Тут 0 800 750 143 Фагот відповідає. Сказали що Михалич всім розіслав листи що продав кредити Фаготу і Фагот чекає на поступлення грошенят на їх рахунок в Платині.
rufius написав:Враховуючи усе вищевказане, Фонд зазначає: погашення усіх кредитів, виданих ПАТ «Банк Михайлівський», має здійснюватись на рахунки банку за реквізитами, наведеними нижче.
Реквізити для погашення кредитної заборгованості клієнтів в ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»:
Отримувач: ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Рахунок : 29092038619024 МФО: 380935 ЄДРПОУ: 38619024 Призначення платежу: погашення заборгованості по кредитному договору №… від…. (ПІБ, ІПН).
Ежели Уполномоченная морда на ВА желала добра для Михи, что необходимо сделать? немедленно открыть отделения, организовать прием ДС и до 30.05. люди принесли не один лям нала, что явно пошло Михе в карму.
Но ему явно по барабану. Я так думаю: жду до пн., если дадут возможность погасить долг через кассу Михендия, сделаю это по плякометодичке до 16-00. Ежели отделения и кассы так и не откроют, нал внесу на карту Аллы, и до 14-00 отправлю через ИБ по вышеуказанным реквизитам, что Фонд наваял. Отправлю ровно стока, скока в выписке за 4 мая сказано погасить до 30.05.16. Остальное - в грейсе, это гасим до 30.06.
Кстати, оба варика бесплатны. Т.о., в обоих случаях успеваем до граничного срока 30.05, чтобы не было пени, штрафов и паскудной кредитной истории.
Visky писал(а): Yuri_T Всё равно не должен судья задавать вопросы о намерениях, т.к. это эфемерное понятие и лежит за рамками данных правовых отношений. Данные намерения имеют значение в уголовном производстве,а не гражданском. Тут достаточен лишь факт.
Та чого? Може запитати...)) Але відповідь отримає таку, яку отримає...)) Я вірю в магію цифр...))Козак-характерник Я клав грьоші до банки,бо хотів єкономічно підтримати державу,що б вона квітла та розбудовувалася.Ось так !
rufius написав:Враховуючи усе вищевказане, Фонд зазначає: погашення усіх кредитів, виданих ПАТ «Банк Михайлівський», має здійснюватись на рахунки банку за реквізитами, наведеними нижче.
Реквізити для погашення кредитної заборгованості клієнтів в ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»:
Отримувач: ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Рахунок : 29092038619024 МФО: 380935 ЄДРПОУ: 38619024 Призначення платежу: погашення заборгованості по кредитному договору №… від…. (ПІБ, ІПН).
Ежели Уполномоченная морда на ВА желала добра для Михи, что необходимо сделать? немедленно открыть отделения, организовать прием ДС и до 30.05. люди принесли не один лям нала, что явно пошло Михе в карму.
Но ему явно по барабану. Я так думаю: жду до пн., если дадут возможность погасить долг через кассу Михендия, сделаю это по плякометодичке до 16-00. Ежели отделения и кассы так и не откроют, нал внесу на карту Аллы, и до 14-00 отправлю через ИБ по вышеуказанным реквизитам, что Фонд наваял. Отправлю ровно стока, скока в выписке за 4 мая сказано погасить до 30.05.16. Остальное - в грейсе, это гасим до 30.06.
Кстати, оба варика бесплатны. Т.о., в обоих случаях успеваем до граничного срока 30.05, чтобы не было пени, штрафов и паскудной кредитной истории.
Думаю що потрібно платити на 2620....свій картковий в Михалича, як в договорі. Фонд листа не присилав, від Фагота лист не приходив.
Sime написав:23го сделал межбанковский платеж. Сейчас он в состоянии approved. Никуда он, ествественно, не дошел. Деньги на текущий счет тоже не вернулись.
Подскажите, какова может быть его дальнейшая судьба? Спасибо,
6-я очередь выплат, то есть забудьте.
А как же РІШЕННЯ 05.07.2012 № 2 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 вересня 2012 р. за № 1581/21893
Про затвердження Положення про виведення неплатоспроможного банку з ринку 1.30 У разі якщо до запровадження тимчасової адміністрації в банку особа зі свого рахунку, відкритого в банку, здійснила переказ коштів за комунальні послуги або будь-які інші платежі, однак кошти не надійшли одержувачу платежу і знаходяться на транзитних рахунках у банку, уповноважена особа Фонду на тимчасову адміністрацію повертає такі кошти на рахунок відправника, з якого були здійснені платежі. Якщо рахунок відкрито на ім’я фізичної особи, то ці кошти підпадають під гарантію за вкладом і виплачуються в межах суми граничного розміру відшкодування коштів за вкладами.
Квесторе_поверніться написав:Тут 0 800 750 143 Фагот відповідає. Сказали що Михалич всім розіслав листи що продав кредити Фаготу і Фагот чекає на поступлення грошенят на їх рахунок в Платині.
Отримаю листа віднесу в поліцію, хай розслідують шахрайство.
Сьогодні в ІБ розлочилися заблоковані кошти по ВГдВ (була дебетною), з яких знімалися кошти в неділю і понеділок... Зняття було в Атмосфері, тож комісу 0. НСМЕПи доїв у Діамантбанку-він був єдиним живим учасником Атмосфери, який співпрацює з НСМЕП. Тож 0 комісу і 0 блокування було апріорі... Але відсьогодні це вже не матиме ніякого значення... на жаль...
Востаннє редагувалось Nighthawk в Чет 26 тра, 2016 12:01, всього редагувалось 1 раз.