unlock написав:Что перекинуть? Кредитки погашены. Если на них сейчас перекинуть что-нибудь, то эту сумму выдаст фонд вместе с вкладом.
Кто вам такое сказал? У меня доступно 8к с копейками при лимите 31000. То что там в 19м числе мутили в выписке с гашением и списанием, моей задолженности перед банком не отменяет, просто в моём случае с Эльдорадкой оттягивает гашение до 30 июля.
Не, по СЭП на внешку сам отправил 100 грн теста - не дошли пока в банк назначения. Раньше доходили макс 2 часа.
Папа написав:Яку максимальну суму можна перкинути через ІБ з ДП і сКладу, поки ще є пару годин ? По 2500 з кожної, чи не обмежено ?
Перекинуть то можно, а вот дойдут ли?!
ХЗ, але спробувати можна, якщо дійдуть - добре, ні - все одно фонд поверне
Ранее здесь писали, что они уже 19 мая перестали проводить платежи. Сомневаюсь, что они проводят их сегодня. А чтоб они на транзитниках зависли-не хочется.
unlock написав:Что перекинуть? Кредитки погашены. Если на них сейчас перекинуть что-нибудь, то эту сумму выдаст фонд вместе с вкладом.
Кто вам такое сказал? У меня доступно 8к с копейками при лимите 31000. То что там в 19м числе мутили в выписке с гашением и списанием, моей задолженности перед банком не отменяет, просто в моём случае с Эльдорадкой оттягивает гашение до 30 июля.
Щелк по карте, щелк по кредитный лимит. Сколько? 31к или 8к?
був зранку у відділенні. хотів зняти кошти з вКладу, бо картки ще не отримав (от засада). в банку пусто - панікуючих вкладників не знайшов. Але каса закрита, і ніяких операцій не проводять, поки відбувається злиття. Це все, що сказали у банку.
а як ще можна перевести на зовнішній платіж? бо в віджети -зовнішні-і з рахунку на рахунок(в іншому банку) показує що перевищено к-сть операцій, а я зробила 2 операції, і більше 2 рази по 2500 в день не пропускає. Може є ще ізіпей, чи маніпей?чи це знаходиться в інтернет-банкінгу?