МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 36753676367736783679 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:06

Bobb написав:Проводки від інвесткомпаній, по хорошому, повинні бути скасовані, от і все - і всі це прекрасно розуміють. "Капіталісти" повинні розбиратись з інвесткомпанією, подавати в суд на колишнє керівництво Михайлівського, бо це вони їх обманули.
Якщо вдасться зробити ці проводки легальними - це буде казна що, тільки не справедливість.

ці проводки на даний момент є абсолютно легальними, -- тобто корова ще не здохла, вам поки що нема чому радіти

а скасовувати ці проводки немає законних підстав, і ви добре це розумієте

якщо поскасовують -- буде суд, і суд розбереться

ну поскачіть тут ще, якщо вам це подобається..
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:06

vzaiats написав:24 число. Инфы куда/кому платить нет вообще. Льготный период заканчивается - что делать клиентам с кредиткой - кроме как забить и наблюдать ответа не нахожу !?

а чем вас не устраивает ответ забить и наблюдать?
0720
5

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:08

newbie написав:Bobb

От фіктивне "повернення" коштів на 2620, швидше за все, от воно було незаконним

Об этом Вы в Википедии прочитали? Или просто так думаете? Хоть какие-то доказательства можете привести?

З.Ы. Только сначала прочитайте, что тут о них писали. Если у Вас такие же, то можно не приводить.

Ще раз говорю - і Ви і я розуміємо, що все так і було і без вікіпедії.
Інша справа, що Ви намагаєтесь знайти формальні зачіпки - і можливо у Вас це вийде через недосконалість законів та процедур та дивну систему правосуддя, яка у нас склалась.
Однак, в такому разі, Ви будете нічим не краще, ніж корумповані чиновники, які, я Вас запевняю, всі свої оборудки також обставляють з точки зору дотримання формальних атрибутів. Але всі ж бачать )

P.S.: Ок, нікого не хотів вивести з себе, просто треба було виговоритись. НБУ та ФГВФО, напевно ж, не святі, однак називати останній "фондом грабування" і, в той же час, вимагати, щоб вони Вам виплатили те, що (Ви прекрасно розумієте) Вам не повинні виплачувати - це якесь нечуване жлобство. А цинізм та жлобсто (спочатку "пікьнічькі", а потім - "ратуйте, грабують!")- це наші національні риси, які, на мою думку, гублять нашу державу, тому коли я бачу їх прояв, вже мене трохи виводить із себе.
Bobb

Подякував: 40 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:08

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

Bobb написав:Переважна більшість схем "відкатів" теж абсолютно законні. Просто по суті - це відкат.
Пусть теперь отвечают за откаты перед вкладчиками.
Proofy

Подякував: 62 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:12

Proofy

Так ве таки был удачный опыт сотрудничества ИГ? могли не разблокировать.

Думаю, что не могли. Там было наглое, безосновательное и незаконное блокирование. ФГВ там блефовал. Оленчик же сам рассказывал, как они решали как и кого блокировать. Фактически от фонаря. Разбираться и думать было долго. Вот и решили просто махнуть шашкой и отрезать от выплат 18 000 человек. Типа, чтобы показать свою работу. За такую зарплату. Сначала вообще отрезали в т.ч. тех, кому на карты упали закончившиеся депозиты. Ну не цирк?
Востаннє редагувалось newbie в П'ят 24 чер, 2016 13:16, всього редагувалось 3 разів.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:12

Миллиард для такого банка вроде как и не мало, разве можно так просто в банковской системе его нарисовать, есть же какие-то нормы\нормативы и(или) ограничения в программном обеспечении? Разве разрешено раздуть кредитную линию практически без ограничения? Я больше склоняюсь к мысли, что денежные средства юридических лиц связанных с банком были перечислены капиталистам и здесь не подкопаться, так что, думаю, что всем всё выплатят, в рамках страны это не большая сумма, фонд на порядок больше украдёт при реализации активов.
Охотник на деньги

Подякував: 10 раз.
Подякували: 101 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:15

Bobb написав:
  newbie написав:Bobb

От фіктивне "повернення" коштів на 2620, швидше за все, от воно було незаконним

Об этом Вы в Википедии прочитали? Или просто так думаете? Хоть какие-то доказательства можете привести?

З.Ы. Только сначала прочитайте, что тут о них писали. Если у Вас такие же, то можно не приводить.

