|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:09
vano80 написав:Справедливость? Задай этот Вопрос Игорю Алексеевичу, ждущему пока у него востребуют долг по суду, сам отдавать не хочет. Спроси у заемщиков Михи, которым не дают выписки и нагло врут по оплате.
Якщо ви про "капіталістів", то: 1. по справедливості їм винна ІРЦ, а не фонд 2. по справедливості - в Михайлівському не має їх депозитів. Є тільки пустий рахунок vano80 написав:Спросишь у фонда, когда заникчемят твой вклад оформленный в инете, по желанию левой ноги УЛ.
1. Я знаю, куди ліз. Я можу сподіватись на те, що все буде добре, але мені трохи соромно, що знаючи це я все ж зараз збільшую навантаження на бюджет, хо ч і не на велику суму. 2. Якщо занікчемлять - то, швидше, не через фонд, а через те, що банк михайлівський щось намутив з проводками в останні дні. 3. До речі, я не робив ніяких проводок і не намагався хитро*опити в останні секунди. 4. Я вже писав, що під ударом можуть бути всі (от вКлад - взагалі без договору, якщо щось - нема з чим в суд іти). Але тут знову - вина Михайлівського, а не фонду.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:09
vano80 написав: Bobb написав: vano80 написав:Ребят, вы соберитесь как-то к одной версии. А то у одних зашла часть денег и потом была прокручена, у кого-то зашли деньги за кредиты, у кого-то "нарисовали". Вот в суде фонд и будет рассказывать что-куда.
А от занікчемить фонд переведення коштів на ваш рахунок і, разом з тим, всі ці ваші виписки (і буде правий в цьому випадку, на мою думку). І от уже ви будете доводити щось в суді. Що було б справедливо, вам не здається?
Справедливость? Задай этот Вопрос Игорю Алексеевичу, ждущему пока у него востребуют долг по суду, сам отдавать не хочет. Спроси у заемщиков Михи, которым не дают выписки и нагло врут по оплате. Спросишь у фонда, когда заникчемят твой вклад оформленный в инете, по желанию левой ноги УЛ.
всё правильно, этот вопрос задайте мне.  я не оплачиваю по долгу, т.к у меня возникли вопросы по начисленным процентам. в договоре ясно написано, что все спорные вопросы решаются сторонами в суде. вот я и не бегу сломя голову оплачивать долг, как это делают др. по тел. указанию красивой девочки или тел. пугалками от мурчащих и сверчащих некоторым сказали сумму и они бегом впереди паровоза уже оплачивают, ту сумму, которую им сказали по тел. оплачивать. многие даже не знают, что такое калькулятор. их тр... банкиры по платежам, но главное, что бы все видели, что у них на руках айфон, а то что он купленный на кредитные средства с процентной ставкой выше, чем в договоре всем по барабану, т.к в голове сено и не могут подсчитать какую сумму ежем. надо платить и само главное КОМУ 
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 06 лип, 2016 15:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:13
Ваші "доводи" аналогічно троллю ФГВФО с сайту minfin.com.ua под ніком Efir. Ви теж у всьому звинувачуєте вкладників, не беручи на увагу хто дійсно стоїть у керма банківської системи, я які особисті "досягнення" вони мають. Ви не берете до уваги, той факт, що такі афери існують вже у інших банках. І обов'язково через деякий час ці банки повторять "шлях" Михайлівського. І НБУ знову буде віднікуватися. Якщо у керма нашої системи сидять шахраї, які нічим не краще Поліщука, а можуть бути і гірші, то в цій країні нічого того, що буде здивовувати мене вже не відбудеться. У нас не страна, а цирк на дроті.
-
Anonim2666
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:13
Игорь Алексеевич написав:Справедливость? Задай этот Вопрос Игорю Алексеевичу, ждущему пока у него востребуют долг по суду, сам отдавать не хочет. Спроси у заемщиков Михи, которым не дают выписки и нагло врут по оплате. Спросишь у фонда, когда заникчемят твой вклад оформленный в инете, по желанию левой ноги УЛ.
всё правильно, этот вопрос задайте мне.  я не оплачиваю по долгу, т.к у меня возникли вопросы по начисленным процентам. в договоре ясно написано, что все спорные вопросы решаются сторонами в суде. вот я и не бегу сломя голову оплачивать долг, как это делают др. по тел. указанию красивой девочки или тел. пугалками от мурчащих и сверчащих  [/quote] Ну ты же не против платить, правильно? Согласен на законное решение. Вот и я согласен на законное - выплату с текущих. Дальше пусть фонд подает на меня в суд как на мошенника, в чем проблема 
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:15
evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги мне вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве.
