|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 04 чер, 2016 18:52
busypit написав: Козак-характерник написав:Не йорнічайте... де юре портфель належить Піфагору! ))
Кроме желания получить скидку и ксероксов без подписей, печатей, заверения у вас есть что нибудь еще для подтверждения в суде, что вы оплатили (те) задолженность надлежащему кредитору? зы: могу предоставить скидку больше пифагора и больше Виктора, ксерокопиями и СМС обеспечу. 
Я є сумлінний позичальник! От квитанції про оплату на Піфагора чи Фонд. Цього достатньо! Легітимного кредитора визначить суд! Далі вони нехай бодаються між собою! Якщо один з них вирішить позиватися на мене, то статті закону, що мене захищають, я вже наводив у попередніх постах! Але якщо вже комусь платити, то логічніше і вигідніше виглядає, що Піфагору - власнику де юре портфелю!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 18:59
Козак-характерник написав:От квитанції про оплату на Піфагора чи Фонд. Цього достатньо! Легітимного кредитора визначить суд! Далі вони нехай бодаються між собою!
А двiчi платить не змусять? А так нiчого, кому хошь тому i платишь..
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 19:07
Yuri_T написав: -VICTOR- написав:..а в случае если к вашим призывам кто то еще и прислушается и попадет отнеся деньги аферистам - то и заплюют или вам одинаково ?
я вас прошу... первый раз, что ли? тролль пойдёт дальше, а люди останутся с проблемами.
Кожен хай думає своєю головою, Козак це ж не остання інстанція. його ділу гутарити громаді совї думки, а кожен хай вирішує за себе 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 19:09
Козак-характерник написав:+ ще один варіант!! ))) Платити Піфагору вже зараз, визнавши, що проінформовані належним чином! До речі Піфагор дисконт дає! А потім нехай Фонд вимагає сплачені гроші у Піфагора, якщо виграє суд! В принципі проаналізувавши всі варіанти, прийшов до висновку, що платити можна куди завгодно, хоч Піфагору, хоч на транзит! Бо в кінці кінців битва за кредитчика розвернеться між Піфагором і Фондом! А кредитчик завжди може посилатися на інформацію як від Фонда, так і від Піфагора! Тобто визнавати кредитора по факту - наш вибір!
а откуда увероенность что именно твой кредит продан фагру?? потом на суде ксерокопию печатей показывать?
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 19:17
Козак-характерник написав:Просте питання: кому на сьогодні де юре належить портфель?
І ще одне просте питання: хто визначає, що боржник проінформований належним чином? Суд чи сам боржник може то визнати? Чи кожен боржник має пред'явити потім суду копію договору про продаж його кредиту, яку йому має вислати новий кредитор? Лист від Плеяди з сумою боргу і всіма персональними даними не є доказом у суді, якщо боржник визнає, що його отримав і пред'явить?
-
Sagittarius
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 19:24
Козак-характерник написав:Просте питання: кому на сьогодні де юре належить портфель?
Мені. Я вам чесно при чесно кажу. Завтра скину смскою реквізити. Лист прийде трохи пізніше.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:04
Sagittarius написав: Козак-характерник написав:Просте питання: кому на сьогодні де юре належить портфель?
І ще одне просте питання: хто визначає, що боржник проінформований належним чином? Суд чи сам боржник може то визнати? Чи кожен боржник має пред'явити потім суду копію договору про продаж його кредиту, яку йому має вислати новий кредитор? Лист від Плеяди з сумою боргу і всіма персональними даними не є доказом у суді, якщо боржник визнає, що його отримав і пред'явить?
Сам боржник і визначає, чи достатно доказів йому для визнання факту переуступки. На якій підставі і кому ви винні то доводити? Ще раз наголошую сам факт угоди про продаж портфелю не ставиться під сумнів ЖОДНОЮ зацікавленою стороною! Фонд що збирається нікчемити? )) А от же сканів документів, смс, де всі мої данні + інформація публічна від Фонду і НБУ - все це докази факту переуступки. І мені цього достатньо! Як і буде достатньо в суді в разі, якщо хтось буде намагатися стягнути з мене оплату по боргу повторно! До речі, ті хто печатки і справжні документи хоче помацяти, то нехай звертається у відповідні структури із запитом, тільки сенс? Ніхто, повторюю не ставить під сумнів, угоду про продаж портфелю! То які ще докази і кому потрібні?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:06
rufius написав: Козак-характерник написав:От квитанції про оплату на Піфагора чи Фонд. Цього достатньо! Легітимного кредитора визначить суд! Далі вони нехай бодаються між собою!
А двiчi платить не змусять? А так нiчого, кому хошь тому i платишь..
Перечитайте мої пости ще раз... Не хочу повторюватися!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:10
cellar написав:а откуда увероенность что именно твой кредит продан фагру?? потом на суде ксерокопию печатей показывать?
Вище читайте...)) Так ксерокопії, смс, публічну інформацію на сайті ФГВФО і НБУ і скріни із ІБ. Якщо сильно бздо, то беріть виписку, звертайтеся до Піфагора із запитом про суму боргу і графік погашення! Думаю суду не буде! Бодатися будуть Піфагор і Фонд. Повторної сплати переможець не вимагатиме!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:17
Козак-характерник написав: Sagittarius написав: Козак-характерник написав:Просте питання: кому на сьогодні де юре належить портфель?
Сам боржник і визначає, чи достатно доказів йому для визнання факту переуступки. На якій підставі і кому ви винні то доводити? Ще раз наголошую сам факт угоди про продаж портфелю не ставиться під сумнів ЖОДНОЮ зацікавленою стороною! Фонд що збирається нікчемити? )) А от же сканів документів, смс, де всі мої данні + інформація публічна від Фонду і НБУ - все це докази факту переуступки. І мені цього достатньо! Як і буде достатньо в суді в разі, якщо хтось буде намагатися стягнути з мене оплату по боргу повторно! До речі, ті хто печатки і справжні документи хоче помацяти, то нехай звертається у відповідні структури із запитом, тільки сенс? Ніхто, повторюю не ставить під сумнів, угоду про продаж портфелю! То які ще докази і кому потрібні?
Смоделируйте такую ситуацию: вы платите Фагору как законному кредитору, но потом выясняется, что он - не законный на основании решения суда. Как в этом случае, вы должны будете заплатить то же самое ещё раз, но уже новому легитимному?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-