|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 30 гру, 2015 17:41
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Webracer написав:Оплачував через EASYPAY інтернет, Михайлівський порахував це як переказ коштів на інший рахунок і зняв 25 грн. комісії. Створив запит №0188377 до банку через контакт-центр, щоб вони зв’язалися з EASYPAY і уточнили, що то була за транзакція. Вчора дзвоню в контакт-центр дізнаюся про результат, а вони мені заявляють, що в EASYPAY відповіли, що то я Вебмані поповнював. В EASYPAY знайти дане звернення з банку не можуть чи його немає, просять вказати з якого email мав надійти запит до них від банку. Банк ще думає, з якого email вони направляли запит і коли. Бардак! Офіційний представник буває тут взагалі на форумі чи у нього вже свята?
Доброго ранку! Опишіть, будь ласка, на електронну адресу PR@Mbank.kiev.ua. детально ситуацію та вкажіть Ваші контакти (ПІБ, номер телефону). Ми перевіримо інформацію та надамо зворотній зв'язок.
Написав, відповіли, що перевіряють інформацію. Мабуть ще й досі перевіряють, якщо не зв’язуються зі мною. У зверненні попросив сказати мені email, з якого вони писали в EASYPAY, щоб ті могли переглянути переписку, але банк добу вже виясняє що ж це був за email! Таке враження, що мене хочуть на Новий рік кинути, а там ще і відсотки ж певно нарахують за цю транзакцію. Відчуваю, що погіршення відносин з банком стає неминучим!
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 18:37
IMPRINTER написав:я вообще не понимаю как такое учреждение как Укрпочта из далекого прошлого, которое посещают по привычке только пенсионеры, может участвовать вообще хоть раком хоть боком в процессе реализации современных финансовых услуг ... максимум на что способна эта говноструктура - это принять коммунальные платежи
вважайте це за один з способів піднятися на вищий рівень для Укрпошти. Це не так погано бути агентом банків в місцевостях де банками і не пахне.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 18:48
KIM30 написав: IMPRINTER написав:я вообще не понимаю как такое учреждение как Укрпочта из далекого прошлого, которое посещают по привычке только пенсионеры, может участвовать вообще хоть раком хоть боком в процессе реализации современных финансовых услуг ... максимум на что способна эта говноструктура - это принять коммунальные платежи
вважайте це за один з способів піднятися на вищий рівень для Укрпошти. Це не так погано бути агентом банків в місцевостях де банками і не пахне.
я только за .. но почему живя в мегаполисе я должен его тоже оформлять на почте? чего это нельзя делать и в отделнии и на почте ... т.е. почта как допканал, а не как единственный ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 30 гру, 2015 19:15
IMPRINTER написав: KIM30 написав: IMPRINTER написав:я вообще не понимаю как такое учреждение как Укрпочта из далекого прошлого, которое посещают по привычке только пенсионеры, может участвовать вообще хоть раком хоть боком в процессе реализации современных финансовых услуг ... максимум на что способна эта говноструктура - это принять коммунальные платежи
я только за .. но почему живя в мегаполисе я должен его тоже оформлять на почте? чего это нельзя делать и в отделнии и на почте ... т.е. почта как допканал, а не как единственный ...
Боюсь, что теперь нам с Вами Пушкинскую заменят на Мерефу. 
-
Alexus999
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 19:19
IMPRINTER написав: KIM30 написав: IMPRINTER написав:я вообще не понимаю как такое учреждение как Укрпочта из далекого прошлого, которое посещают по привычке только пенсионеры, может участвовать вообще хоть раком хоть боком в процессе реализации современных финансовых услуг ... максимум на что способна эта говноструктура - это принять коммунальные платежи
мабуть, тому, що продукт розрахований на мешканців не мегаполюсів, а для того щоб завоювати користувачів Укрпошти.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 19:26
KIM30 ага ... а обучать работать в Постернак-мэйд-банкинге селян будет кто? тоже почтальонша?  или ознакамливать с пять раз на день меняющимися Пляко-тарифами тоже? не тот сегмент ... абсолютно не тот ... а использовать почту как канал пополнения с их скоростью и тарифами? короче - маразм крепчал ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 30 гру, 2015 19:42
IMPRINTER Шановний. Вы сами ответили на свой вопрос. Будут дурить людей на изменениях по ставкам и отдаленностью от отделений банка.
-
volodimir
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 19:42
IMPRINTER написав:KIM30 ага ... а обучать работать в Постернак-мэйд-банкинге селян будет кто? тоже почтальонша?  или ознакамливать с пять раз на день меняющимися Пляко-тарифами тоже? не тот сегмент ... абсолютно не тот ... а использовать почту как канал пополнения с их скоростью и тарифами? короче - маразм крепчал ...
Расчет на бабу катю с забитого колхоза которая положила деньгу на вКлад и забыла про него. Она и за комп ни разу в жизни не садилась.Понятие тарифы-это не для нее. А жирные коты с мегаполисов-професиональные деполюди -для банка убыток. Расчет не на них.
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 20:03
IMPRINTER написав:KIM30 ага ... а обучать работать в Постернак-мэйд-банкинге селян будет кто? тоже почтальонша?  или ознакамливать с пять раз на день меняющимися Пляко-тарифами тоже? не тот сегмент ... абсолютно не тот ... а использовать почту как канал пополнения с их скоростью и тарифами? короче - маразм крепчал ...
можливо, Ви маєте рацію.... Я не збираюся виправдовуватися за банк. Мене теж михайлівський підводить. От я вчора зранку оформив в-Клад на пошті, зробив переказ. Грошей досі нема. Звонив щойно куратору, в присутності якого це все оформлялось і переказувалось. Він відповів, що при переказі не всі дані вказали і сьогодні знову ще раз відправляли. Можна, звичайно, злитися, називати їх нехорошими словами, але що це дасть? Хіба не правильно, просто затямити собі, що люди завжди допускаються помилок, особливо, коли робота ще не відлагоджена, та й взагалі, людина - неідеальна істота.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 20:16
Прикол! сьогодні після обіду поповнив той нещасний вКлад. І щойно відбулася Виплата процентів на залишок власних коштів на рахунку (сьогоднішнє готівкове поповнення) за 1 день. Поштового переказу 1000 грн досі не має  Куратор обіцяв завтра має бути. Подивимось. тепер я розумію, за що Михайлівський обіцяє аж 50 грн. 
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
|