Ви також постраждали від дій того фєді?
|
|
![]()
KIM30, Ви молодець, що так відповідально ставитеся до безпечного використання своїх коштів ![]() В Банку Михайлівський всі картки платіжної системи MasterCard підключені до системи захисту інтернет платежів 3D-Secure, для перевірки підключення сервісу можна зателефонувати до КЦ Банку. Рекомендації для користування ПК в мережі інтернет: - Не надавати реквізити платіжної картки службам безпеки чи співробітникам банку; - Не надавати та не вводити реквізити картки в тональному режимі при отриманні вхідних дзвінків; - Для поповнення платіжної картки за допомогою сервісів грошових переказів з картки на картку необхідно знати лише її номер; - Оновлювати базу даних антивірусного ПО до актуальних версій; - По можливості не використовувати реквізити платіжної картки на сторонніх комп’ютерах; - Не використовувати ПЗ для автоматичного заповнення реквізитів платіжної картки; - Користуватися лише перевіреними Інтернет ресурсами; - Перед введенням реквізитів платіжної картки перевіряти безпечність інтернет з’єднання (адреса ресурсу має починатись стояти https://); - Не користуватися сумнівними Інтернет ресурсами; - Для контролю операцій за карткою використовувати СМС-інформування. Також хочу нагадати, що за платіжною карткою на постійній основі можна встановити добові обмеження на всі типи операцій у розмірі 1000,00 грн., для цього необхідно звернутися до КЦ Банку. Дякую за запитання!
![]() Re: МихайлівськийНи фига не могу разобраться, все так запутано. подскажите, нужен депозит, срок до 6 мес., в гривне, с максимальным %, выплата % НЕ в конце срока.
Кроме вКлада ни чего не нахожу.
![]() вдячний за допомогуПляка знає
Щиро вдячний за СУПЕРоперативне вирішення мого питання! З Вами приємно мати справу. ![]() [/quote] Novichok, я рекомендую комісію за випуск картки погасити в тому ж місяці, в якому вона буде нарахована та до дати погашення за випискою. Для того, щоб отримати більш детальну консультацію, рекомендую зв'язатися з Контакт-центром Банку, де оператор зможе Вас ідентифікувати та надати коректну інформацію.
![]()
А бесплатно можно с картсчета снять средства, без наличия карты, а то перевыпуск карты платный?
|
|