Інша справа, що Ви намагаєтесь знайти формальні зачіпки - і можливо у Вас це вийде через недосконалість законів та процедур та дивну систему правосуддя, яка у нас склалась.
Однак, в такому разі, Ви будете нічим не краще, ніж корумповані чиновники, які, я Вас запевняю, всі свої оборудки також обставляють з точки зору дотримання формальних атрибутів. Але всі ж бачать )

P.S.: Ок, нікого не хотів вивести з себе, просто треба було виговоритись. НБУ та ФГВФО, напевно ж, не святі, однак називати останній "фондом грабування" і, в той же час, вимагати, щоб вони Вам виплатили те, що (Ви прекрасно розумієте) Вам не повинні виплачувати - це якесь нечуване жлобство. А цинізм та жлобсто (спочатку "пікьнічькі", а потім - "ратуйте, грабують!")- це наші національні риси, які, на мою думку, гублять нашу державу, тому коли я бачу їх прояв, вже мене трохи виводить із себе.

виводить із себе -- це добре, це правильно, нема чого вам там робити

фонд грабування дійсно є фондом грабування, бо з початку 2014 року грабує і банки, і їх клієнтів, -- а те що він кидає якусь кістку вкладникам, так це його жодним чином не виправдовує

нечуване жлобство і небажана націиональна риса -- це радіти коли в сусіда корова здохла

а державу гублять саме такі як ви, хоча ви цього не розумієте і ніколи не зрозумієте -- бо радієте здохлим коровам сусідів, а відбудова держави почнеться лише тоді, коли ви будете відчувати смерть сусідської корови як смерть своєї, не раніше
Востаннє редагувалось 0720 в П'ят 24 чер, 2016 13:19, всього редагувалось 1 раз.
0720
5

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:18

Bobb написав:Для любителів "букви" закону - я впевнений, що все було законно. Знайшли якийсь лаз в законі, в ліцензії, не приколупаєшся.
Переважна більшість схем "відкатів" теж абсолютно законні. Просто по суті - це відкат.

Откат кому простите? И где в этот момент был регулятор на который возложена обязанность обеспечивать стабильность банковской системы с целью защитить права вкладчиков и других кредиторов банка?
  Bobb написав:коштів на 2620, швидше за все, от воно було незаконним.
Хоча, можливо

Давайте без "хоча" и "можливо". Статья 64 Конституции Украины позволяет распоряжаться свободно своими средствамм. Если знаете какой либо закон запрещающий возврат средств кредитору физ лицу на счет 2620 называйте.
И да, есть еще одна замечательная статья во все той же конституции Украины:
Ст. 56 Кожен має право на відшкодування за рахунок держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень.
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:22

Bobb

Вижу, что у Вас нет доказательств, а есть только эмоции и непонятно на чем основанная убежденность. Но я так не могу. Никто ведь ничего не выплачивает и не собирается выплачивать инвесторам или по инвестиционным вкладам. Зачем тогда передергивать и говорить о возмещениях по ним (которые якобы незаконны)?
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2016 13:24

Bobb написав:
  Скупердяй написав:Якщо мульйярд намальований, то де криманіальні справи, арештанти, гучні заяви? ... Просто якщо цього немає, то тоді гроші зашли чесно, і капіталісти стали звичайними клієнтами і їм по закону зобов"язані виплатити з 2620

Єслі наши вайска на Данбасє єсть, то где даказатільства? Где справкі? Где пасадкі? А то, што всє всьо прікрасна панімают - єта ні даказатільства. У вас нєту справкі.
Нічого не нагадує?
Проводки від інвесткомпаній, по хорошому, повинні бути скасовані, от і все - і всі це прекрасно розуміють. "Капіталісти" повинні розбиратись з інвесткомпанією, подавати в суд на колишнє керівництво Михайлівського, бо це вони їх обманули.
Якщо вдасться зробити ці проводки легальними - це буде казна що, тільки не справедливість.

Перший абзац мені нічого не гадує, мене політичні заяви взагалі не цікавять і телебачення не дивлюсь.
Ну для того щоб Капіталісти розбирались з ІРЦ у них повинні бути кошти на рахунках ІРЦ. але так як ІРЦ виконало своє зобов"язання перед клієнтами і виплатила їх кошти на поточний у Михайлівському. Тому тут все банально і просто, Хвонд Грабування повинен виплатити цим громадянам, а далі вже хай подає на ІРЦ та колишнє керівництво Міхалича, якщо у них є претензії до них :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

#<1 ... 36753676367736783679 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор