Sanyok77 написав:rufius Только что проверял, до сих пор нет. Я денежку на Пятницу перевёл с другой своей карты 22 апреля, по идее за эту недельку уже должны и проценты капнуть.
Ну, все правильно. Переказали 22-го, зайшли (згідно регламенту), 25-го, а відсотки вже 6-того чекайте.
chipmunk написав:Пляка знає Є таке прохання - у мене основний фінтелефон кстар, але є й номер МТС. Через це кредитка МТС не нараховує бонуси, і у підтримці кажуть, що так і треба ;( Чи не можна змінити це негарне правило?
chipmunk, зовсім недавно це правило вже було змінено Відтепер є можливість вказувати різні номери (фін. номер та номер для нарахування бонусів МТС) як в межах однієї карти, так і на різні картки різні номери.
Оформите депозит «Счастливая тройка» в срок с 27.04.2016 до 27.07.2016 включительно и примите участие в рекламной акции, по условиям которой каждый участник может получить следующие призы:
--- утроение депозита трем Победителям --- 33 приза в размере 3000 грн; --- 333 приза в размере 300 грн.
Пляка знає написав:Відтепер є можливість вказувати різні номери (фін. номер та номер для нарахування бонусів МТС) як в межах однієї карти, так і на різні картки різні номери.
Шановний Пляка. В связи с кончиной Атмосферы планирует ли банк увеличивать кол-во банкоматов? В моем городе нет ни одного
...................................................... ОщадБанк не возвращает депозиты и не выполняет условия депозитного договора! ......................................................
Alex_TT написав:Миха в новостях написал, что с 25 мая атмосфера все. Больше пока нигде официала не нашел. Это новость на инсайде или такое заявление о выходе с сети?
Кстати тоже интересует, нигде больше в инете новости о прекращении существования "Атмосферы" я не нашел. А было очень удобно снимать наличку в ближайшем банкомате, а не родном "Михайловском".
P.S. Подскажите, что у Михи сейчас из хороших предложений по долларовым депозитам? Я смотрю на сайте, что есть только один «Супердохідний тиждень» с кучей вариаций по бонусам с сомнительной выгодой.
Пляка знає ..до речі , пітримую запитання колег - з Атмосферою співпраця закінчується , як ви плануєте обслуговувати клієнтів в регіонах ? оскільки ваших відділень обмаль і то по тільки областних центрах і містах мільйонниках то таким чином відсікаєте тих хто обслуговується дистанційно . В звязку з цим у мене дві пропозиції виходу з ситуації - відмініть комісію по операціяї Р2Р на власні кошти - дерти 4% на власні кошти то крохоборство , варіант два міжбанківські платежі - комісія 0% . Ви збираєтесь запускати оформлення депо он-лайн ...як я попередньо уже наголошував ви не піднімете кошти з регіонів коли у вас принцип безкоштовного заходу а вихід усюди комісії , дайте можливість без коміса з банкінгу виводити депозитні кошти , посилання на дірочки у вигляді 5 знімань в місяць без комісу - то ніщо , я за вільне переміщення коштів . Враховуючи обмаль ваших точок доступу до бакноматів\відділень - було би оптимальне рішення.