МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 41084109411041114112 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:38

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

хм, выходит если 4 депо нужно 4 заявы на включ в реестр? не очень логично или таков порядок?
по депо хватит основной части договора или нужно дополнение о бонусах и платежка?
alkhimik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:39

newbie написав:Квесторе_поверніться

в травні 2016 при погашенні кредитки грошенята на ній числились як свої.
При виплаті з фонду вони не виплатились.
Якимсь загадковим чином з рахунку вони зникли.
Чи можна вимагати щоб суми своїх коштів на карткових рахунках Фонд додатково включив в реєстр на виплати?
Виписки немає....в кого є виписка напевно це простіше.
Який правильний алгоритм дій для коректного вирішення цього питання?

Требуйте от ВА в 3-дневный срок провести служебное раследование, установить причины исчезновения Ваших денег и наказать виновных. Поскольку ВА ничего делать не будет (не будет наказывать самих себя и называть виновным Ирклиенко), ответ долго не ждите. По истечении 3-х дней подавайте заявление в правоохранительные органы о поодозрении в совершении уголовного преступления работниками банка и/или ВА - незаконного вмешательства в компьютерные системы банка, правки компьютерных баз возможно

А що ...це один з можливих способів. Потрібно подумати. :wink:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:43

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

Я читал договор по капитал 2016г., там главные действ лица - вкладчик и финансовая компания, а банк михайловский на правах агента. И что теперь от фонда хотят эти капиталисты?? Их требования будут иметь вес если будет доказан реальный перевод денег с счетов ФК на тек. счета физлиц, либо занос огромного кв-ва нала ну буквально грузовиками завозили по отделениям. А как это доказать? Даже если перевод был внутри банка то у банка должен быть соотв. количество реального нала в кассе или хранилищах на этот момент которые були зарезервированы под тек. счета ФК. Если переводы были межбанковские то у банка должны быть соответственного размера корсчета в банках через которые осуществлялись переводы или на корсчетё в НБУ. НБУ говорит что через его корсчета не могло пройти т.к. маловато денег там было у михайловского. Другие банки подтвердят ли перевод через корсчета которые у них возможно открыл михайловский, я лично сомневаюсь. Иметь разрыв серьёзный разрыв ликвидности за месяц до ВА и держать действующие корсчета в других комбанках )))) сомневаюсь очень
Вывод простой для Финансовой компании михайловский просто дорисовал деньги типа они у неё есть которыми она и расплатилась с вкладчиками. Теперь ФК банкрот по любому, но т.к. она и была пустышкой - взять с нечего на это и надеются кидалы из БМ, а фонд офигевший от такой наглости совершенно обоснованно предпринимает соответствующие действия.
Короче спасибо полищуку енд компани
Востаннє редагувалось Serg__A в Сер 20 лип, 2016 11:49, всього редагувалось 1 раз.
Serg__A

Подякував: 0 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:48

Квесторе_поверніться написав:0720, в травні 2016 при погашенні кредитки грошенята на ній числились як свої.
Чи можна вимагати щоб суми своїх коштів на карткових рахунках Фонд додатково включив в реєстр на виплати?

Чего это они пропали? пошли на погашение депо. Получайте новинку сезона- инф. довидку от юпи и там все увидите. Если таки пропали, тогда малявку в Миху, шоб вернули путеммвключения в реестр.
guntherhouse777

Подякували: 346 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:50

newbie написав:
Схема поступово вимальовується - як я й припускав, Михайлівський купив в ІРЦ "что-нибудь не нужное", за що переказав їм кошти (питання, звідки у Михи кошти - не розкрито).

Не притворяйтесь. Или действительно не знаете? Деньги были на счетах банка. Сам он их там "нарисовать" не мог.

"Рисовать" деньги, особенно безналичные, и легко приписывать нолики к остаткам на счетах может только НБУ. Все остальным за это сразу полагается тюрьма.

У мене є деякі сумніви щодо цього. Дуже хотілось би побачити, звідки у банка раптом з'явилось 1,6 млрд. грн. власних коштів. Фонд же пише, що мова йде про договори купівлі-продажу, а не кредитування. Хоча простіше було в видати "ІРЦ" 1,6 млрд. грн кредиту під цей "мусор" - але, схоже, дуже не хотіли якимось боком "підставляти" ІРЦ.
Щодо "намалювати - неможливо" і "намалювати можливо, але за це тюрма" - то є різниця.
Я пробував у знайомих IT-шників з НБУ уточнити щодо схеми - вони кажуть, що не в курсі - Михою фонд займається. Сказали тільки, що ніякі суттєві суми через СЕП з/на Миху перед введенням ТА не ганяли. А на фонд у мене виходів немає.

newbie написав:
Тепер виникло ще одне питання - а договори, по яким Миха купляв весь цей шлак, фондом занікчемлені чи ні?

