Охотник на деньги написав:Ничего особо нового, но нагнетают...
"Також 19 травня банк переуступив вимоги боргу за кредитами фізичних осіб обсягом майже 700 млн. грн. За даними ПАТ "Банк Михайлівський", фінансова компанія сплатила за договором кошти з власного рахунку у банку. Відступлення прав вимоги за цим кредитним портфелем відбулося за значно нижчою ціною, що дає усі підстави, відповідно до ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», ВВАЖАТИ ці правочини нікчемними"
аааа... тримайте мене семеро...))) Вони наміри і дії розрізняють? )) А факт продажу портфелю вдруге підтверджений! Факт угоди визнають, але ніяких дій, щоб занікчемити не роблять...бла бла бла...))
"Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертав увагу позичальників ПАТ "Банк Михайлівський", що банк залишається єдиним дійсним кредитодавцем за укладеними раніше договорами."
"Також 19 травня банк переуступив вимоги боргу за кредитами фізичних осіб обсягом майже 700 млн. грн. За даними ПАТ "Банк Михайлівський", фінансова компанія сплатила за договором кошти з власного рахунку у банку. Відступлення прав вимоги за цим кредитним портфелем відбулося за значно нижчою ціною, що дає усі підстави, відповідно до ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», вважати ці правочини нікчемними. Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертав увагу позичальників ПАТ "Банк Михайлівський", що банк залишається єдиним дійсним кредитодавцем за укладеними раніше договорами."
детки из песочницы логичнее и аргументированнее обосновывают свои претензии
"Також 19 травня банк переуступив вимоги боргу за кредитами фізичних осіб обсягом майже 700 млн. грн. За даними ПАТ "Банк Михайлівський", фінансова компанія сплатила за договором кошти з власного рахунку у банку. Відступлення прав вимоги за цим кредитним портфелем відбулося за значно нижчою ціною, що дає усі підстави, відповідно до ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», вважати ці правочини нікчемними. Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертав увагу позичальників ПАТ "Банк Михайлівський", що банк залишається єдиним дійсним кредитодавцем за укладеними раніше договорами."
детки из песочницы логичнее и аргументированнее обосновывают свои претензии
Точно...)) Грубо кажучи: Лох - це доля! )) Я б всіх їх юристів повиганяв би...))
фагор в платине, а плеяда почти уверен в михе, иначе она бы не смогла ничего кинуть михе на счет, т.к. кор счет был заблокирован НБУ 19 числа...
А как тогда Фагор расчитался с Плеядой?
Т.е. кредиты Михи уже в Платине? Как и хотел НБУ? Но не в портфеле самого банка, а на счету его клиента (по-видимому, связанного с Платиной)? Уж не собственник ли Михи таким образом вывел их в Платину?
Значит все счастливы и все довольны? Ну может кроме грабителей из ФГВ?
думаю - никак не рассчитывался... да и не мог - кор счет же заблокирован. скорее всего просто передал за... 1грн наличкой... не исключено что плеяда михе заплатила не деньгами со своего счета, а ... путем залезания в дозволенный михой же овер, например, на 1млрд... Вот только как он может быть доволен, если я погасил 22.05 с депозита на свой кредитный счет, т.е. по старым реквизитам до офиц. уведомления о смене, т.е. я свою часть выполнил и выписки у меня есть об этой операции... Если кто не верит выписке без печати - пусть сделают запрос в банк там подтвердят...