А Ваша 0800 - сказали, що можна (оператор Олексій)...(((
А на Ощадний рахунок можливо?
|
|
![]() А Ваша 0800 - сказали, що можна (оператор Олексій)...((( А на Ощадний рахунок можливо?
![]() Успіх Банку Михайлівський був відзначений номінацієюУспіх Банку Михайлівський був відзначений номінацією в XIX загальнонаціональній програмі "Людина року"
Стрімке зростання та успішні проекти Банку Михайлівського протягом всього 2014 року не залишились непоміченими: Голова Правління Банку, Ігор Дорошенко потрапив до списку кандидатів в номінації «Фінансист року» XIX загальнонаціональної програми "Людина року". Банк Михайлівський - це сучасна фінансова установа, молодий гравець на ринку банківських послуг України. Активний розвиток та динаміка зростання продуктової лінійки та різноманітних інноваційних сервісів для клієнтів зумовлюють цікавість до фінансової установи з боку суспільства загалом. Згуртована команда та ефективне управління ресурсами дозволяють Банку стійко та стрімко розвиватися перший рік існування. Підтвердженням значних успіхів на ниві банківського сектору є різноманітні нагороди та лояльність наших клієнтів. Завдяки стрімкому зростанню фінансової установи, схвальним відгукам наших партнерів і клієнтів та правильному банківському сервісу можна зробити висновок, що Банк Михайлівський своєю діяльністю та грамотним менеджментом сприяв становленню та стабілізації кредитно-фінансового ринку в Україні. Саме тому номінація «Фінансист року» XIX загальнонаціональної програми "Людина року" - є логічним завершенням першого року роботи фінустанови на ринку України. «Нам дуже важливо визнання і лояльність наших клієнтів, колег та партнерів, що і підтверджується позитивними результатами функціонування з першого дня заснування Банку і запуску стартових продуктів та послуг, - повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. - Ми й далі плануємо зберегти і примножити швидкий темп роботи та отримані результати. Наша мета - повністю виправдати довіру населення до банківського сектора України». Експертне визначення триває, остаточні підсумки експертного опитування будуть сформовані наприкінці 2014 року і оголошені на підсумковій прес-конференції генеральної дирекції програми "Людина року" в середині січня 2015 р. Ушанування лауреатів та переможців XIX загальнонаціональної програми "Людина року" відбудеться 21 березня 2015 року під час Урочистої церемонії вручення премії "Людина року - 2014".
![]() ПропозиціяМайже у кожного банку є можливість поповняти картки та робити перекази з картки на картку, що емітовані даним банком, через власний сервіс moneysend без комісії. На скільки я розумію, М-ЕКСПРЕС Михайлівського не дозволяє поповняти картки даного банку без сплати комісії. Організуйте подібний сервіс, це лише додасть плюсів Вашому банку.
![]() Sain_повернувся
Цього дуже не вистачає. У разі, коли треба зробити переказ між картками без комісії, я маю бігти у відделення, знімати кошти з однієї картки та поповнювати іншу. Ось наприклад, мені зараз треба зробити покупку 7000 гр за допомогою Visa Platinum Cashback. Кредитний ліміт 2000 гр, більше банк не дав. Гроші знаходяться на ДП. До відділення іхати транспортом 45 хв. та витрачати додатково 10-12 гр. Але їхати треба обов'язково, бо з картки ДП нічого неможливо зробити, тільки можна зняти готівку. Якщо я скористаюся готівкою, я втрачу 425 гр. кешбеку. Тому впровадження такого сервісу є дуже актуальним. ![]() Re: МихайлівськийК сожалению, это актуально для потребителя. А для банка важнее как мона дольше придержать грошики у себя ![]() Особенность любого депозита (в т.ч. ДП) это наличие денег на нём (и банка за это начисляет %%). А оперативность трат свойственна карточному продукту, по которому %% могут и не начислять ![]()
Значит, буду бегать как АЛЕНЬ ![]() ![]()
У мене так само - ДП та віза платинум, хоча ліміт на візу дали в кілька разів більший, все одно виникає потреба покривати витрати в кінці місяця з ДП. Банку у моєму місті нема. Дуже хотілось би пересилати грошики з ДП або інших карт на Візу Платинум без додаткової біготні
![]() Re: МихайлівськийВладельцы визы-платинум, реальная карта выглядит также, как на сайте - тележка, вешалка, сумка и надписи "10% cashback" и "100 дней без процентов"?
|
|