отже, з 12.08.2015р. діє 30% (для старих зміниться з 17.11.2015р. на 25%), а з 07.10.2015р. 25% для всіх нових. так якого х.ра на сайті висить актуальність 30%? (це питання до представника БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ) давайте вже якось без цих обманів і неточностей.
Доброго дня, шановний serg69m! Зміна ставки з 30% на 25% по продукту "Депозит "Національний" проведеться 17 листопада 2015р. Наразі, діюча ставка - 30%. Деталі за посиланням: http://goo.gl/r5T38D Дякуємо за звернення.
Ёпт, только в понедельник отцу оформил "Национальный", а они уже процентную ставку снижают. Теперь фактически получится та же ДП, с учетом еженедельной капитализации по ней.
Dobrofey написав:Ёпт, только в понедельник отцу оформил "Национальный", а они уже процентную ставку снижают. Теперь фактически получится та же ДП, с учетом еженедельной капитализации по ней.
Dobrofey написав:Ёпт, только в понедельник отцу оформил "Национальный", а они уже процентную ставку снижают. Теперь фактически получится та же ДП, с учетом еженедельной капитализации по ней.
Да не волнуйтесь так. Вырежете медиатор для гитары из карточки. Делов-то.
kievenerg написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ то що там з Плякою?
Пляку на гілляку! Михалич, не відморожуйся! Тебе спіймали на шахрайстві! Віддай Пляку! Або вибачайся офіційно від імені банку, якщо Пляку нам на растєрзаніє не віддаєш! ))
Михалич повинен зробити цапом відбувайлом Пляку і віддать нам цього мусорка на шашличок...)) Або якщо хоче так захистити Пляку - взяти відповідальність за фальшування документів на рівень топ-керівництва банки! Або Пляка гнилий, або топ-керівники - шахраї! Михалич, віддай нам Пляку! Або вибачайся від імені всієї банки! Той Пляка вже притча во язицях...)) З таким шлейфом далі працювати неможливо! Михалич, відбілюй репутацію! Я від тебе не відстану! Замнути тему не вдастся! Я хочу крооооові!!! ))