|
|
![]() Re: МихайлівськийНа ДП доступность тоже постоянная. Только если снять последние 5к до пятницы не будет % за последнюю неделю. По МТС в атмосфере блокируется 4.9% при снятии нала и % на остаток ниже.
![]() Re: МихайлівськийГромадо. Ніхто не підкаже які МСС коди у Розетки, Фотоса для оплати через інтернет карткою? А то хочу заюзати ВПКБ і думаю чи можна так рубанути кеш-бек по побутовій техніці 10% ?
![]() Виписки вічні проблемиШановний представник, за вересень я вперше отримав на мило некоректну виписку. В ній просто відсутні операції, проведені 01 вересня. Відповідно сума для пільгового періоду у виписці вперше не зійшлась з даними Мпей. Користуюсь півтора роки картою а з виписками досі проблеми. Вони чомусь приходять не завжди... до цього я вже звик, тепер ще й некоректні. Вже не зняю чи це техпомилка, чи умисне запутування клієнта щоб він недоплатив і влупити коміс...
Я звісно зареєстрував звернення про помилки але це я роблю вже постійно і систематично, тобто все руцями підправляється а система і далі "генерує"... Можна очікувати на вчасне/коректне отримання виписок від банку, як є в інших? Чи я сильно закатав губу...? ![]() ![]() Re: МихайлівськийХочу обобщить нюансы.
Обозначте, пожалуйста, какие ограничения действуют на снятие нала и переводов в ИБ? Например 150 кг на ДП. Через ИБ перекидываем по полтосу на ДП и ОР, снимаем в банкомате (подняв лимит на горячке) Или в кассе ( до полтоса предзаказ не нужен). Все так? ![]() Re: Михайлівський
Хотите у Альфы большущий кусок оторвать? ) ![]() Re: МихайлівськийА где написано про снижение ставок с 17.11? Это только для новых (с 17.11) вкладов или для действующих тоже?
![]() Вопрос:
1) Гарантируется ли Ощадный ФГВФЛ? 2) Не снижаются ли ставки по Ощадному с 17.11? 3) Насколько реально получить в Харькове по заказу 125 тыс, не будут ли непредвиденные задержки? 4) Как давно крутится эта пирамида и нет ли ощущения, что скоро МММ закончится? Спасибо.
|
|