begemoto написав:Після 21 год хтось пробував між своїми перекинути в інетбанкингу. Проходить чи висить? у мене лише списується з рахунку, а на інший не доходить доступна сума на карті не змінюється.
Почекайте і перезайдіть. Інформація не миттєво оновлюється.
austrannik написав:Я не умею откупать с профитом. Научите? Я за обмен плачу банку комиссию где-то 0,7% плюс 2% в пенсионный фонд. Вы думаете, летом курс снизится больше, чем на 2,7%?
Що за 0,7%? Купляєте в будь якому банку або канторі.. Можна у вуйка Бєні безготівково купити без 2%.
0,7% - это примерная разница между курсами покупки и продажи. "У Бени" - это в Привате? Я как раз вчера у них спрашивала. Говорят, при безналичном обмене (с Уни на Уни, потом на депо) 2% пенсионного сбора всё равно снимаются. Точно так же, как в кассе. Врут?
Востаннє редагувалось austrannik в Пон 23 тра, 2016 00:31, всього редагувалось 1 раз.
austrannik написав:Можно ли её как-то с небольшими потерями вывести по безналу?
Навіщо? Курс нормальний зафіксований. Влітку можливо навіть з профітом відкупите!
Я не умею откупать с профитом. Научите? Я за обмен плачу банку комиссию где-то 0,7% плюс 2% в пенсионный фонд. Вы думаете, летом курс снизится больше, чем на 2,7%?
Я научу - в банках давно уже не покупают , покупают у менял без всяких 2% и любую сумму , а не 100 долларов или сколько они там сейчас продают .
Козак-характерник написав:Навіщо? Курс нормальний зафіксований. Влітку можливо навіть з профітом відкупите!
Я не умею откупать с профитом. Научите? Я за обмен плачу банку комиссию где-то 0,7% плюс 2% в пенсионный фонд. Вы думаете, летом курс снизится больше, чем на 2,7%?
Я научу - в банках давно уже не покупают , покупают у менял без всяких 2% и любую сумму , а не 100 долларов или сколько они там сейчас продают .
Абсолютно підтримую, з кожної зарплати купую в обмінниках. Курс вигідніше банківського
Козак-характерник написав: 0,7% - это примерная разница между курсами покупки и продажи. "У Бени" - это в Привате? Я как раз вчера у них спрашивала. Говорят, при безналичном обмене (с Уни на Уни, потом на депо) 2% пенсионного сбора всё равно снимаются. Точно так же, как в кассе. Врут?
Брешуть....)) Вам Фонд гривню віддасть, то ніяких 0,7%. Таритеся валютою де дешевше і все.
Перекидав ще у суботу з ощадного на картки Master - списувалося, йшло на транзитний рахунок, а до карток не доходило - так і висить, може ще повернеться.
begemoto написав:Після 21 год хтось пробував між своїми перекинути в інетбанкингу. Проходить чи висить? у мене лише списується з рахунку, а на інший не доходить доступна сума на карті не змінюється.
Почекайте і перезайдіть. Інформація не миттєво оновлюється.
Уже более трёх часов все переводы внутри банка висят в процессе, днём все летало за пару минут!!!