Шановні колеги, просвітіть по "Дохідній п'ятниці"! В місті немає відділення, але є точка продажу. В такому випадку поповнити ДП я зможу: 1. перерахунком з іншого банку; 1. через айбокс. Зняти кошти без комісії: 1. В будь-якому банку чи тільки в "Атмосфері"?
Про повноцінний інтернет-банкінг можна говорити з вересня 2015 р. чи є якась нова дата?
V2 написав:Шановні колеги, просвітіть по "Дохідній п'ятниці"! В місті немає відділення, але є точка продажу. В такому випадку поповнити ДП я зможу: 1. перерахунком з іншого банку; 1. через айбокс. Зняти кошти без комісії: 1. В будь-якому банку чи тільки в "Атмосфері"?
Про повноцінний інтернет-банкінг можна говорити з вересня 2015 р. чи є якась нова дата?
Пополнить можно и первым и вторым способом без комиссий. Снимать 5 раз в месяц с других банкоматов и бесконечно в Атмосферных (лимит 50 тыс. без комиссий)
V2 написав:Шановні колеги, просвітіть по "Дохідній п'ятниці"! В місті немає відділення, але є точка продажу. В такому випадку поповнити ДП я зможу: 1. перерахунком з іншого банку; 1. через айбокс. Зняти кошти без комісії: 1. В будь-якому банку чи тільки в "Атмосфері"?
Без комиссии можете пополнять: 1.«Правэкс Банк» 2.В отделениях «Укрпочта» 3.Терминалах iBox 4.Терминалах «Национальный Кредит» 5.Терминалах CityPay 6.А так же межбанковским переводом с другого банка В «Ощадбанке» комиссия 0,35%, min 10гр. max 250гр. Хотя вот здесь всё расписано http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... 571430.pdf