Ні, дружище. Ну тут же все просто: ІРЦ - це підставна компанія, задача якої - відкрити рахунок і не знімати з нього гроші. Ваші гроші потрапили на цей рахунок в банку і банк видав їх пов'язаним особам за межами банку. Зробив собі, так званий, "поганий кредит", який вже ніхто ніколи не поверне. Слідкуєте? Ваших грошей в банку вже немає. В тому числі - і не рахунку ІРЦ. Є зобов'язання банку перед ІРЦ, яке перетворилось в гарбуз із визнанням банку неплатоспроможним. Звідки взялись кошти на вашому рахунку? Банк зробив нічим не підкріплену проводку. НБУ її, за їх словами, не визнає. Я схильний визнати їх,як мінімум моральну, правоту. Можливо, є якийсь лаз в регламенті, законі, тощо, що змусить визнати цю проводку. Але, по справедливості, це неправильно. Це шахрайство.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:16
Webracer написав: 0720 написав: day написав:0720 Підкажіть,як мав би заплатити фонд за: 1.ненадання інформації по рахунках вже 45 календарних днів. 2.ненадання списків на виплати протягом максимально виділеного законом часу. 3.втрати вкладників за цей час.
а ніяк фонд нікому не підзвітний і нікому не підсудний, — що хоче те й робить
Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Розділ ІI. ПРАВОВИЙ СТАТУС ФОНДУ ТА ЙОГО КЕРІВНІ ОРГАНИ Стаття 5. Підзвітність Фонду Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України.
це в теорії по факту — нікому не підзвітний і нікому не підсудний
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:17
Bobb написав: evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги мне вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве.
Ні, дружище. Ну тут же все просто: ІРЦ - це підставна компанія, задача якої - відкрити рахунок і не знімати з нього гроші. Ваші гроші потрапили на цей рахунок в банку і банк видав їх пов'язаним особам за межами банку. Зробив собі, так званий, "поганий кредит", який вже ніхто ніколи не поверне. Слідкуєте? Ваших грошей в банку вже немає. В тому числі - і не рахунку ІРЦ. Є зобов'язання банку перед ІРЦ, яке перетворилось в гарбуз із визнанням банку неплатоспроможним. Звідки взялись кошти на вашому рахунку? Банк зробив нічим не підкріплену проводку. НБУ її, за їх словами, не визнає. Я схильний визнати їх,як мінімум моральну, правоту. Можливо, є якийсь лаз в регламенті, законі, тощо, що змусить визнати цю проводку. Але, по справедливості, це неправильно. Це шахрайство.
Ага, поэтому с НБУ был согласован график выплат с ИРЦ, и что-там 800 лимонов было выплачено, рисовали наверно всей конторой.
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:17
Anonim2666 написав:Ваші "доводи" аналогічно троллю ФГВФО с сайту minfin.com.ua под ніком Efir. Ви теж у всьому звинувачуєте вкладників, не беручи на увагу хто дійсно стоїть у керма банківської системи, я які особисті "досягнення" вони мають. Ви не берете до уваги, той факт, що такі афери існують вже у інших банках. І обов'язково через деякий час ці банки повторять "шлях" Михайлівського. І НБУ знову буде віднікуватися. Якщо у керма нашої системи сидять шахраї, які нічим не краще Поліщука, а можуть бути і гірші, то в цій країні нічого того, що буде здивовувати мене вже не відбудеться. У нас не страна, а цирк на дроті
Перечитайте ще раз текст на рисунку, який я приклав. Ну ви ж цитуєте його слово в слово.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:18
Bobb написав:1. Я знаю, куди ліз. Я можу сподіватись на те, що все буде добре, але мені трохи соромно, що знаючи це я все ж зараз збільшую навантаження на бюджет, хо ч і не на велику суму.
А вот не все пенсионеры знали куда лезли, никто им не подсказал. Не соромно вам в такой стране жить, где пенсия 45$ еще и "нагревают" на каждом углу? Те деньги на текущем могли пойти на ягуары.
Востаннє редагувалось Proofy в Сер 06 лип, 2016 15:19, всього редагувалось 3 разів.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:18