В том то и дело, что нет.

Тут у фонду слабке місце (якщо ні). Бо тоді, по суті, ІРЦ є "добросовісним набувачем" коштів на своєму рахунку, згідно діючих договорів між ним і Михайлівським (звідки кошти взяв Михайлівський, його не гребе). І цілком законно перерахувало їх "капіталістам". :wink:
she_ne_investor

Подякував: 39 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

alkhimik написав:хм, выходит если 4 депо нужно 4 заявы на включ в реестр? не очень логично или таков порядок?
по депо хватит основной части договора или нужно дополнение о бонусах и платежка?

Такого порядка не существует, это все хотелки Петровича.
HiPath

Подякував: 15 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

Serg__A написав:Я читал договор по капитал 2016г., там главные действ лица - вкладчик и финансовая компания, а банк михайловский на правах агента. И что теперь от фонда хотят эти капиталисты?? Их требования будут иметь вес если будет доказан реальный перевод денег с счетов ФК на тек. счета физлиц, либо занос огромного кв-ва нала ну буквально грузовиками завозили по отделениям. А как это доказать? Даже если перевод был внутри банка то у банка должен быть соотв. количество реального нала в кассе или хранилищах на этот момент которые були зарезервированы под тек. счета ФК. Если переводы были межбанковские то у банка должны быть соответственного размера корсчета в банках через которые осуществлялись переводы или на корсчетё в НБУ. НБУ говорит что через его корсчета не могло пройти т.к. маловато денег там было у михайловского. Другие банки подтвердят ли перевод через корсчета которые у них возможно открыл михайловский, я лично сомневаюсь. Иметь разрыв серьёзный разрыв ликвидности за месяц до ВА и держать действующие корсчета в других комбанках )))) сомневаюсь очень

Ви все гарно пишете...але це все припущення.
Досвідчені капіталісти 20 і 23 числа травня взяли виписки зі своїх поточних (2620) і депозитних рахунків (2630) які вони оформили про залишок коштів. Є всі платіжні цидули.
Які підстави саме ці рахунки Фондом не гарантувати в межах 200000?
Суд буде на стороні вкладників-клієнтів.
Квесторе_поверніться

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:52

Квесторе_поверніться

Хочу щоб все моє віддали (мої не кредитні)....а кому платити Фагору чи ще комусь нехай вирішує Суд і після остаточного рішення мене повідомлять належним чином...тоді і заплачу.

Э ... дык тады все понятно. Вы ж хотите ограбить фонд. А их итак все грабят (как утверждает ворушлый).

По их мнению, раз у Вас есть кредит, значит Вам ничего не положено. А Ваша задача, по доказательству того, что это неправильно, усложняется :wink:
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 11:56

Квесторе_поверніться написав:
  Vorlon написав:
  Квесторе_поверніться написав:в травні 2016 при погашенні кредитки грошенята на ній числились як свої.При виплаті з фонду вони не виплатились.Якимсь загадковим чином з рахунку вони зникли.Чи можна вимагати щоб суми своїх коштів на карткових рахунках Фонд додатково включив в реєстр на виплати?

Вы претендуете на кредитные деньги банка? :shock: Хотите заплатить их Фагору? :roll:

Хочу щоб все моє віддали (мої не кредитні)....а кому платити Фагору чи ще комусь нехай вирішує Суд і після остаточного рішення мене повідомлять належним чином...тоді і заплачу.

З Михою це так не працює. Схоже, якщо у вас є непогашена кредитка - вас, відповідно, немає в списках на виплату. Тому, імовірно, банк зарахував ці кошти як погашення кредиту.
Виписка, звичайно, зайвою не буде.
she_ne_investor

Подякував: 39 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2016 12:01

guntherhouse777 написав:
  Квесторе_поверніться написав:0720, в травні 2016 при погашенні кредитки грошенята на ній числились як свої.

Чего это они пропали? пошли на погашение депо. Получайте новинку сезона- инф. довидку от юпи и там все увидите. Если таки пропали, тогда малявку в Миху, шоб вернули путеммвключения в реестр.

Ви хотіли сказати на погашення кредитної заборгованості.
Але кредитну заборгованість до-то-го Плеяда погасила.
Квесторе_поверніться

Профіль

#<1 ... 41084109411041114112 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор