Щось там не має нічого про дєкаду ?
|
|
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємосяЯк юридично правильно написати заяву щоб задокоментувати відмову надання виписки і можливості погасити заборгованість по 2620?
![]() На мою думку, за "очищення" і чимало інших справ теперішнє керівництво держави мало б сидіти довічно, бо такого обкрадання українців з 90-х років ще не було. Янукович і компанія кришталево чисті порівняно з ними. Але в теперішніх реаліях це неможливо, бо євромайданний синдром ще не пройшов ![]() kmm3
Це Ви не розумієте. Перед ТА їх кошти знаходились вже не в інвестиційній компанії, а в банку. Відтак ФГВ зобов'язаний повернути їм ці кошти. Однак, Ви цього не хочете бачити, а повторюєте нісенітниці ФГВ та НБУ, що не мають під собою законного обрунтування. ![]()
То в чому проблема, чого хвилюєтесь? Якщо все було законно, то отримаєте сповна свої капітали! Якщо на рахунку інвестиційної компанії були кошти на той час і банк мав законне право перевести їх на поточні рахунки, то все ж виплатять ![]() ![]() kmm3
Так, недержавною. Хоча зараз із тим, хто він насправді є, намагається розібратись КСУ.
І що Ви хочете сказати цим відкриттям? Скажіть краще, Ви проти Закону? Якщо вже так сталось, що колишнім інвесторам Михайлівського, які за день до введення в нього ТА у законний спосіб стали його вкладниками, треба повертати їх гроші через ФГВ, то чому при цьому потрібно нехтувати Законом, який про це говорить? Чому Ви слухаєте НБУ та ФГВ, які винні у тому, що так сталось (що держава понесе такі збитки)? Хоч вони, очевидно, повинні відповісти за це (і в першу чергу НБУ). Однак НБУ зараз, розуміючи чиє мясо з'їв, нагинає ФГВ, а той збирається (або змушений) пограбувати вкладників (колишніх інвесторів), як він це вміє робити. Це взагалі-то величезний шкандаль. Чому Ви у ньому підтримуєте НБУ та ФГВ? ![]() kmm3
Чухня. Ви знаєте, що коштів спочатку не було (оскільки вони були кудись вкладені). Але, звідки вони з'явились і як буди переведені, тут вже розбирались. По простому, там відбувся обмін зобов'язаннями. Інвесторам був винен ІРЦ, а став винен банк і вони стали його вкладниками. Це, очевидно, було зроблено на підставі якоїсь угоди між банком та ІРЦ (тим більше, що, як я підозрюю, банк та ІРЦ це майже одне й те саме). Але що тут незаконного? Рожкова волала: "Гвалт, дайте нам контроль не тільки над банками, а і над фінансовими компаніями". Але так і не пояснила, що там було незаконного. І чому вона не зупинила це з самого початку, якщо бачила цю незаконність. Востаннє редагувалось newbie в Чет 23 чер, 2016 11:39, всього редагувалось 2 разів.
![]() newbie
З чого Ви взяли, що я підтримую НБУ чи ФГВФО? Ні Ви, ні я не знаємо напевно, чи все було законно з переведенням тих грошей на поточні рахунки. Також викликає сумнів величина суми - понад мільярд гривень, тоді як проданий кредитний портфель удвічі менший. Як могла інвестиційна компанія накопичити таку суму в один момент? Та й для чого? Я за справедливість. Хоча виглядає, що можновладці настільки знахабніли, що без крові не обійдеться. Буде справжня революція, а не майданні гуляння
|
|