), результату - 0. Часткову протиотруту від цього маразму я вже знайшов, але все одно чекаю розблокування ІБ, щоб скинути на ощадний залишки коштів з карток і вивести все одним траншем. А в подальшому, по завершенню депо, роблю звідси ноги. Такий гівносервіс і без того мутного банОка мене абсолютно не влаштовує.
Nighthawk, повірю вам, що ви не причетні ні до яких там махінацій з інтернет банком і що вам його заблокували помилково і тому зрозумію ваш гнів. Але суть мого комента була лише в тому, щоб питання звучало тут на форумі про блокування акаунтів не так, що ніби це у всіх такі проблеми. Якщо комусь заблокували, то треба до таких людей і звертатися. Бо питання було до усіх, а всі (99.9%) ніяк це не зможуть прокоментувати, бо вони як мали вільний доступ до акаунту інтернет-банку так мают і зараз.