Возможно вы ошиблись, но проверьте внимательно, если у вас "вільний" а не "класичний", то возврат должен произойти на 2620 под 12% с тем же номером договора, а не 2630.
вклад Вільний на перший термін а це другий з нульовою сумою
Міхаліч продовжує забавляти. Після того, як касирка відділення намагалася взяти кошти за поповнення картки банку, я дзвонив у колл-центр, вони добу з'ясовували, а потім відповіли, що я намагався касирку змусити поповнити картку якогось іншого банку, а не свою, ту, що ніби то Платінум. Тепер нова вистава: знов прийшов поповнити картку у відділення: не зміг. Новинка полягала в тому, що тепер поповнення можна зробити тільки після 15-00, а до 15-00 ніби-то "програма не працює". Такий кумедний Міхаліч... Дніпропетровське відділення №3 Адреса: вул. Гагаріна, 8А Графік роботи: Пн-Нд з 10.00 до 20.00
До речі: в Дніпропетровську немає "вул. Гагаріна". Може, якесь "ліве" відділення?
Возможно вы ошиблись, но проверьте внимательно, если у вас "вільний" а не "класичний", то возврат должен произойти на 2620 под 12% с тем же номером договора, а не 2630.
вклад Вільний на перший термін а це другий з нульовою сумою
akurt написав:Міхаліч продовжує забавляти. Після того, як касирка відділення намагалася взяти кошти за поповнення картки банку, я дзвонив у колл-центр, вони добу з'ясовували, а потім відповіли, що я намагався касирку змусити поповнити картку якогось іншого банку, а не свою, ту, що ніби то Платінум. Тепер нова вистава: знов прийшов поповнити картку у відділення: не зміг. Новинка полягала в тому, що тепер поповнення можна зробити тільки після 15-00, а до 15-00 ніби-то "програма не працює". Такий кумедний Міхаліч... Дніпропетровське відділення №3 Адреса: вул. Гагаріна, 8А Графік роботи: Пн-Нд з 10.00 до 20.00
До речі: в Дніпропетровську немає "вул. Гагаріна". Може, якесь "ліве" відділення?
Пополняйте в ТСО по номеру счёта/договора, пока туда пляка руки не сунул.