Привіт, ВВС! Нарешті добрався до Вашого запиту Щодо оформлення в ІБ депозитів, маємо надію, що до кінця травня поточного року ми запустимо цю можливість. По питанню №2: Картка MasterCard World Elite Eldorado – це універсальна банківська картка найвищого класу міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide. Вимоги до позичальника стандартні: Фізична особа – новий клієнт Банку/існуючий клієнт Банку, вік від 23 до 65 років, наявність довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру, офіційне працевлаштування на момент оформлення кредиту, для клієнтів, які досягли пенсійного віку – регулярний дохід від виплати пенсій. Замовити картку можна виключно у відділеннях Банку Михайлівський. Посилання на тарифи: http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... 663704.pdf
Пляка знає написав:Кредитний ліміт можна підняти 1 раз на 3 місяці. Канал подачі запиту неважливий, інтервал загальний для одного Клієнта по всім його карткам з кредитним лімітом.
Последний раз мне подняли кредитный лимит, скажем, 5 января. Через месяц я (не зная, что так нельзя) подал в ИБ заявку на увеличение лимита по другой карте. Естественно, что никакого результата не было.
Вопрос: в каком месяце я могу подавать очередную заявку - уже в апреле или ждать мая?
Я сьогодні вже писав про це viewtopic.php?p=3540442#p3540442 "та не частіше, ніж через три місяці після останнього збільшення" - тобто якщо Вам підняли ліміт 5 січня, то наступний запит має бути не раніше, ніж 5 квітня
Пляка знає написав:Кредитний ліміт можна підняти 1 раз на 3 місяці. Канал подачі запиту неважливий, інтервал загальний для одного Клієнта по всім його карткам з кредитним лімітом.
Последний раз мне подняли кредитный лимит, скажем, 5 января. Через месяц я (не зная, что так нельзя) подал в ИБ заявку на увеличение лимита по другой карте. Естественно, что никакого результата не было.
Вопрос: в каком месяце я могу подавать очередную заявку - уже в апреле или ждать мая?
Я сьогодні вже писав про це viewtopic.php?p=3540442#p3540442 "та не частіше, ніж через три місяці після останнього збільшення" - тобто якщо Вам підняли ліміт 5 січня, то наступний запит має бути не раніше, ніж 5 квітня
Ну тогда расскажите об этом своим сотрудникам, а то они отталкиваются от последней подачи заявки, независимо от того какое было решение по предыдущей заявке....
Вирішив спробувати тицьнути кнопку збільшення ліміту. Прийшов код, ввів, заявка прийнята. Ні отвєта, ні прівєта! Так повинно бути? Чи смска з відмовою повинна прийти?
Козак-характерник написав:Вирішив спробувати тицьнути кнопку збільшення ліміту. Прийшов код, ввів, заявка прийнята. Ні отвєта, ні прівєта! Так повинно бути? Чи смска з відмовою повинна прийти?
так и есть. игнор в случае отказа. в случае повышения/понижения лимита - смс
Козак-характерник написав:Вирішив спробувати тицьнути кнопку збільшення ліміту. Прийшов код, ввів, заявка прийнята. Ні отвєта, ні прівєта! Так повинно бути? Чи смска з відмовою повинна прийти?
так и есть. игнор в случае отказа. в случае повышения/понижения лимита - смс
и лучше в опервремя скоринг беспокоить, у них и так работа нервная И без обид, мона повторить запрос на сл. день