|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:03
Квесторе_поверніться написав:А яким макаром Ви цю заборгованість гасили?
з вКладу через ІБ.
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:09
she_ne_investor написав: BBC написав: Lotar написав:-VICTOR- да просто Фонд решил забить на решение суда) но это его дело. пока не будет определенности (т.е. окончательного решения по сути) я ничего никому платить не буду.
За такое решение судью б лишить неприкосновенности и к уголовной ответственности. Договор с банком у кредитчика действует и он обязан его исполнять. Фагор де юре не имеет прав на кредиты. Просрочки, штрафы никто не отменил ни суд, ни Миха, ни фаги.
Ухвала не набула законної сили. 
Панове, відмітьте красу дій юристів: як швиденько ухвалу суду зробили  Я лише початку розгляду своєї справи в цьому ж суді проти ДПІ місяць чекав.
-
rkn
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:11
Коллеги, если кто-то пропустил эту информацию... Просьба обратить внимание. Вопрос: Кто же играет вне правил? - остается открытым. Окружной административный суд Киева запретил погашать кредитную задолженность перед Банком Михайловский.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:11
d_12 написав: Квесторе_поверніться написав:А яким макаром Ви цю заборгованість гасили?
з вКладу через ІБ.
Ці кошти зарахувались на рахунок як власні кошти. На 23 травня борги по кредитах вже лежали в Плеяді. В призначенні платежу написано - переказ власних коштів. Тут потрібно напевне якось пояснити Ірклієнко щоб він зарахував цей платіж як погашення кредитної заборгованості. Але він цього зробити не може....тому що заборгованість вже на балансі Плеяди. Тому єдиний вихід для Ірклієнка повернути заборгованості взад в Михалич. Перший крок це нікчемити фактоговір з Плеядою. Плеяда в суді вже опротестовує....і це так на рік півтора може затягнутися.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:14
anis написав: ALEX66 написав: anis написав:с этим проблем нет, но инфы там 0
Тут уже писали , что Миха начал выдавать выписки по кредиткам в тех отделениях , которые уже открыли .
увы не вовсе которые открыли, сегодня свои проверил, сидят консультируют)))
Отделение на Севастопольской площади (Киев) сегодня не работало, визуально сотрудников там тоже нет, телефон (392-03-77) тоже отключен. Что-то мне подсказывает, что день с "Михи" вкладчики не получат еще долго. Хотолось бы ошибаться По моему письму (с уведомлением) тоже нет никакой информации
-
Engineer32
-
-
- Подякував: 141 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:16
Тут можливо випало із кадру, що Фонд встиг оскаржити цю Ухвалу і вона не вступила в законну силу....але думаю що Плеяда не спить ..... Куш то дуже великий.....біля 680 млн грн. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:26
Квесторе_поверніться написав:Тут можливо випало із кадру, що Фонд встиг оскаржити цю Ухвалу і вона не вступила в законну силу....але думаю що Плеяда не спить ..... Куш то дуже великий.....біля 680 млн грн. 
вряд ли даже успели подать, это ж не на заборах объявления развешивать, тут надо написать грамотные аргументы с точки зрения права, а не типа "есть все признаки ничтожности"..., но думаю, до пятницы конечно найдут каких нибудь завалящихся юристов и как то попытаются обжаловать
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:27
Квесторе_поверніться написав:Ці кошти зарахувались на рахунок як власні кошти.На 23 травня борги по кредитах вже лежали в Плеяді.
заборгованість раніше я так і погашав, або вносив готівкою. 23/05 про Плеяду нічого не чув, погасив заборгованість МихБанку. Квесторе_поверніться написав:В призначенні платежу написано - переказ власних коштів.
якщо Ви свої кошти переказуєте - не будете ж писати переказ кредитних чи позичених коштів? заборгованість гаситься власними коштами. Статус рахунка 2620 ВҐДВ - активно-пасивний: <0 - заборгованість (обмеження Вашим кредитним лімітом), 0< - власні кошти (обмеження = Вашим бажанням тримати певну суму на цьому рахунку  )
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:32
d_12 написав: Квесторе_поверніться написав:Ці кошти зарахувались на рахунок як власні кошти.На 23 травня борги по кредитах вже лежали в Плеяді.
заборгованість раніше я так і погашав, або вносив готівкою. 23/05 про Плеяду нічого не чув, погасив заборгованість МихБанку. Квесторе_поверніться написав:В призначенні платежу написано - переказ власних коштів.
якщо Ви свої кошти переказуєте - не будете ж писати переказ кредитних чи позичених коштів? заборгованість гаситься власними коштами. Статус рахунка 2620 ВҐДВ - активно-пасивний: <0 - заборгованість (обмеження Вашим кредитним лімітом), 0< - власні кошти (обмеження = Вашим бажанням тримати певну суму на цьому рахунку  )
На 23 травня кредитний ліміт вже був зменшений на суму заборгованості і ця сума заборгованості вже була продана Плеяді. В тому то і вся загогуліна. І цю загогуліну Ірклієнко з юристами не може розвязати без судових тяжб з Плеядою.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 16:33
Квесторе_поверніться написав:Тут можливо випало із кадру, що Фонд встиг оскаржити цю Ухвалу і вона не вступила в законну силу....але думаю що Плеяда не спить ..... Куш то дуже великий.....біля 680 млн грн. 
Юристы фонда,это юристы фонда, или со сроком подачи апелляции опаздают(см.ФИ), либо адресата перепутают
-
mike64
-
-
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
|