МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 33833384338533863387 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 02:19

Козак-характерник написав:
  0720 написав:
юридически, если переуступка прав требования не заникчемлена, то Ирклиенко должен каким-то образом исполнять этот договор и самостоятельно переводить Фагору всё полученное от заемщиков бабло, :)

(ну или иначем ему придётся никчемить и все кредитные договора :) )

Може в тому і суть гри затіяної? Вибірково нікчемити, щоб помацяти відкат? ))

а фуйогозна в чому суть

наше діло — дотримуватись умов договору та вимог закону

окрім того — це ще й фінансово вигідно в даному випадку, бо якщо платіж на 2620 не пройде, то у вас на руках залишається залізний доказ того, що ви чесно намагались виконати зобов'язання

а якщо пройде на 2620, але не буде зараховано як погашення кредитної заборгованості, то ці кошти можна буде отримати в касі банку — і це дуже приємне відчуття, коли отримуєш готівку в касі банку, що визнаний неплатоспроможним самою бабалєрою

вірте мені, я отримував готівку в касі ФІ після введення ВА, і це було дуже приємно :)

тобто якщо вже гусарити по-дорослому і ризикувати (як то козаки зазвичай полюбляють), то слід прямувати не до якось там дисконту, а взагалі до того, щоб не повертати нічого і нікому, і тоді правильно гасити на 2620 і згодом отримати повернення

а якщо не гусарити і бути законослушним клієнтом, то також треба гасити на 2620, бо того вимагає договір, а договір це святе :)

втім, ні на чому не наполягаю і ні до чого вас не схиляю, повторюю: кожен сам аналізує інформацію, сам робить висновки, сам приймає рішення, і виключно сам несе за все це відповідальність
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 02:21

Козак-характерник написав:Щось я знову захотів нікому не платити...))

о, це ж зовсім інша справа, впізнаю колишнього КХ :)
0720
5

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 02:22

0720 написав:а де ОБОВ'ЯЗКИ банку?

зарахувати та списати ))
в части переуступки прав требования обязательства банка:
3.14. Закриття Рахунку здійснюється Банком в наступних випадках:
3.14.4. у випадку відступлення Банком права вимоги за Договором третім особам;

Переуступка произошла на сумму задолженности по состоянию на 19 июня.
Если кого интересуют 30 стр. pdf "УМОВИ НАДАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Затверджено Наказом № 629 від «01» жовтня 2015 р. тыц сюдой.
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 02:34

0720 написав:

Ах же ж вони бандюгани-розбійники...))) Міждусобойчик закрутили і козака не запросили в долю...)) Хитрозроблені...))) Я їм покажу як з козака лоха робити і заберу всьо... 0720, дякую! ))
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 02:48

Козак-характерник написав:
  0720 написав:

Ах же ж вони бандюгани-розбійники...))) Міждусобойчик закрутили і козака не запросили в долю...)) Хитрозроблені...))) Я їм покажу як з козака лоха робити і заберу всьо... 0720, дякую! ))

та нема за що

а якщо в мене завтра буде час та натхнення, то я знову зможу розвернути ситуацію на 180 градусів і переконати в необхідності платити кагору або петровичу на 2909?

ладно, шуткую, не буду переконувати :)
0720
5

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 05:46

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

0720 написав:а якщо в мене завтра буде час та натхнення

зачем так напрягаться?
Фонд уже расставил все точки - платить Михе и дал реквизиты.
Заникчемить переуступки - дело времени.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 08:31

0720 написав:
  Козак-характерник написав:Тобто з транзита можуть направити гроші Піфагору...)))

не можуть, а навіть зобов'язані направити — якщо угоди переуступки не занікчемити

банк зобов'язаний виконувати доручення клієнтів, якщо вони не суперечать умовам договорів або положенням закону

а доручення надано пунктом 8.29.4 цього договору

И далее дублируется
13.7. Цим Клієнт доручає Банку, у випадку якщо відповідно до п. 8.29. Умов права вимоги за договором відступлені третій особі, переказувати кошти, що надходять на Рахунок, на користь третьої особи, якій відступлені вищевказані права вимоги, аж до виконання Клієнтом своїх зобов'язань на яких засновані відступлені права вимоги. Цим Клієнт надає право на складання розрахункового документа за ініціативою Банку та списання коштів з Рахунку.
13.8. Цим Клієнт підтверджує, що особа кредитора за Договором не має для Клієнта істотного значення.
Bosstone

