|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:24
rufius написав:Смоделируйте такую ситуацию: вы платите Фагору как законному кредитору, но потом выясняется, что он - не законный на основании решения суда. Как в этом случае, вы должны будете заплатить то же самое ещё раз, но уже новому легитимному?
Я ж вже відповів із посиланням на статті законів...)) Не буде переможець вимагати повторної сплати! )) Бодатися Фонд буде з Піфагором! Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? )) То вважаю, що тим хто вже Фонду платив, треба й надалі туди платити...)) Бо вже визнали свого кредитора....)) А хто не платив нікому є сенс визначитися з кредитодавцем....))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:36
Все ІМХО...)) Бо пан ВіктОр мене знов у агітатори запише...)))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:39
Козак-характерник написав:Бодатися Фонд буде з Піфагором!
Хорошо, если эти дети лейтенанта Шмидта там будут между собой канаться, скока кому вы заплатили. Если действительно так. Тут нужны реальные прецеденты. Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Ну как, они же купили дебиторскую задолженность, как же без базы, или что вы имеете ввиду?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:47
rufius написав: Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Ну как, они же купили дебиторскую задолженность, как же без базы, или что вы имеете ввиду?
Маю на увазі, що в разі якщо я платив Піфагору, а він програв і Фонд вирішить бодатися з козаком-сумлінним позичальником, а не Піфагором, то я запитаю: хто злив мої персональні данні Піфагору? )) П.С. То все ж купили? )) Чи хтось заперечує? )) Сумлінному позичальнику все одно хто переможе! Тобто треба зосередитися на тому, щоб довести свою сумлінність, а не те, кому платити...))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 04 чер, 2016 20:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:47
Скупердяй написав: Yuri_T написав: -VICTOR- написав:..а в случае если к вашим призывам кто то еще и прислушается и попадет отнеся деньги аферистам - то и заплюют или вам одинаково ?
я вас прошу... первый раз, что ли? тролль пойдёт дальше, а люди останутся с проблемами.
Кожен хай думає своєю головою, Козак це ж не остання інстанція. його ділу гутарити громаді совї думки, а кожен хай вирішує за себе 
принцип на форуме прост, имхо: не навреди. но если долго полоскать людям голову абсурдными идеями "нікому не плати" или "нехай мені хтось доведе, що я винен саме йому", то это уже элементы прямого зомбирования на чувствительную денежную тему. типа "все в Дельту". не помните?
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:49
Козак-характерник написав: rufius написав: Козак-характерник написав:Бо може до того ще всплити наступний цікавий нюанс... хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Маю на увазі, що в разі якщо я платив Піфагору, а він програв і Фонд вирішить бодатися з козаком-сумлінним позичальником, а не Піфагором, то я запитаю: хто злив мої персональні данні Піфагору? ))
Тот, кто продал вашу задолженность, очевидно менеджмент банка. Крайних не ищите, не найдёте. Базы, как Вы знаете, сливают и без всяких переуступок.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:53
В історії з МИхаличем погано то що банчик повністю в підпілля пішов. Ніякої інфо по рахунках клієнтів. Фідотич вже 27 травня виписки давав і приймав готівочку в касах. Все це наштовхує на думку що Фонд (в особі Ірклієнка), Плеяда (Береза), Фагот (Журавель) грають в одній команді проти клієнта. І щоб їх обіграти завдання нетривіальне.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 20:59
Yuri_T написав: Скупердяй написав: Yuri_T написав:принцип на форуме прост, имхо: не навреди. но если долго полоскать людям голову абсурдными идеями "нікому не плати" или "нехай мені хтось доведе, що я винен саме йому", то это уже элементы прямого зомбирования на чувствительную денежную тему. типа "все в Дельту". не помните?
Принцип простий...))) Довіряй, але провіряй! Слухай, але вирішуй сам! )) ЛюдЯм з тонкою душевною організацією тут не місце... Юрок, ти сам чого тут тусуєшся? У команді підтримки? Чи вирішуєш насущні життєві потреби? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 21:03
Щось вже вирішили? Чи в очікуванні? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 чер, 2016 21:08
Козак-характерник Вова, у меня к тебе один вопрос. если ты думаешь на русском, нафиг пишешь на украинском? побереги же, блин, чужие глаза от поломки. эти бесконечные "провіряй"...
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-