МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 34373438343934403441 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 14:07

day написав:Вкладчик1234
По сути: в чём у Вас вопрос?

моє питання по темі колишній капітал: чи потрібно звертатись до ІРЦ за документом про повернення коштів згідно конкретного договору, і які документи вимагати від них?

Честно говоря, я не знаю. Думаю что нет. Концов ИРЦ сейчас не найдёшь. А все документы и проводки, если и будут печатать-выдавать - то всё равно из базы Михалыча.
Это моё личное неэкспертное мнение
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 14:20

Так - сказали, що зараз боргу немає...[/quote]
А может появиться? об этом не сказали?
Вы б у них попросили выписку по своим картам что долга нет, а лучше вообще закрыть договор.
Или они только как консультанты? говорящие головы![/quote]
Вони навіть невідкриті і не знають чи відкриються...Які там виписки...Добре хоч глянули рахунки...
vikak

Подякував: 13 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 14:24

Вкладчик1234 написав:
  day написав:Вкладчик1234
По сути: в чём у Вас вопрос?

моє питання по темі колишній капітал: чи потрібно звертатись до ІРЦ за документом про повернення коштів згідно конкретного договору, і які документи вимагати від них?

Честно говоря, я не знаю. Думаю что нет. Концов ИРЦ сейчас не найдёшь. А все документы и проводки, если и будут печатать-выдавать - то всё равно из базы Михалыча.
Это моё личное неэкспертное мнение

Так, ІРЦ...заліг на дно зараз.....мабуть надовго.....а може і назавжди.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:30

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

А що чути про заблоковані кошти, при знятті в бакнометах - ці блоки повернуть?
Да і питання, чи буде рахуватись погашенням кредидтів поповення кредитних рахунків з 20-23 травня?
Где свідоме затягування всіх процесів зі сторони НБУ - видно торгуються, а заручниками цього всього стали в прешй чергу каптіалісти і кредитори, а потім вже і депозитчики:mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:35

Скупердяй написав:1. А що чути про заблоковані кошти, при знятті в бакнометах - ці блоки повернуть?
2.Да і питання, чи буде рахуватись погашенням кредидтів поповення кредитних рахунків з 20-23 травня?
Где свідоме затягування всіх процесів зі сторони НБУ - видно торгуються, а заручниками цього всього стали в прешй чергу каптіалісти і кредитори, а потім вже і депозитчики:mrgreen:

1. Знімав в неатмосфері....блоки списались успішно.
2. Це питання слід задати Ірклієнко.
На початок червня....ці суми рахувались власними коштами на рахунку.
А борги вже були записані на Плеяду.
Квесторе_поверніться

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:45

varlo написав:В отделении сказали, что им пришел такой скрипт:
Кошти за здійснений платіж клієнт може повернути тільки у випадку відкликання банківської ліцензії. Для цього вони подають письмове звернення (вимога) до Ліквідатора протягом 30 днів з дня публікації оголошення про ліквідацію банку у газеті «Голос України» із заявою з наданням копій платіжних документів з відміткою банку, за якими було здійснено платіж. Задоволення таких вимог здійснюється згідно статті 52 Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», за рахунок коштів, одержаних в результаті реалізації і продажу майна банку:
- в 6-ту чергу - для фіз.осіб/СПД;
- в 7-му чергу - для юр.особа.

В то же время согласно п.1.30 ІІІ розділу Положення про виведення неплатоспроможного банку з ринку, в якому сказано що: “У разі якщо до запровадження тимчасової адміністрації в банку особа зі свого рахунку, відкритого в банку, здійснила переказ коштів за комунальні послуги або будь-які інші платежі, однак кошти не надійшли одержувачу платежу і знаходяться на транзитних рахунках у банку, уповноважена особа Фонду на тимчасову адміністрацію повертає такі кошти на рахунок відправника, з якого були здійснені платежі. Якщо рахунок відкрито на ім’я фізичної особи, то ці кошти підпадають під гарантію за вкладом і виплачуються в межах суми граничного розміру відшкодування коштів за вкладами”.

Чему верить?

Думаю, что надо верить обоим или обоям :D
На сайте ФГВФЛ говорится только о СЭПах, совершенных в отделениях Банка, путем оплаты в кассе. И все, что у Вас есть - это квитанция. Клиент Вы банка или нет - тут об этом не говорится.
Закон же описывает ситуацию, когда СЭП осуществлялся со счета физ. лица, т.е. Вы точно клиент Банка, поэтому СЭП должны быть возвращены.
Скоро (когда откроются отделения) это проверю.