Подякував: 812 раз.
Подякували: 298 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 10:08

0720 написав:а якщо пройде на 2620, але не буде зараховано як погашення кредитної заборгованості, то ці кошти можна буде отримати в касі банку — і це дуже приємне відчуття, коли отримуєш готівку в касі банку, що визнаний неплатоспроможним самою бабалєрою

вірте мені, я отримував готівку в касі ФІ після введення ВА, і це було дуже приємно :)

Тут питання коли відділення відкриються, тоді більшість питань відпала одразу, а то оплатити то можна, але до каси доступу немає :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 10:14

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

Goodman написав:Фонд уже расставил все точки - платить Михе и дал реквизиты.

rufius написав:02.06.2016 ПРЕСС-РЕЛИЗ

http://www.fg.gov.ua/not-paying/tempora ... unky-banku

В Фонд гарантирования вкладов физических лиц поступают многочисленные обращения от заемщиков ОАО «Банк Михайловский» с жалобами на то, что на их имена рассылаются письма с подписями директора Департамента риск-менеджмента Банка и директора ООО «ФК« Плеяда »с требованием осуществлять погашение текущей задолженности перед ПАО «Банк Михайловский» по реквизитам другой финансовой компании. Объясняются эти требования так: «Сообщаем, что между нами, ПАБ« Банк Михайловский »и ООО« ФК «Плеяда», был заключен договор факторинга от 19 мая 2016 года, согласно которому состоялось уступке прав требования по кредитному договору, заключенному между ОАО « банк Михайловский »и Заемщиком. В дальнейшем нами, ООО «ФК« Плеяда », полученные от ПАО« Банк Михайловский »права требования по кредитному договору было уступлено в пользу ООО« ФК «Фагор». Данные письма датированы 20 мая этого года.

В связи с этим, Фонд гарантирования вкладов физических лиц всем заемщикам ОАО «Банк Михайловский» напоминает: единственным действительным кредитодавцем по заключенным ранее договорам остается банк. Поэтому погашение всех кредитов, выданных ОАО «Банк Михайловский», должно осуществляться исключительно на счета банка.

Фонд гарантирования вкладов отмечает: уступке прав требования по кредитному портфелю ОАО «Банк Михайловский» состоялось на условиях, дают все основания, в соответствии со ст. 38 Закона Украины «О системе гарантирования вкладов физических лиц», считать эти сделки ничтожными.

Как известно, ранее Фонд гарантирования вкладов физических лиц выяснил, что 19 мая 2016 состоялось переуступке прав требования по кредитам от ПАО «Банк Михайловский» другим финансовым компаниям. Кредитный портфель состоял из кредитов, которые были выданы наличными через карты и точки продаж в магазинах-партнерах банка. Речь идет о почти 111 000 договоров, балансовой стоимостью более 682 млн грн. Впрочем продано портфель было по значительно более низкой цене.

Фонд гарантирования вкладов еще раз призывает заемщиков ОАО «Банк Михайловский» погашать кредиты исключительно по реквизитам банка.

Реквизиты для погашения кредитной задолженности клиентов в ПАО «БАНК Михайловский»:

Получатель: ПАО «БАНК Михайловский»
Счет: 29092038619024
МФО: 380935
ЕГРПОУ: 38619024 *
Назначение платежа: погашение задолженности по кредитному договору № ... от .... (ФИО, ИНН)

* Обращаем внимание: при оформлении платежного документа обязательно нужно указывать код ЕГРПОУ ПАО «Банк Михайловский», приведенный выше.
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2016 10:46

Скупердяй написав:
  0720 написав:а якщо пройде на 2620, але не буде зараховано як погашення кредитної заборгованості, то ці кошти можна буде отримати в касі банку — і це дуже приємне відчуття, коли отримуєш готівку в касі банку, що визнаний неплатоспроможним самою бабалєрою

Тут питання коли відділення відкриються, тоді більшість питань відпала одразу, а то оплатити то можна, але до каси доступу немає :mrgreen:

Если они вообще откроются.
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

#<1 ... 33833384338533863387 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей