Игорь Алексеевич написав:я писал, что списки банков будут в четверг вечером. сегодня утром ездил и ставил столбики в банках, пока ещё норм. проценты предлагают. а то на днях опять будет снижение ставок
При особистому зверненні – письмове звернення, оригінал договору з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», який підтверджує відповідні правовідносини з банком, та оригінали документів, що посвідчують особу відповідно до чинного законодавства України (паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду).
При направленні письмового звернення засобами поштового зв’язку додаються: копія договору з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», який підтверджує відповідні правовідносини з банком, та копії документів, що посвідчують особу відповідно до чинного законодавства України (паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду). Всі копії на всіх сторінках мають бути засвідчені написом «Згідно з оригіналом» та особистим підписом власника рахунку.
ШАНОВНІ ВКЛАДНИКИ ТА ІНШІ КРЕДИТОРИ ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»!
З метою задоволення потреб клієнтів щодо отримання інформації засобами контактного центру ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» 15 липня будуть проводитись технологічні роботи щодо модернізації обладнання контактного центру. В зв’язку з чим можливі технічні збої в його роботі в період з 10:00 до 16:00.
У кого-нибудь на сайте Альфы по Михайловскому выдает сейчас отличное от "Нажаль, за вказаним ідентифікаційним кодом в ПАТ «АЛЬФА-БАНК» не зареєстровано надходження відшкодування до виплати. За додатковою інформацією зверніться, будь-ласка, до Вашого банку або спробуйте виконати перевірку пізніше."?
Вот такой еще вопрос. Карта открывалась давно, под старые депозиты. Договор наверно уже утерян, а Миха требует его для выписки. Что, все пропало, выписки не будет?
Востаннє редагувалось vano80 в Чет 14 лип, 2016 20:44, всього редагувалось 1 раз.
nebiros написав:У кого-нибудь на сайте Альфы по Михайловскому выдает сейчас отличное от "Нажаль, за вказаним ідентифікаційним кодом в ПАТ «АЛЬФА-БАНК» не зареєстровано надходження відшкодування до виплати. За додатковою інформацією зверніться, будь-ласка, до Вашого банку або спробуйте виконати перевірку пізніше."?
Выдает "Вітаємо! Ви отримуєте відшкодування гарантованої суми..." Но я в том числе и погорелец Фидота, так что думаю Алла еще не подтянула реестры по Михе.
И еще один вопрос. На сайте Альфы значится, что она выплачивает для Киева и Киевской области. Значит ли это, что если я прописан в другой области, то не смогу обратиться в отделение Альфы в Киеве? ---- Уже нашел ответ на сайте фонда.
Востаннє редагувалось nebiros в Чет 14 лип, 2016 20:51, всього редагувалось 1 раз.