Sanio написав:І ще, сказали на пошті, що тепер конверт з карткою доставляють рекомендованим листом на адресу реєстрації з врученням під підпис - отримати картку на пошті у відділенні, де оформляли "вКлад", не можна.
А если я не проживаю по месту регистрации? как мне получить карточку. Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
Sanio написав:І ще, сказали на пошті, що тепер конверт з карткою доставляють рекомендованим листом на адресу реєстрації з врученням під підпис - отримати картку на пошті у відділенні, де оформляли "вКлад", не можна.
А если я не проживаю по месту регистрации? как мне получить карточку. Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
При оформленні сКладу у відділенні пошти можна вибрати доставку в це відділення картки листом До запитання.
andreyiskra написав:Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
Неа. Тетя с толстой сумкой на ремне швырнёт Вам в ящик уведомление по адресу, который Вы укажете. Если не прийдёте в ПО, то на сл. день ещё одно уведомление, потом ещё одно... а через 10дн отправят Ваше Рекомендованное письмо отправителю. Так шо указывайте ТОЧНО действующий адрес проживания, а не прописки.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Михалич, привіт! Сьогодні на сайті заповнив форму замовлення Прибуткової картки Ельдорадо. Бажаний ліміт "0" поставив. Передзвонила дівчина і почала запитувати інформацію в мене як на отримання кредиту. Я зупунив її і сказав, що мені кредитний ліміт не потрібний. Дівчина попросила зачекати, а після перерви в розмові відповіла, що карту мені оформити не можна, так як мене є інші карти. Я поставив під сумнів правильність наданої мені інформації і перезапитав, чи дійсно то так? Дівчина почала чомусь запитувати в мене інформацію по моїй кредитній картці для вкладника, чи вносив я по ній мінімальний платіж і знову вирок підтвердила, що картку мені отримати ніяк не можна. Хочеться запитати по простому: що то було? А по суті... Михалич, ти козаку Ельдорадку даси, чи ні?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 07 кві, 2016 00:01, всього редагувалось 2 разів.
А скока кредиток Михи одновременно может быть у клиента, две? Эльдо -- ээт кредитка, и пофиг с каким лимитом, хоть нулевым... значит нуна скоринг полюбе пройти. Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать
А скока кредиток Михи одновременно может быть у клиента, две? Эльдо -- ээт кредитка, и пофиг с каким лимитом, хоть нулевым... значит нуна скоринг полюбе пройти. Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать
Я не знаю скільки можна у Михалича мати кредиток. В мене лише голда для вкладника. Просто прочитав тут, що іншим форумчанам оформляли Ельдорадку з нульовим лімітом. Чи в Михалича окремі умови виключно по козаку? Всім можна, а мені ні? І навіщо тараторити і не чути, що тобі кажуть? От гутарю з тою дівчиною, а вона мене не розуміє, бо не чує! Як машина з встановленою програмою. Крок вправо-вліво і програмний збій....
clientage написав:Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать :
Я сам злякався... Відчув себе шахраєм... От уявіть вас питають чи вносили ви обовязковий платіж? До чого це питання до замовлення Ельдорадки з нульовим лімітом? І ще питання порадувало від тієї дівчини, після того як пояснив, що кредит мені не потрібний: "А навіщо вона вам?" Тобто вона навіть не уявляє, що картку можна юзати як платіжний засіб, а не для отримання кредиту...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 07 кві, 2016 00:28, всього редагувалось 2 разів.