Писал также в ФГВФЛ вопрос насчет этого. Ниже прилагаю ответ Фонда (кому лень читать - спойлер: "ничего конкретного не ответили" :) ).
"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) розглянув Ваш запит від 30.05.2016 № 987(З) та повідомляє.
На підставі рішення Національного банку України від 23 травня 2016 року № 14/БТ «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 23 травня 2016 року № 812 «Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку». Згідно з даним рішенням уповноваженою особою Фонду на здійснення тимчасової адміністрації призначено Ірклієнка Юрія Петровича строком на один місяць з 23 травня 2016 року до 22 червня 2016 року включно.
Згідно частини другої статті 36 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі - Закон) на період тимчасової адміністрації усі структурні підрозділи, органи та працівники банку підпорядковуються у своїй діяльності уповноваженій особі Фонду в межах повноважень, встановлених цим Законом та делегованих Фондом, і діють у визначених уповноваженою особою Фонду межах та порядку.
Статтею 1 Закону України «Про доступ до публічної інформації» визначено поняття публічна інформація, під якою розуміється інформація відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених Законом.
Виходячи з того, що зазначена у запиті інформація щодо проведених платежів, знаходиться у розпорядженні уповноваженої особи Фонду ПАТ «Банк Михайлівський», рекомендуємо Вам звернутися для її отримання за адресою: пл. Спортивна, 1-А, м. Київ, 01601."

Интересно, с каких это пор информация о том, будет ли исполняться закон - это непубличная информация? :D

Подякував: 27 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:48

Квесторе_поверніться написав:На суму боргу зменшені кредитні ліміти і всі зарахування на рахунок це зарахування власних коштів. Ці зарахування не зменшують боргу який лежить в Плеяді.Тут слід подумати як діяти імярекам щоб потім в можливих судах доводити свою добросовісність як позичальників.

власні, але коли Ви їх вносили, знали, що МихБанк вже не Ваш кредитор?
я погасивши 23/05 суму заборгованості за ВҐДВ, вважаю, що виконав своє зобов'язання перед МихБанком, а те, що 02/06 мені прийшла смс-ка від Фагору, розглядаю як непорозуміння (тим більш тут енну кількість сторінок назад цитували статті ЦК, про виконання зобов'язання при переуступці боргу) - я зобов'язання виконав швидше, ніж був повідомлений про зміну кредитора.
Те, що тут ллється багато води - не на користь справі, основний наш документ - виписка, за інформацією з неї слід приймати рішення, єдине, що погано - не у всіх є час :(
а тут Юрій_Т чітко все розписав МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося
d_12

Подякував: 118 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:53

aliator написав:Добрый день, у меня кредитка в Михе. Может мне кто-то дать 100% информацию куда и до какого числа и в каком размере платить долги? по договору я платил до 25 числа, а сейчас идет суд - то будут ли насчитываться штрафы за просрочки? :cry: :cry: :cry: :cry:

Официальная позиция Фонда гарантирования,
viewtopic.php?p=3615095#p3615095

Штрафы и пени согласно договору.

Реквизиты для погашения кредитной задолженности клиентов в ПАО «БАНК Михайловский»:

Получатель: ПАО «БАНК Михайловский»
Счет: 29092038619024
МФО: 380935
ЕГРПОУ: 38619024
Назначение платежа: погашение задолженности по кредитному договору № ... от .... (ФИО, ИНН)
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:54

zaharidze1 написав:Указана сумма кредитной линии в полном размере и рассрочки.

кредитна лінія - кредитний ліміт?
тоді виходить, що відкатили Фагора :(
d_12

Подякував: 118 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2016 15:55

d_12 написав:
  Квесторе_поверніться написав:На суму боргу зменшені кредитні ліміти і всі зарахування на рахунок це зарахування власних коштів. Ці зарахування не зменшують боргу який лежить в Плеяді.Тут слід подумати як діяти імярекам щоб потім в можливих судах доводити свою добросовісність як позичальників.

власні, але коли Ви їх вносили, знали, що МихБанк вже не Ваш кредитор?
я погасивши 23/05 суму заборгованості за ВҐДВ, вважаю, що виконав своє зобов'язання перед МихБанком, а те, що 02/06 мені прийшла смс-ка від Фагору, розглядаю як непорозуміння (тим більш тут енну кількість сторінок назад цитували статті ЦК, про виконання зобов'язання при переуступці боргу) - я зобов'язання виконав швидше, ніж був повідомлений про зміну кредитора.
Те, що тут ллється багато води - не на користь справі, основний наш документ - виписка, за інформацією з неї слід приймати рішення, єдине, що погано - не у всіх є час :(
а тут Юрій_Т чітко все розписав МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

А яким макаром Ви цю заборгованість гасили?
Квесторе_поверніться

Профіль

#<1 ... 34373438343934403441 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор